Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

görüşürüz jasmincim yarın kendini özletme bu kadar:)))

her defasında unutmuyomosun kız:) ben sandım kaydettin kendi öle çıkıo.. aradım taradım yok öle bi özellik :)

Patatesi çokkkkkkkk severimmmmmmmmmmmmmmmmmm bende istiyom :)
Az yağda kızart ha yoksa yiyemem :)

Zeytinyağında yapma bu yağ çok ısınınca zehirli bir madde üretiyormuş.
Çiçek yağı veya mısırözünde yap :)

Tatlım başka bir arkadaşın bilgisayarındayım msn yi bulamadım saklamış :)Eski sürüm var oda açılmıyor.Birazdan kendi pc me geçeceğim

21 haziran 2009 dugunum oldu.ıyıkı evlenmısım cok mutluyum ıns herkez benım kadar mutlu olur.esımı cok sevıyorum.ama bır sorunumuz var esım askere gıttı 1 aydır da asker:s:s

Hulos hoşgeldin.
Ne güzel mutluluğu yakalamışsın.
Askere gideceğinide mutlaka önceden biliyorsundur ,canını sıkma cnm.Bizim topiktede eşi askerde olan arkadaşımız var.
Dönünce daha güzel aşk tazelersiniz :)
Kısa dönem mi yapıyor?

Topiğimizin giriş sorularınıda cevaplarsan seviniriz cnm.
Yaş?
Çalışıyorsan ne iş yapıyorsun?
Eşin kaç yaşında?
Ne iş yapıyor?

Teşekkür ederiz şimdiden.

hulos benimde nişanlım askerde çok zor dimi çok iyi anlayabiliyorum. bizimde 5 ay oldu ama o gittiğinden beri zaman çok a ilerliyor sanki. allah sabır versin. o gelince evleneceğiz inşallah. çok heyecanlanıyorum. acaba nasıl bi gelin olacağım çok merak ediyorum CADIARZU

as_ates cnm benı anlayan brıı sonunda ınan cok zor zaman hıc gecmıyor.esım 5 ay yapıcak askerlıgını ama genede bana cok zor gelıyor
Topiğimizin giriş sorularınıda cevaplarsan seviniriz cnm.
Yaş?
Çalışıyorsan ne iş yapıyorsun?
Eşin kaç yaşında?
Ne iş yapıyor?
canım yasım 23.ayrıca kımyagerım.esımde 24 yasında petrol mühendisi
hosbulduk bu arada sıtey anlamaya calısıyorum daha bıras yavasım buyusden

merhaba hulos. hoşgeldin. Allah kavuştursun canım :1hug:
Benim eşim de nişanlıyken gitmişti askere. Sayılı gün bir şekilde geçiyor zaman ama evliyken eminim daha zordur. turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…