Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

merhaba kızlarr
ben geldim en sonunda merak ettinizmi bakim beni
pazartesi akşamı geldik annemlerden ama nette problem vardı giremedim
bu arada dün başıma neler geldi bi bilseniz yanıyordum az daha Allah korudu ...

merhaba kızlarr

merhaba canım hoşgeldin ohh ne güzel annenlerle hasret giderdin nasılsın
hayırdır neden yanıyodun Allah korusun:Saruboceq:

merhaba kızlarr

hosgeldiinn
ne guzel annecigini gordun
bu arada buyuk gecmis olsun

merhaba canım hoşgeldin ohh ne güzel annenlerle hasret giderdin nasılsın
hayırdır neden yanıyodun Allah korusun:Saruboceq:
hoşbuldum tatlım
3 gün kaldık annemlerde ve nasıl geçti anlamadım ama şükürki seçmen kağıdım istanbulda çıkmış tekrar giidcem haftaya:)
yanma konusunuda sorma tatlım evimiz sobalı ve bende alışamadım hala bu duruma neyse dün sabah kursa gittim ama üzerimde kırgınlık vardı ve başım ağrıyordu eve geldim eşim hazırlamamış sobayı odun atayım ısınsın dedim ve yakıp uyudum . bi 5- 10 dk anca uyumuşumdur bi sobanın üzerindede eşimin pantolonu vardı 2 tane onlar tutuşmuş bi kalktım onları görünce şok oldum zaten perdeyi çektim sıcaktan büzüşmüştü hemen su döktüm söndürdüm o arada kartonpiyerde sıcaktan çatlamış ve düştü duvardaki saate kadar erimiş . bu kadarla atlatmış oldum bunada şükür tabi ama hala sersem gibiyim ...

hosgeldiinn
ne guzel annecigini gordun
bu arada buyuk gecmis olsun

hoşbuldum canım sende hoşgeldin aramıza
çok sağoll...

hoşbuldum tatlım
3 gün kaldık annemlerde ve nasıl geçti anlamadım ama şükürki seçmen kağıdım istanbulda çıkmış tekrar giidcem haftaya:)
yanma konusunuda sorma tatlım evimiz sobalı ve bende alışamadım hala bu duruma neyse dün sabah kursa gittim ama üzerimde kırgınlık vardı ve başım ağrıyordu eve geldim eşim hazırlamamış sobayı odun atayım ısınsın dedim ve yakıp uyudum . bi 5- 10 dk anca uyumuşumdur bi sobanın üzerindede eşimin pantolonu vardı 2 tane onlar tutuşmuş bi kalktım onları görünce şok oldum zaten perdeyi çektim sıcaktan büzüşmüştü hemen su döktüm söndürdüm o arada kartonpiyerde sıcaktan çatlamış ve düştü duvardaki saate kadar erimiş . bu kadarla atlatmış oldum bunada şükür tabi ama hala sersem gibiyim ...

çok sağoll...

ayy canim benim verilmis sadakan varmis rabbim korumus seni nasil korkmussundur kimbilir aman diyim dikkat et tatlim :1no2:

ayy canim benim verilmis sadakan varmis rabbim korumus seni nasil korkmussundur kimbilir aman diyim dikkat et tatlim :1no2:

sorma tatlımyaa korkudan çok şaşkınlık vardı üzerimde bide uykudan uyandımya ondan sanırım dün gece hiç uyuyamadım bugünde geldim eve ufoyu yaktım sobayı görmek dahi istemiyorum
işin kötü tarafı ev hala is kokuyor :(

hoşbuldum tatlım

çok sağoll...

canım benim büyük geçmiş olsun valla ben olsam düşüp bayılırdım korkudan Allah tan sen cesaretliymişsinde halletmişsin çok şükür canım dikkat et kendine gerçekten bu sobalarda çok tehlikeli off bi yaz gelsede kurtulsak şu sıkıntılardan :delphin:
bu arada haftaya annene tekrar gideceğinede sevindim ay seçimler bu haftamı yadelikafadulden
sen nerde oturuyosun canım??

canım benim büyük geçmiş olsun valla ben olsam düşüp bayılırdım korkudan Allah tan sen cesaretliymişsinde halletmişsin çok şükür canım dikkat et kendine gerçekten bu sobalarda çok tehlikeli off bi yaz gelsede kurtulsak şu sıkıntılardan :delphin:
bu arada haftaya annene tekrar gideceğinede sevindim ay seçimler bu haftamı yadelikafadulden
sen nerde oturuyosun canım??

