• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

dirimim nazlı oluolar işte..

angel evet nikah işlemleri sırasında yapılıo. ama daha sonradan da böle bi talep te bulunabiliyosun..

alınyazım benim eşim hiç karşı çıkmadı biliyomusun. senin?
hemde nasıl kök söktürdü bi bilsen poka yani çok kızgınım bu konuda hassas yerimden vurdu gıcık :kızgın:
canım cebi aradığında kontörler hızlı düşüyor.telefon kulubesinden arıyor ya :kedi:
çok alıngan bide kabul etse kaydirigubbakcemile3
oda sessiz oluyor genelde,hepsi kulak kabartıyor istemeden
niye özelimi dinlesinler ki :sm_confused:
bencede vereliniortak
benim eşim başta istemedi
azcık duygu sömürüsü yaptık
benim yerime dilekçeyi kendi doldurdu opuyorumnanaktan

keşke benimkide öyle yapabilseydi offff çok sinirlendim şimdi valla aklıma geldikçede sinir ouyorum zaten
ve bu konuda babam, erkek kardeşim bile eşimi destekledi yani, o kadar :kızgın:

Son düzenleyen: Moderatör:
sende çift soyadı kullananlardansın yani dirimim :)

ama bazen çok zor oluo uzun uzun sölemek yaaaaaa:)
olsun be güzeldir yinede opuyorumnanaktan
tekrar telefon ettim zaten,anlattımda konuşamayacak ne var diyor :sm_confused:
ya ben çok çekingenim sanırım
odadakiler hiç aileleri ile telefonda konuşmuyor
ben konuşunca garip oluyor sanki
ay ne bilim işte opuyorumnanaktan

bende öyleyim kesinlikle şef varen aramam kimseyi, kayınvalidemi eşimi hiç kimseyi,

eşim yada önemli kişler aradığında hhemen wc ye uçarım orada bile daharahat konuşuyorum, bende kendimi böyle sanardım desene dirim bi ortak nokta daha :))

ya jazmin özledik be tatlım seni hadi gel opuyorumnanaktan

sende çift soyadı kullananlardansın yani dirimim :)

ama bazen çok zor oluo uzun uzun sölemek yaaaaaa:)
canım olsun daha güzel oluyor.uzun uzun yazıyorum mis opuyorumnanaktan

maalesef ben kullanamıyorum, eşimle 5 yıl mücadele ettim ben san soyadını kullandırmam dedi, bende bak nası kullanıyorum dedim ama beni öyle bi yyerden sıkıştırdıki kendim dedim tamm ya sadece senin soyadını kullancam, ama çok nitelikli bi soyadım olsaydı vermezdim kesinlikle çok sıradan bi soyadım vardı yani her sınıfımda en az 3 kişinin soyadıydı :)) ama eşiminkini çok beğenirim ve seviyorumda, ama y,inede kendi soyadım içimde uhdedir.şimdi eşimi okadar çok bunaltıyorumki gel hadi nüfusa gidiyoruz soyadını alacaksın diyo, bu saatten sonrada geçti artık, yazılarda bi o adla bi bu adla gidecek olmazki, ama kızım olsun aldırtcam valla kaydirigubbakcemile3

seninki 1 aylık tammıymış yani

evet kayınvalidenle kayınpederini anlattıkça bizimkilere benzetiyorum hep, annen baban olamasada inş senle koçiş böyle olsun, dilerim solmasın aşklar opuyorumnanaktan ayrıca teşekkür ederim şekerim opuyorumnanaktan

al işte benim koçişin aynısından bitane daha, aynı benimkide böyle ya, pat diye kapatıyo benle konuşmak istemiyosun diye, sanki biz onlar gibi rahat olmak zorundayızda kafamçokkarıştı
öyle canım içim rahat etmedi aradım konuştum,bide tamam bende aramam bir daha diyor
ay çok alıngan ya :kedi:
canım şöyle anlattı çocuk,
ben 13 ağustosta geçtim ya,13 ağustosla 22 ağustos(fatura kesim tarihim) arası yine 1500 dakika konuşuyorsunuz ama müşteri memnuniyeti için 30 tl değilde faturaya daha az miktar yansıtıyoruz dedi.

