ne güzel ya isterim şöyle sabah kalkıyım bahar havası olsun şöyle upuzun yürüyüşler yapıyım yalnız başıma üstümde eşofmanlar kulağımda müzikler sonra dönüşte elime gazate mi alayım pastaneden sıcacık poğaçalar alayım dönüyüm eve ahh ahh çokmu şey istiyorum ama yapamıyorumÇok üzgünüm çoook
yaralım yok 2 günden beri.
günaydın canım
nasılsın
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Misracim isin garip tarafi nedir biliyor musun hep biz bayanlar bukadar kafamiza takilir uzuluruz, erkekler ise misil misil uyur. O yuzden sende hic kafana takma keyfine bak bakalim bu sekil ne olacak.
çok şey istemiyorsun aslında
olmayacak şeyler değil
olursa süper olacak şeyler.
pazar günleri yapabilirisn belki canım
mısracım sana yardım edemiyorum ama
üzüldüğümü biliyorsun.
elimden gelen sana dua etmek canım.
hakkında hayırlısı olsun.
bende merak ediyorum acaba..
evlendikten birgün sonra sabah uyandiniz... nasil bir hisse kapildiniz??
yada neler yaptiniz esinizle dügünün ertesi günü..??
merak ettim.. -tatlicadiarzu-
selam canım
bizim düğünden eve geldiğimizde saat gece 1 felandı zaten arkadaşlar felan hep beraber geldik yarım saat kadar onlarla millet gitti düğünün ertesine günü saat 11 e bilet ayırmıştık balayı için koştur koştur kalktık sabah zaten leyla gibiyiz gelinliği felan attım yatağının üstüne çıktık evden kayınvalidemlerle kahvaltı yaptık sonra kayınbabam bizi otogara bıraktı ay ne koştumaydı ne kötü bi gündü:dilcikar:
sonra geldik otele yer ayırttığımız halde saat 5 e kadar dönmedik diye yerimizi başkasına vermişler bu sefer bizi 1 günlüğüne başka otele yerleştirdiler aman Allah ım stres stres yani bide ankaradan alanyaya 10 saat yolculuk düğün yorgunluğunda geberecem zaten bide kot giymemişmiyim delikafadulden ay o yol nasıl geçti bir ben bilirim
işte bööle canım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?