birsam , haktan ,bıdışş , sürmeli sizler nasılsınız canlarım ?
iyiyiz cnm sen nasılsın.ben birazdan terapim var ona gidicem kocişle.senelik izne ayrıldı kociş evde 2 hafta.
Pokacım bizler iyiyiz senide iyi gördüm :))))))
Dirimcim telefon haricinde biliyorsundur bu hafta gelen misafirlerimde eski kk üyelerindendi.Her türlü güzel görüşmek
Canım o zmn Dirim'in menüsünü tercih etkaydirigubbakcemile5
Rica ederim tatlımopuyorumnanaktan
Ay benim de valla ya:gitme: O deli müdür sürdü bir yere herhalde kızı dedimkaydirigubbakcemile
alınyazımsın doğum günün kutlu olsun üzülme cnm eşin bence yaptığı bu hatayı telafi etcektir..anneciğinede geçmiş olsun cnmm
haktancım diriminde dediği gibi çorba ve salata yeterli bence ama sen daha ii bilirsin şekerim
dirimimm biz iiz sen nasılsın kuşum
yasminn havalar nasıl orda şeker
poka hoşgeldin nasılsın
mutlu sen nasılsın cnmm
Yasmin şubat tatilinde 1-2 günlüğüne ızmir e geliyorum oradan Aydın a geçeceğim :)
mısracımmm canım şöle kakaoluu cevizlii çook hoş bi kek istio yaa varmı bildiğin bi tarif canem
kızlar mısraya sordum o bu işlerde uzman die ama bilen varsa onlarda yazabilir tabikii
ohh ne güsel birsamcım keyfini çıkarın tatilin vallaaiyiyiz cnm sen nasılsın.ben birazdan terapim var ona gidicem kocişle.senelik izne ayrıldı kociş evde 2 hafta.
bende sizleri seviyorum pokacığım sen iyi olda gerisini boşver cnmopuyorumnanaktan
Gel şekerimopuyorumnanaktanAy geliorsunuz görüşemiyoruz ya.Mısracım senle buluşalım bariopuyorumnanaktan
Canım umarım herşey yoluna girer.Onun dışında nasılsın?Kocişle evin keyfini çıkarım tatlım..opuyorumnanaktan
çok saol mısracım şükür bi sorun yok..
ay ne güsel bu şekilde görüşmek ya... eşinde problem etmio sanırım..
valla jasmin sabah sabah tel gelince bende öle sandım.:):):)
teşekkür ederim cssa cım iyim şükür . sizzz nasılsınızzz:)
Bu hafta bana gelen internetten arkadaşımın kızıyla geleceğiz yine netten bir arkadaşımla görüşeceğim :)))))))))
Neden olmasın senide çağırırız canem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?