bende yaptığını zor yerim yada yemek yıyeceksek ben yapmaya çalışırım yoksa ekmekle geçiştiriyorum napim bu yaşdan öğretmeye kalksam bi araba laf söyler en iyisi hiç bulaşmmim:jeyyar:
oğlundan bu konuda şikayetim yokda
anasından çekeceğim var(((
ay cok hossunuz kızlar ya:roflol:
ay benım kayınvalıdemde tıtız temız olmak ıyı hosta hastalık derecesınde oldumu ıyı olmuyo
yanı televızyonun tozunu gunde ıkı kere uc kere felan alır
hergun supurge acar ay nebılım onlara gıtmıstık kalmaya ıkı uc gun temızlık yapmaktan oturup ıkı muhabbet zor etmıstık yanı
ortası yok mu bunların anacımkaydirigubbakcemile3
dedıkodu yapmıs gıbı olucam benımde kayınvalıdemın evı öle ıc acıcı degılmıs annem babam cok tıtızdır babam pek fazla oturamamıs :)
bende cok tıtızımdır .ne yapıcam bılemıorum(
temizlik imanın yarısı derler yaa
amaniii inşallah benim adam annesine çekmemiştir
dağınığım diyor ama pis olmak başka bişey
aayyy ne dedikoducu gelinler olduk biz yaa
:roflol: :roflol:
aman Allahım ne kadar cok yazmışşsınız oku oku bitiremedim.,-tatlicadiarzu-
yaralım; konserve kutusunu öyle öyle ocagın üsütüne koyuyosun haşlanıo ölemi bişe olmadan?inceya sanki yapamam gibi gelio ama kesin denicemsengözlerimebaksanab
pazar günü kahvaltıya misaifirm gelecek ve birşey sormak istiyorum kahvaltıda büyük çatalmı koyuyosun küçükmü? ben büyük koyuyorum ama netten sitelere bakarken gördümki kimi küçük kimi büyük koymuş-tatlicadiarzu-
infanta cok güzel gözüküo aşure eline sağlık valla benim cesaretim yok bişeye benzetemem diye. dr oetker yapıorum ara sıra allah kabul etsin:jeyyar::jeyyar:
şimcik benimkisi alakasızmı olcak ama bilmim soruyum dedim
kayınvalideyle ilgili benimki
benim kayınvalide adayım temizlik konusunda sıfır
ne ev toplamada ne temizlikte
yani içim sinerek ne yemeğini yerim nede başkabişi
napcam ben benim için temizlik çok önemli
ama her ziyaretmde ev pislik içinde mutfak banyo heryer pis
benim için çok büyük sorun
evli olanlarınızın içinde kayınvalidesi böyle olan varmı [/QUOTE
hadi yaa kayınvaliden çokmu yaşlıki belki sendende yardım etmeni bekliodur olabilirmi o yüzden salmıştır belki kendini mirmirmirmir
yok anam ne yaşlısı bende asortik giyinir kendüleri dış gröünüşde pek bir sostetiyiz yani
ama içi öle iştekaydirigubbakcemile3
yani normalinde iyi kadın severim kendisini oda beni sever
bir yalnışını görmedim
ayy kuzum aynı dert bende de var
iyiler hoşlar fakat biraz pisler sağolsunlar :1closedeyes:
nişandan sonra ilk kez gittik ailemle akşam oturmasına
nasıl bişeyle karşılaşacağımı bilmiyorum ama hiç aklıma gelmedi evlerinin öyle olacağı
çünkü görünüş olarak temiz gibiler ama görünüşe aldanmamak gerekiyormuş
yani kıslar kısacası :
dışından baktım yeşil türbe, içine girdim tövbe allah tövbe
heh işte aynen ölehihoyyyt
Iyide sen niye çekeceksin annecim ? beraber falan mi oturacaksin yoksa ? :1shok:
yok kuzum ne beraber oturması
bi ara konuşulmuşt gerçi geçici bir dönem toparlanana kadar ama sonra
kayınvalide adayım ev üstüne ev olmaz herkes evini bilsin dedi oğluna resti çekti
ohhh dedim bendedelikafadulden
zaten artık istesede oturmam yapamam çünkü isterse ayrılsın büyük konuşmuyumda tabim
mecbur kalmadıkça çok olağan brşey olmadıkça beraber oturamam :1no2:
yine diyom ALLAH bilir büyük konuşmim:1closedeyes:
iştee benim topiğimm :dance: Hepiniz yeni evlisiniz ,evlenmek üzeresiniz madem, hepinizi tebrik ederim.Allah hep mutlu etsin
Bende uzuuuun bir birliktelikten sonra nihayet evleniyorum sanırım,annemler sonunda turşumu kurmaktan vazgeçti hihoyyyt geçen hafta isteme törenimiz vardı,daha nişanımız falan olmadı ama.
