Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canim valla isin cok zor benimki bi pirasa yemiyo die uzuluyodum :1shok: hadi git te kocisin icin hazirlan bari azaad ettik seni hihoyyyt

Angelda gelir tatlım mutemelen 1 saat kadar sonra,sohbet edersiniz

gelsin birileri yaww kimsecikler kalmamis kocisim kurtlar vadisine daldi sIkIldim yaww

aa mısracım işin çok zor vallahi üzüldüm sana canım ya hade ii akşamlar canım yine gel

ben iim canım yemek yaptım yedik mutfağı toparladım şimdi bitti işim.eşim odada playstaion oynuyo ortak bi arkadaşımız var onunla beraber yemekte oda bizdeydi ani bi misafir oldu yani ama Allah tan hazılıklıydım :)sen neler yapıosun canım nerelisin

sorma inanilmaz bi gen zenginligi var cocugumuz olursa onun isi daha zor annane babanne anne baba derken millet susturur artik :))))

iyim canim utu yapasim geldi valla (tek sevdigim ev isidir de kendisi tatli yapmaktan sonra tabii ) doksemmi butun gomlekleri napsam
canim sikildi yaww forum pek bi sakin bu aksam

iyim canim utu yapasim geldi valla (tek sevdigim ev isidir de kendisi tatli yapmaktan sonra tabii ) doksemmi butun gomlekleri napsam
canim sikildi yaww forum pek bi sakin bu aksam

evet canım sakin
hayatımda ütü yapmaktan zevk alan ve canı ütü yapmak isteyen tek arkadaşım sensin
seni yazıyorum bi kenarakaydirigubbakcemile3

yaz beni cicim sengözlerimebaksanab
cidden bak sole tek cizgi kumas pantolon olsun bi tepe acimam hele gomleklere cevire cevire utu yapmaya bayiliyorum ama perdeleri sevmem bak sur sur bitmiyo onlar

Kocis kurtlar vadisini izliyor bende bi bakip cikayim dedim.
Misirdan alemsin vallaha benim de en nefret ettigim is utudur hele o cizgili pantolonlar yok mu. kafamçokkarıştı:mymeka:

Hepinize iyi aksamlar kizlar, gorusuruz.

Kocis kurtlar vadisini izliyor bende bi bakip cikayim dedim.
Misirdan alemsin vallaha benim de en nefret ettigim is utudur hele o cizgili pantolonlar yok mu. kafamçokkarıştı:mymeka:

Hepinize iyi aksamlar kizlar, gorusuruz.

gonder bana canim benim kocis klasik giymiyo seninkileri elden gecirim sole kaliteli kaliteli
annecim cok memnundu bu huyumdan :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…