Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bende yaptığını zor yerim yada yemek yıyeceksek ben yapmaya çalışırım yoksa ekmekle geçiştiriyorum napim bu yaşdan öğretmeye kalksam bi araba laf söyler en iyisi hiç bulaşmmim:jeyyar:

Yok canim zaten hem bizi ne ilgilendirir ki
amann
bende zorlaniyorum evinde yemek yemege ama benimkisi temizlikten dolayi degil
yemek yapmasini bilmediginden naniknanik
haslama haslama allah allah...
çay sade çay
amma velakin anneme geldiginde (eskiden) bana geldiginden bir yutuyor pastalari borekleri anlatamam
klava:
yapmicam bi daha zaten
hem rejimdeyim sositososito

dedıkodu yapmıs gıbı olucam benımde kayınvalıdemın evı öle ıc acıcı degılmıs annem babam cok tıtızdır babam pek fazla oturamamıs :)
bende cok tıtızımdır .ne yapıcam bılemıorum(

Seninki de hepten hastaymis ama :roflol:
Bu huy da kotu...
olmaz oyle o zaman o kadin hiç rahat etmiyordur misafir geldiginde
yazik bu bi hastaliktir...bak buna acirim iste
ama pis olanlara acima hissi yok yikima devam :lepi:

Canim...degistiremezsin boyle insanlari maalesef
yada kalkip da anne sen pissin olmaz boyle de diyemezsin
o zaman oraya gidince, mutfaga sen gir, sen yika, sen hazirla, içine sinmiyorsa
ay gerçekten çok zor
ne var sanki biraz temiz olsalar Çok üzgünüm çoook

temizlik imanın yarısı derler yaa
amaniii inşallah benim adam annesine çekmemiştir
dağınığım diyor ama pis olmak başka bişey
aayyy ne dedikoducu gelinler olduk biz yaa
:roflol: :roflol:

aman Allahım ne kadar cok yazmışşsınız oku oku bitiremedim.,-tatlicadiarzu-
yaralım; konserve kutusunu öyle öyle ocagın üsütüne koyuyosun haşlanıo ölemi bişe olmadan?inceya sanki yapamam gibi gelio ama kesin denicemsengözlerimebaksanab
pazar günü kahvaltıya misaifirm gelecek ve birşey sormak istiyorum kahvaltıda büyük çatalmı koyuyosun küçükmü? ben büyük koyuyorum ama netten sitelere bakarken gördümki kimi küçük kimi büyük koymuş-tatlicadiarzu-

infanta cok güzel gözüküo aşure eline sağlık valla benim cesaretim yok bişeye benzetemem diye. dr oetker yapıorum ara sıra allah kabul etsin:jeyyar::jeyyar:

Canim inan çok kullanisli oluyor...Mesela zeytin konserve almistim, bittiginde iyice yikadim kapagini attim. Simdi yumurta haslayacagim zaman normal suyumu koyuyorum, yumurtalarii yerlestiriyorum ve ocaga koyuyorum, hiç bir sorun olmuyor, bence dene
Boylece cezvelere, kuçuk tencerelere yumurta kokusu sinmiyor, ve batmiyorda yerimseniben

Canim ben sahsen kahvaltida kuçuk çatal kullaniyorum
Ama sen buyuk kullanmak istiyorsan buyuk kullan bitanem
Tamamen kisisel bir seçim bu

iştee benim topiğimm :dance: Hepiniz yeni evlisiniz ,evlenmek üzeresiniz madem, hepinizi tebrik ederim.Allah hep mutlu etsin
Bende uzuuuun bir birliktelikten sonra nihayet evleniyorum sanırım,annemler sonunda turşumu kurmaktan vazgeçti hihoyyyt geçen hafta isteme törenimiz vardı,daha nişanımız falan olmadı ama.
Sizin tecrübeleriniz çok önemli benim için..şimdi çıkmak zorundayım yine gelicemm

yok kuzum ne beraber oturması
bi ara konuşulmuşt gerçi geçici bir dönem toparlanana kadar ama sonra
kayınvalide adayım ev üstüne ev olmaz herkes evini bilsin dedi oğluna resti çekti
ohhh dedim bendedelikafadulden
zaten artık istesede oturmam yapamam çünkü isterse ayrılsın büyük konuşmuyumda tabim
mecbur kalmadıkça çok olağan brşey olmadıkça beraber oturamam :1no2:
yine diyom ALLAH bilir büyük konuşmim:1closedeyes:
[/QUOTE]

Vermeyiz bizde kizimizi hiç bosuna heveslenmesin, kaynana yanina verecek kizim yokturr :dilcikar:
Asla...demeyi hiç sevmiyorum ama eger boyle birsey soylesen bana kafani beynini sisiririm...istemem bebem...neyse ki kayinvaliden hayir demis iyi olmus.
ev ustune ev olmaz...bunu hepimiz her yerde soyluyoruz.
bir derdim var bolumunde geziniyim dedim bi konu okudu sinir çatladim Çok üzgünüm çoook buraya geri geldim
Ayni bu konu iste...
amannnn
Hayirlisini versin Rabbim
Seneye verecez seni