Sizin tecrübeleriniz çok önemli benim için..şimdi çıkmak zorundayım yine gelicemm
ay ne güsel bi topic olmuş bu yaralım.benimde 5 ay olmak üzere evleneli.ne zaman geçti anlıyamadım valla.daha dün evlilik hazırlığı yapıodum koştur koştur.ama şaka maka oldu 5 ay.
hehe çamaşır ütü sorunlarını okudum:)) bendede mevcut ama ben evlenmeden önce söylemiştim
evlenmek istemiyorum sorumluluk bana ağır gelir o yüzden benden uzak dur diye
sen evet de ben herşeyi hallederim hem dışarda hem evde çalışırım hiç yorulmazsın sorumluluk vermem sana demişti.inanmamıştım ama çok beğenmiştim tavrını..
6 ay oldu hala elletmedi bana saolsun ..çamaşırı zaten makine yıkıyo beraber asıyoruz oda biriktiriyo 2 makine olunca akşamları oturma odasına kuruyor ütü masasını ütü yapıyor bende izliyorum kocişimi:)
evlı arkadaslarım sıze bırsey sormak ısıtyorum
ben sımdı catal bıcak takımı alıcam ama cok para dokmeme gerek varmı
yanı almısken kalıtelısınımı alıyım
yoksa uygun fıyatlı guzel modelmı yanı durdukca felan paslanmasın cabuk cızılmesın bunlardan korktugum ıcınde kalıtelı dusunuyorum taksıt yapıp oderım yavas yavas dıye dusunuyom
siz hangı marka aldınız vede memnunmusunuz yardımcı olursanız cok sevınıcem canlarımhihoyyyt
şimcik benimkisi alakasızmı olcak ama bilmim soruyum dedim
kayınvalideyle ilgili benimki
benim kayınvalide adayım temizlik konusunda sıfır
ne ev toplamada ne temizlikte
yani içim sinerek ne yemeğini yerim nede başkabişi
napcam ben benim için temizlik çok önemli
ama her ziyaretmde ev pislik içinde mutfak banyo heryer pis
benim için çok büyük sorun
evli olanlarınızın içinde kayınvalidesi böyle olan varmı
benımde komşum yok
5 katlı 2 şer daireden ama henuz kımse gelmedi 5 aydır
karşı komşum var yaşlı bi teyze kapıdan ıyıgunler falan der okadar
bide altkomşum onlarda yaşlı gelıcem dedı ama çalışıyosun kıyamadım kızım dedı olsun teyze akşam gelın dedım oda gelmedı diğerleirni hiç görmedım biizim apartman huzur evi gibi herkez yaşlı çıt çıkmıyo emekli apartmanı yanı öle işde
aman Allahım ne kadar cok yazmışşsınız oku oku bitiremedim.,-tatlicadiarzu-
yaralım; konserve kutusunu öyle öyle ocagın üsütüne koyuyosun haşlanıo ölemi bişe olmadan?inceya sanki yapamam gibi gelio ama kesin denicemsengözlerimebaksanab
pazar günü kahvaltıya misaifirm gelecek ve birşey sormak istiyorum kahvaltıda büyük çatalmı koyuyosun küçükmü? ben büyük koyuyorum ama netten sitelere bakarken gördümki kimi küçük kimi büyük koymuş-tatlicadiarzu-
infanta cok güzel gözüküo aşure eline sağlık valla benim cesaretim yok bişeye benzetemem diye. dr oetker yapıorum ara sıra allah kabul etsin:jeyyar::jeyyar:
hehe çamaşır ütü sorunlarını okudum:)) bendede mevcut ama ben evlenmeden önce söylemiştim
evlenmek istemiyorum sorumluluk bana ağır gelir o yüzden benden uzak dur diye
sen evet de ben herşeyi hallederim hem dışarda hem evde çalışırım hiç yorulmazsın sorumluluk vermem sana demişti.inanmamıştım ama çok beğenmiştim tavrını..
6 ay oldu hala elletmedi bana saolsun ..çamaşırı zaten makine yıkıyo beraber asıyoruz oda biriktiriyo 2 makine olunca akşamları oturma odasına kuruyor ütü masasını ütü yapıyor bende izliyorum kocişimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?