Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

:utangac:Orda saat kaç cnm?
Kocişin ne iş yapıyor bu arada?
Yemekte ne vardı?
Çok soru sordum değil mi?

bende yemeğimi hazırladımm pişmesini bekliyorum kızlar siz napıosunuz bakalım

:utangac:Orda saat kaç cnm?
Kocişin ne iş yapıyor bu arada?
Yemekte ne vardı?
Çok soru sordum değil mi?

yok canim ne demek istedigim sorudan baslayabilirmiyimkaydirigubbakcemile3
esim makina teknisyeni 3 ay oncesine kadar ayni sirkette calisiyoduk
dunden bamya ve makarna vardi koccaman bi canak salata yaptim kocisimde borek getirmis sise sise yedik valla

ay boyle anlatirken cekiniyorum aslinda olan var olmayan var hamileler var aramizda:utangac:

saat farki yok mesaji ekledigimde saat kac yaziyosa ayni saat diyim kaydirigubbakcemile5

hosgeldin canim gec buyur sole a.s.

mısracım sayfayı yenilemeden yazmıştım az önce ama yinede senin soruna cevap vermişim kalp kalbe karşıymış demekkiii:)

yok canim ne demek istedigim sorudan baslayabilirmiyimkaydirigubbakcemile3
esim makina teknisyeni 3 ay oncesine kadar ayni sirkette calisiyoduk
dunden bamya ve makarna vardi koccaman bi canak salata yaptim kocisimde borek getirmis sise sise yedik valla

ay boyle anlatirken cekiniyorum aslinda olan var olmayan var hamileler var aramizda:utangac:

saat farki yok mesaji ekledigimde saat kac yaziyosa ayni saat diyim kaydirigubbakcemile5

hosgeldin canim gec buyur sole a.s.

hoşbuldum canım nasılsınn??

hmm bugün çorba yok çünki gündüz yedik akşama bi daha yapmayayım dedim tavuk ızgara pirinç pilavı salata yoğurt bide turşuu

Canım saat 17:30 dan bu yana mutfaktayım çok yoruldum.Bende yazarken çekiniyorum inanın canınız çeker diye.
Havuçlu kek yaptım.
Pazı kavurdum.
Portakallı kereviz pişirdim.
Çoban salatamı yaptım-soğanı ekleyeceğim.
Şimdi pirinç pilavını ocağa koyup-tavuk şinitselleri kızartacağım-fırın tepsisine dizeceğim.Kociş geldiğinde 5 dk lık işi kalacak.
Birde duşa gireyim diyorum ne zaman girceksem artık :(

canım ya yazık sana akşama kadra çalışıosun bide iki farklı menü hazırlıyosun Rabbim yardımcın olsun canım ya ama çok yorma yıpratma kendini

Canım ben öyle yiyemiyorum eşim sebze yemiyor zaten.Bir ıspanak yiyor.

Geçen gün pazara gittik hadi dedim istediğini alalım kereviz yemez,patlıcan yemez,karnıbahar yemez,pırasa yemez,semizotu yemez,pazı yemez.............vs

Anlıyor musun cnm:((((((

Birazdan çıkacağım eşim geliyor cnm

Back