hemde nasıl kök söktürdü bi bilsen poka yani çok kızgınım bu konuda hassas yerimden vurdu gıcıkdirimim nazlı oluolar işte..
angel evet nikah işlemleri sırasında yapılıo. ama daha sonradan da böle bi talep te bulunabiliyosun..
alınyazım benim eşim hiç karşı çıkmadı biliyomusun. senin?
bencede vereliniortakcanım cebi aradığında kontörler hızlı düşüyor.telefon kulubesinden arıyor ya :kedi:
çok alıngan bide kabul etse kaydirigubbakcemile3
oda sessiz oluyor genelde,hepsi kulak kabartıyor istemeden
niye özelimi dinlesinler ki :sm_confused:
benim eşim başta istemedi
azcık duygu sömürüsü yaptık
benim yerime dilekçeyi kendi doldurdu opuyorumnanaktan
olsun be güzeldir yinede opuyorumnanaktansende çift soyadı kullananlardansın yani dirimim :)
ama bazen çok zor oluo uzun uzun sölemek yaaaaaa:)
tekrar telefon ettim zaten,anlattımda konuşamayacak ne var diyor :sm_confused:
ya ben çok çekingenim sanırım
odadakiler hiç aileleri ile telefonda konuşmuyor
ben konuşunca garip oluyor sanki
ay ne bilim işte opuyorumnanaktan
canım olsun daha güzel oluyor.uzun uzun yazıyorum mis opuyorumnanaktansende çift soyadı kullananlardansın yani dirimim :)
ama bazen çok zor oluo uzun uzun sölemek yaaaaaa:)
öyle canım içim rahat etmedi aradım konuştum,bide tamam bende aramam bir daha diyormaalesef ben kullanamıyorum, eşimle 5 yıl mücadele ettim ben san soyadını kullandırmam dedi, bende bak nası kullanıyorum dedim ama beni öyle bi yyerden sıkıştırdıki kendim dedim tamm ya sadece senin soyadını kullancam, ama çok nitelikli bi soyadım olsaydı vermezdim kesinlikle çok sıradan bi soyadım vardı yani her sınıfımda en az 3 kişinin soyadıydı :)) ama eşiminkini çok beğenirim ve seviyorumda, ama y,inede kendi soyadım içimde uhdedir.şimdi eşimi okadar çok bunaltıyorumki gel hadi nüfusa gidiyoruz soyadını alacaksın diyo, bu saatten sonrada geçti artık, yazılarda bi o adla bi bu adla gidecek olmazki, ama kızım olsun aldırtcam valla kaydirigubbakcemile3
seninki 1 aylık tammıymış yani
evet kayınvalidenle kayınpederini anlattıkça bizimkilere benzetiyorum hep, annen baban olamasada inş senle koçiş böyle olsun, dilerim solmasın aşklar opuyorumnanaktan ayrıca teşekkür ederim şekerim opuyorumnanaktan
al işte benim koçişin aynısından bitane daha, aynı benimkide böyle ya, pat diye kapatıyo benle konuşmak istemiyosun diye, sanki biz onlar gibi rahat olmak zorundayızda kafamçokkarıştı
ya boşver artık olan olmuşhemde nasıl kök söktürdü bi bilsen poka yani çok kızgınım bu konuda hassas yerimden vurdu gıcık
bencede vereliniortak
keşke benimkide öyle yapabilseydi offff çok sinirlendim şimdi valla aklıma geldikçede sinir ouyorum zaten
ve bu konuda babam, erkek kardeşim bile eşimi destekledi yani, o kadar
görüşürüz canımkızlar ben dışarı dolanmaya çıkım biraz:)) görüşürüz
evet canım bir ortak nokta daha opuyorumnanaktanolsun be güzeldir yinede opuyorumnanaktan
bende öyleyim kesinlikle şef varen aramam kimseyi, kayınvalidemi eşimi hiç kimseyi,
eşim yada önemli kişler aradığında hhemen wc ye uçarım orada bile daharahat konuşuyorum, bende kendimi böyle sanardım desene dirim bi ortak nokta daha :))
ya jazmin özledik be tatlım seni hadi gel opuyorumnanaktan
Saol Alinyazimsin...Insallah çozulur dedigin gibi gulum
Esinle boyle dusunmenize çok sevindim bitanem yaa...Cikarin aileleri aradan vallaha kendi mutluluguna bak sadece
Misraam, esim çok iyii...Allah nazarda korusun, çok mutluyuz yaaa...1 ay sonra birinci senemizi dolduruyoruz iste...Hiç bu kadar mutlu olmamistim ben,. oda çok bagli suan çok sukur halimize
Siz ???