Hayirli uguru olsun arkadasim :teytey:
Ne guzel ahh ahhh ilk gunler çok guzelllllllllll hihoyyyt
Tadini çikar ve ne zaman istersen gelip buraya bize anlatabilirsin
Bizde sana yardimci olabilirsek ne mutlu bize :1rolleyes:

ay ne güsel bi topic olmuş bu yaralım.benimde 5 ay olmak üzere evleneli.ne zaman geçti anlıyamadım valla.daha dün evlilik hazırlığı yapıodum koştur koştur.ama şaka maka oldu 5 ay.

ay ne güsel bi topic olmuş bu yaralım.benimde 5 ay olmak üzere evleneli.ne zaman geçti anlıyamadım valla.daha dün evlilik hazırlığı yapıodum koştur koştur.ama şaka maka oldu 5 ay.

Benimde 3 ay olmus Candy'cim baksana...kosturduk kosturduk ahan da 3 ay olmus evleneli...ne kadar çabuk geçti inan bende anlamis degilim açikçasi :sm_confused:
Nasil gidiyor evliligin senin? neler yapiyorsun ? anlatirmisin biraz bize ?
Şeniz

canım ben hemen evlendikten sonra işe başladığım için pek anlamamıştım evlilikten bişi.şimdi çalışmıorum anca alışabildim evime falan.düğünüde kendimiz yaptığımız için haliyle ödenmesi gereken borçlar var o yüzden eşim gece gündüz çalışıo breaber vakit geçiremioruz.tabi sabrediorum yaza inşallah. herşey daha güzel olucak

hehe çamaşır ütü sorunlarını okudum:)) bendede mevcut ama ben evlenmeden önce söylemiştim
evlenmek istemiyorum sorumluluk bana ağır gelir o yüzden benden uzak dur diye
sen evet de ben herşeyi hallederim hem dışarda hem evde çalışırım hiç yorulmazsın sorumluluk vermem sana demişti.inanmamıştım ama çok beğenmiştim tavrını..
6 ay oldu hala elletmedi bana saolsun ..çamaşırı zaten makine yıkıyo beraber asıyoruz oda biriktiriyo 2 makine olunca akşamları oturma odasına kuruyor ütü masasını ütü yapıyor bende izliyorum kocişimi:)

:1hug:
ohh ne iyiymiş yaaa kocanı benim kocişimide yollasanda biraz akıl verse ne iyi olurr sırnaşık şey benimki su almaya bile üşenir bütün gün çalışıom bide evdemi çalışıcam der klava: ama yinede kıyamıyorum ona çocuk gibi çok tatlııııı

GÜNAYDINN :lepi:

AMMA KAYNATMIŞSINIZ kaydirigubbakcemile2

yıllar önce ar-yıldız dan almıştım çatak kaşık takımını .günlük kullanmak için de alıyım dedim.gittim eminönüne çarşıya ,yalan sölemim 100 LİRA GİBİ Bİ PARAYA ALDIM..ARKADAŞLAR DA JUMBO VS GİBİ MARKALAR ALMIŞLAR ..BİGÜN KARŞILAŞTIRDIK BENİM ÇARŞIDAN ALDIKLARIM DAHA KALIN VE DAHA KALİTELİ delikafadulden ALMIŞ OLDUĞUM TAKIMI DA KULLANMAYI DÜŞÜNMÜYORUM HİÇ ÖYLECE DURUYOR NAAPSAM ONU BİLMEM ..

güzel bir konuya parnak basmışsın

ben de sana bi parça katılabilirim..napıcaksın fikrimi sölim..ya müdahale ediceksin çok kirlenmiş tozlanmış temizliyelim hadi diceksin vs..ama bu sefer de sensiz temizlik yapmamaya başlar..sonra kulaklarımı çınlatırsın ..kendi haline bıraksan senin için götürmüyo -tatlicadiarzu- demekki içinden gelmio kadının naapsın..

ay yavrum benimm ..sen git önce onları ziyarete bence.yaşlılar büyükler ya o bakımdan ..yap bişiler çal kapılarını ..nasılsa yaşlı insanların uygunsuz vaziyeti olmaz dimi delikafadulden

ya göksoş bırak allah aşkına büyükmüdü küçükmüdü ne fark eder yahu ..kesin sen yemekteyiz proğramını izleye izleye kapılıon böle şelere kesin kesin

ne ka güzel bi davranış :lepi: benim ütü yüküm bekarken daha fazlaydı şimdi hafifledim..canımı sıkan kıyafetleri kocama ütületiom delikafadulden

arada çamaşır da astırıyorum ..alışsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…