Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

çok şey istemiyorsun aslında
olmayacak şeyler değil
olursa süper olacak şeyler.
pazar günleri yapabilirisn belki canım

mısracım sana yardım edemiyorum ama
üzüldüğümü biliyorsun.
elimden gelen sana dua etmek canım.
hakkında hayırlısı olsun.

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Misracim isin garip tarafi nedir biliyor musun hep biz bayanlar bukadar kafamiza takilir uzuluruz, erkekler ise misil misil uyur. O yuzden sende hic kafana takma keyfine bak bakalim bu sekil ne olacak.

günaydın canım

evet canım işte ankarada öyle yürüyüşlere başlamak için 1 ayın daha geçmesi lazım
ama bu sene yapıcam inş pazar günleri zaten istesemde uyuyamıyorum pazarları erkenden zıplıyorum ayağa

günaydın kızlar hepinizi kocaman öpüyorum....biliyosunuz cok sık ugrayamıyorum bu sabah gitmeden herkese "merhaba" demek istedim...mısraaacım üzülme bitanem ya,ne zaman girsem şu kk ya senin canın sıkkın!gecmişi okuyamadım ama sanırım yine eşin seni incitecek birşey yaptı!kusura bakma ama eşinde artık suyunu cıkarmaya basladı....dedigim gibi bu yorumumu seni üzmesi üzerine yapıyorum konuyu bilmeden....kocaman öpüldünüz iyi haftasonları herkese....

Günaydın arkadaşlar...hihoyyyt

Mısracım takma kafanı dicem ama olmuyo dimi ?
Anlıyorum seni çünkü bende gecen gün o kadar yemek hazırladım, üşenmedim kalktım fön cektim makyaj yaptım (normalde tesettürlüyüm) neyse eşim aradı arkadasıyla geliyomuş... Güler misin ağlar mısın? Hemen makyajı silip üzerimi falan değiştirdim...benneyaptımki
Mecbur kalmasa öyle ani misafir çağırmaz biliyorum o yüzden çok fazla tepki göstermedim ama onlar eve gelene kadar saydıklarımıda ben bilirim...klava:

slm kızlar bugün çok yoğunum,okula gidicem,gelince görüşürüz

Ben geldim eşimle hallettiğimi bildirmek üzere,birazdan evden çıkıp nüfus müdürlüğüne gideceğiz.Akşama görüşürüz

Canlarım alıntı yaptığınız benimle ilgili kısmı silermisiniz lütfen,kociş okuyor Bu yüzden gerilmek istemiyorum tekrar

Canlarim ben geldim
geçmisi okudum Jnaz'cim geçmis olsun guzelim yaa bu nasil is offf allah sizi korumus bebem vallahi

Misraa'cim,hayirdir bir durummu var ?

dun doktora gittik allaha sukur babamin sagligi çok iyi, hiç bir sorun yok, ameliyatlik bir durum yok
hersey guzel
aksam arkadaslar yemege davet ettiler ama geç donmedik evimize o yuzden guzel bir aksami
iste boyle dostlarim
yemekten sonra yine gelirim
operim sizleri

Caım dostum çok sevindim babacığının iyi olmasına.
ınatcı keçi kocamla hallettim
Ben akşama ancak geleceğim sanırım hepinizi kocaman öptüm.

Misracim sildim canim benim yorumumu alinti yapmisin orayi da silseydin bari,
kizlar benim o konuda yorum yaptigim yeri alinti yapmisiniz sizde siler misiniz.
Dirim sana kolay gelsin canim, cok azimlisin masAllah.
Yaralim babanin iyi olmasina cok sevindim sende rahatlamisindir kesin.
Hayirdir jnaz'a ne olmus ben kacirdim olayi galiba.

bende merak ediyorum acaba..
evlendikten birgün sonra sabah uyandiniz... nasil bir hisse kapildiniz??
yada neler yaptiniz esinizle dügünün ertesi günü..??
merak ettim.. -tatlicadiarzu-

bende merak ediyorum acaba..
evlendikten birgün sonra sabah uyandiniz... nasil bir hisse kapildiniz??
yada neler yaptiniz esinizle dügünün ertesi günü..??
merak ettim.. -tatlicadiarzu-

selam canım
bizim düğünden eve geldiğimizde saat gece 1 felandı zaten arkadaşlar felan hep beraber geldik yarım saat kadar onlarla millet gitti düğünün ertesine günü saat 11 e bilet ayırmıştık balayı için koştur koştur kalktık sabah zaten leyla gibiyiz gelinliği felan attım yatağının üstüne çıktık evden kayınvalidemlerle kahvaltı yaptık sonra kayınbabam bizi otogara bıraktı ay ne koştumaydı ne kötü bi gündü:dilcikar:
sonra geldik otele yer ayırttığımız halde saat 5 e kadar dönmedik diye yerimizi başkasına vermişler bu sefer bizi 1 günlüğüne başka otele yerleştirdiler aman Allah ım stres stres yani bide ankaradan alanyaya 10 saat yolculuk düğün yorgunluğunda geberecem zaten bide kot giymemişmiyim delikafadulden ay o yol nasıl geçti bir ben bilirim
işte bööle canım:1hug:

hmm.. stresli gecmis ama eminimki güzel gecmistir.. tatli stres olmus
ankaradami yaptiniz dügünü??

bende ankarada bakiyorum kir dügünü icin.. gerci daha ortada bisi yok ama olsun ben yinede bakiom sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…