canımcım çok şükür panik değilimdir ben bu sefer işe yaradı :) bide suyu dökerkende kontrollü davrandımda evi batırmadım şaşırdım sonradan bu duruma nerden aklıma geldi diye ::)
seçimlerede 9 gün kaldı tatlım yine cumadan giderim ben pazartesi de dönerim artık
evlenince sakaryaya geldim bugün tam 5 ay olacak

canımcım çok şükür panik değilimdir ben bu sefer işe yaradı :) bide suyu dökerkende kontrollü davrandımda evi batırmadım şaşırdım sonradan bu duruma nerden aklıma geldi diye ::)
seçimlerede 9 gün kaldı tatlım yine cumadan giderim ben pazartesi de dönerim artık
evlenince sakaryaya geldim bugün tam 5 ay olacak

ee maşallah o zaman size:nazar:
zaten insan zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyor kayınvalidemlerde izmitte oturuyorlardı 2 ayda bi geliyoduk o tarafa neyse ki çok uzaklaşmamışsın annenlerden kaydirigubbakcemile5

Canlarım eve geldim havuçlu kekimi yaptım fırında pişmek üzere pazılarımıda haşlıyorum,kavurup yumurta kıracağım.Yarın içinde portakallı kereviz yapacağım tabi kek hariç diğerlerini sadece ben yiyeceğim.:(
Kocişin yemeklerinede birazdan geçeceğim.
Sizler ne yaptınız?Geçmişi okuyamadım.

Jnazcım hoşgeldin cnm,Allah korumuş seni çok geçmiş olsun cnm

Canlarım eve geldim havuçlu kekimi yaptım fırında pişmek üzere pazılarımıda haşlıyorum,kavurup yumurta kıracağım.Yarın içinde portakallı kereviz yapacağım tabi kek hariç diğerlerini sadece ben yiyeceğim.:(

mısraacım senin evle iş arası da pek uzak değil galiba:lepi:
bizde napalım işte ben mesai bitmesini bekliyorum
sen pazıyı önce haşlayıp sonra mı kavuruyosun tatlım bende çok severim aslında hafta sonu yapabilirim bi de şu hindistan cevizli kekinden yapıcam hafta sonu bakalım:-))

arkadaslar bu ayin 27 sinde evlilgimizde ilk senemizi doldurucaz cok farkli birseyler yapip kocisimin aklini almak istiyorum
fikirlerinize ihtiyacim vaaarrr

Hımmm ne yapabilirsin biraz düşünelim bakalım.
Öncelikle şayet dışardafalan yemek yemeyecekseniz güzel bir sofra hazırlaman şart.
Kocişinin en sevdiği yemekleri yapmalısın.Tabi birde kutlama için pasta meselakalp şeklinde olabilir kalıbın varsa tatlım.

Mumları söylememe gerek yok sanırım.
Sonracığıma yazma yeteneğin varsa güzel bir mektup yazabilirsin.
Seninle çıktığım bu yolda çok mutluyum teşekkür ederim.
Yüzümü gülümsettiğin için teşekkür ederim.
Sevgini her daim ifade edip hissettirdiğin için teşekkür ederim....vs

Biraz daha düşüneyim şu yemekleri hallederken cnm

ee maşallah o zaman size:nazar:
zaten insan zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyor kayınvalidemlerde izmitte oturuyorlardı 2 ayda bi geliyoduk o tarafa neyse ki çok uzaklaşmamışsın annenlerden kaydirigubbakcemile5
çok şükür canımyaa 2,5 saati buluyor tabi gitmem ama bunada razıyım ben :)

ellerine sağlık mısracımm bende mi havuçlu kek yapsam acaba fırında köfte yaptım akşama daha doğrusu hazırladım sardım folyoyla pişereyim onuda pilavla salatayı da yapayım öyle geleyim bari
çok sağol canımm evi gören Allah korumuş diyo zaten

jnazcım canımm çok geçmiş olsun Rabbim korumuş seni çok şükür

çok sağoll canımcımm bunada şükür

hadi bende çıkayım işlerimi tamamlayayım şekerler
görüşmek üzere inşallah öpüyorum hepiniziŞeniz

ehh bende çıkayım bari canlar
öpüyorum akşama görüşürüz inş tekrar yerimseniben

heyyy jnaz dur bunu okuda çık sıcakla temas ettiğinde folyo çok zararlı oluyoo sakın atma fırına sakıınn

Back