canım olsun daha güzel oluyor.uzun uzun yazıyorum mis opuyorumnanaktan
öyle canım içim rahat etmedi aradım konuştum,bide tamam bende aramam bir daha diyor
ay çok alıngan ya :kedi:
canım şöyle anlattı çocuk,
ben 13 ağustosta geçtim ya,13 ağustosla 22 ağustos(fatura kesim tarihim) arası yine 1500 dakika konuşuyorsunuz ama müşteri memnuniyeti için 30 tl değilde faturaya daha az miktar yansıtıyoruz dedi.
ya boşver artık olan olmuş
bende babama söyledim önce
babamda istedi aslında,babam çok ağlamıştı,çok yakaladım
sanki soyadım değişince temelli ailemden uzaklaşacakmışım gibi geldi
eşime söyledim,onaylamadı aslında ama sonra nasıl olduysa yumuşadı
şimdi imzamı eşimin soyadı ile atıyorum eşim çok mutlu oluyoropuyorumnanaktan
görüşürüz canım
evet canım bir ortak nokta daha opuyorumnanaktan
bende aynı odada hiç ceple konuşmam
hoşlanmıyorum ya herşeyi duyuyorlar
ya jasmin nerde bende merak ettim,öğlen oldu gelirdi şimdiye kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3neyse düzelttiyseniz sorun yok zaten bunların alınganlıkları bigün bei öldürcek :)
biraz öncede biz eşimle konuştuk görüşürüz canım diyorum anlamadım diyo beklediği cevap görüşürüz kocacım :) komikler valla ya kaydirigubbakcemile3
fatura işini şimdi anladım yerimseniben
soyismide geçti artık eşim yumuşasada daha ben istemem.bende imzamı eski soyadımla atıyorum ama tuhaf oluyo, mecburen değiştircemde nasıl atcam bilmiyorum, aman neyse.. bende babaın düşündüğü gibi düşündümde olmadı, artık çokta önemli değil :1closedeyes:
bencede ceple konuşalan herşeyi duyuyolar ne gereği var bizde kalsın özelimiz :)) :lepi:
jazminin işler baya yoğun galiba, kötü bişey olmasında sorun değil
:bbo:Pc de bir sorun var arkadaşlar ekran sürekli donuyor.
Güya dün genel müdürlük bakım yaptı ne yaptılarsa iyice mahvettiler
maalesef ben kullanamıyorum, eşimle 5 yıl mücadele ettim ben san soyadını kullandırmam dedi, bende bak nası kullanıyorum dedim ama beni öyle bi yyerden sıkıştırdıki kendim dedim tamm ya sadece senin soyadını kullancam, ama çok nitelikli bi soyadım olsaydı vermezdim kesinlikle çok sıradan bi soyadım vardı yani her sınıfımda en az 3 kişinin soyadıydı :)) ama eşiminkini çok beğenirim ve seviyorumda, ama y,inede kendi soyadım içimde uhdedir.şimdi eşimi okadar çok bunaltıyorumki gel hadi nüfusa gidiyoruz soyadını alacaksın diyo, bu saatten sonrada geçti artık, yazılarda bi o adla bi bu adla gidecek olmazki, ama kızım olsun aldırtcam valla kaydirigubbakcemile3
seninki 1 aylık tammıymış yani
evet kayınvalidenle kayınpederini anlattıkça bizimkilere benzetiyorum hep, annen baban olamasada inş senle koçiş böyle olsun, dilerim solmasın aşklar opuyorumnanaktan ayrıca teşekkür ederim şekerim opuyorumnanaktan
al işte benim koçişin aynısından bitane daha, aynı benimkide böyle ya, pat diye kapatıyo benle konuşmak istemiyosun diye, sanki biz onlar gibi rahat olmak zorundayızda kafamçokkarıştı
tekrar telefon ettim zaten,anlattımda konuşamayacak ne var diyor :sm_confused:
ya ben çok çekingenim sanırım
odadakiler hiç aileleri ile telefonda konuşmuyor
ben konuşunca garip oluyor sanki
ay ne bilim işte opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
soyadı önemli değil zaten
geçen sene ben niye okadar takıldıysam :kedi:
ayıp bana :kedi:
şu telefon olayına bir kez daha katılıyorum
yanımdaki telefonda biriyle tartışıyor
hayır yani dinlemeyim dinlemeyim diyorum
ama :kedi:
:bbo:
neden ki canım bakımdan öncede mi öyleydi?
:kedi:Volkan KONAK a asıl 1.derecede hasta benimdir.Dinlerken kendimden geçiyorum resmen ,eşimde ağzı açık bakakalıyor:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?