Alyans tabi ki olmalı,ama her zaman alyansla dolaşmak beni sıkıyor.-tatlicadiarzu-
Benim dediğim de alyans zaten.Pırlantalı 5,7 taşlı ya da tamtur alyanslar var,çok zarif ve kibar.yerimseniben
Tektaş pırlantalar da çok güzel.Alyansımdan ziyade pırlantalı alyansı ve tektaşı daha çok kullanıyorum.Herkes farklı şekilde rahat eder elbette...hihoyyyt
2009 yazı evleneceklere sormştum bi çöüm bulamadık. şimdide size sormak istiyorum
gelinliği kiralamak istediğinizde, gelinkçi ne gibi bir güvence istedi sizden. sonuçta gelinliği geri götürmeyebilirsiniz.
Sanırım en iyisi dediğiniz gibi alyansta almak,elbet buluruz gönlümüze göre :dance:
İçine yazılan yazıları sormak istiyorum el yazısı gibi yazılabilir mi,gören veya bileniniz var mı?
Evett bizil alyansimizin içine el yazisi gibi yazildi ve çok çok guzel
Artik her turlu yazi yapabiliyorlar canim sadece sormak lazim
Ve bence yaparlar da kaydirigubbakcemile5
Ah canim kiralanirken nasil bir guvence isterler hiç bilemiyorum ki ben satin almistim
Kapora gibi birsey isteyebilirler bence, en mantiklisi da odur kanimca ama sormak ogrenmek lazim a.s
doublebamp canımcım ben nişanlığımı kiralamıştım ama gelinlikçi karşılığında herhangi bi güvence istemedi benden gelinliğimide satın aldığım için herhangi bi yorum yapamayacağım ...
merhaba kızlarr nasılsınır
bende evime geldim temizliğimi yaptım yemeği koymadım daha biraz dinleneyim dedim açtım tv yide keyif yapıyorum şimdi:)
doublebamp canımcım ben nişanlığımı kiralamıştım ama gelinlikçi karşılığında herhangi bi güvence istemedi benden gelinliğimide satın aldığım için herhangi bi yorum yapamayacağım ...
supiresi2102 canım tektaşınıda alırsın tabiki ama yinede çok hoş alyanslar var içlerinden bitane seçebilirsin bence. benim alyansım, tektaşım, tamturum ve pırlantam var oda tek taşlı. değişik değişik takıyorum çokta hoşuma gidiyo zamanla sende değişiklik isteyebilirsin.
defhne cim sende hoşgeldin aramıza tatlım tabiki yeni sayılırsın. benimde 3 ay 1 gün oldu :)
hanımlar ben nişanlıyım kısmetse eylülde düğününm bişi sormak istiyorum sizlere
ben hiç yemek yapmayı bilmiyorum tariflerle felan kıvırırım diyorum ama düğünden sonra aileleri felan yemeğe çağırdığımızdada resil olmak istemiyorum :çok üzgünüm:
siz biliyomuydunuz?
ben hiç yemek yapmayı bilmiyorum tariflerle felan kıvırırım diyorum ama düğünden sonra aileleri felan yemeğe çağırdığımızdada resil olmak istemiyorum :çok üzgünüm:
siz biliyomuydunuz?
sanırım çeyizime büyük boy bi yemek kitabı şartsırnaşık şey
siz biliyomuydunuz?
gelinlik kirası ile ilgili bilgim yok ben de satın almıştım ...zaten satın alma ile kira arasında 200-300 lira fark oluyor.. satış fiyatını alırlar sizden ,geri götürdünüzde fazla aldıkalrı parayı geri verirler diye düşünüyorum..tanıdık yerler fazla para almayabilir ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?