hemde nasıl kök söktürdü bi bilsen poka yani çok kızgınım bu konuda hassas yerimden vurdu gıcık :kızgın:

bencede vereliniortak

keşke benimkide öyle yapabilseydi offff çok sinirlendim şimdi valla aklıma geldikçede sinir ouyorum zaten
ve bu konuda babam, erkek kardeşim bile eşimi destekledi yani, o kadar :kızgın:
ya boşver artık olan olmuş
bende babama söyledim önce
babamda istedi aslında,babam çok ağlamıştı,çok yakaladım
sanki soyadım değişince temelli ailemden uzaklaşacakmışım gibi geldi
eşime söyledim,onaylamadı aslında ama sonra nasıl olduysa yumuşadı
şimdi imzamı eşimin soyadı ile atıyorum eşim çok mutlu oluyoropuyorumnanaktan

kızlar ben dışarı dolanmaya çıkım biraz:)) görüşürüz
görüşürüz canım

olsun be güzeldir yinede opuyorumnanaktan

bende öyleyim kesinlikle şef varen aramam kimseyi, kayınvalidemi eşimi hiç kimseyi,

eşim yada önemli kişler aradığında hhemen wc ye uçarım orada bile daharahat konuşuyorum, bende kendimi böyle sanardım desene dirim bi ortak nokta daha :))

ya jazmin özledik be tatlım seni hadi gel opuyorumnanaktan
evet canım bir ortak nokta daha opuyorumnanaktan
bende aynı odada hiç ceple konuşmam
hoşlanmıyorum ya herşeyi duyuyorlar
ya jasmin nerde bende merak ettim,öğlen oldu gelirdi şimdiye kafamçokkarıştı

Saol Alinyazimsin...Insallah çozulur dedigin gibi gulum
Esinle boyle dusunmenize çok sevindim bitanem yaa...Cikarin aileleri aradan vallaha kendi mutluluguna bak sadece

Misraam, esim çok iyii...Allah nazarda korusun, çok mutluyuz yaaa...1 ay sonra birinci senemizi dolduruyoruz iste...Hiç bu kadar mutlu olmamistim ben,. oda çok bagli suan çok sukur halimize

Siz ???

Canım bizde çok iyiyiz Allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar:

canım olsun daha güzel oluyor.uzun uzun yazıyorum mis opuyorumnanaktan

öyle canım içim rahat etmedi aradım konuştum,bide tamam bende aramam bir daha diyor
ay çok alıngan ya :kedi:
canım şöyle anlattı çocuk,
ben 13 ağustosta geçtim ya,13 ağustosla 22 ağustos(fatura kesim tarihim) arası yine 1500 dakika konuşuyorsunuz ama müşteri memnuniyeti için 30 tl değilde faturaya daha az miktar yansıtıyoruz dedi.

ya boşver artık olan olmuş
bende babama söyledim önce
babamda istedi aslında,babam çok ağlamıştı,çok yakaladım
sanki soyadım değişince temelli ailemden uzaklaşacakmışım gibi geldi
eşime söyledim,onaylamadı aslında ama sonra nasıl olduysa yumuşadı
şimdi imzamı eşimin soyadı ile atıyorum eşim çok mutlu oluyoropuyorumnanaktan

görüşürüz canım

evet canım bir ortak nokta daha opuyorumnanaktan
bende aynı odada hiç ceple konuşmam
hoşlanmıyorum ya herşeyi duyuyorlar
ya jasmin nerde bende merak ettim,öğlen oldu gelirdi şimdiye kafamçokkarıştı

neyse düzelttiyseniz sorun yok zaten bunların alınganlıkları bigün bei öldürcek :)
biraz öncede biz eşimle konuştuk görüşürüz canım diyorum anlamadım diyo beklediği cevap görüşürüz kocacım :) komikler valla ya kaydirigubbakcemile3
fatura işini şimdi anladım yerimseniben

soyismide geçti artık eşim yumuşasada daha ben istemem.bende imzamı eski soyadımla atıyorum ama tuhaf oluyo, mecburen değiştircemde nasıl atcam bilmiyorum, aman neyse.. bende babaın düşündüğü gibi düşündümde olmadı, artık çokta önemli değil :1closedeyes:

bencede ceple konuşalan herşeyi duyuyolar ne gereği var bizde kalsın özelimiz :)) :lepi:

jazminin işler baya yoğun galiba, kötü bişey olmasında sorun değil

Pc de bir sorun var arkadaşlar ekran sürekli donuyor.
Güya dün genel müdürlük bakım yaptı ne yaptılarsa iyice mahvettiler

neyse düzelttiyseniz sorun yok zaten bunların alınganlıkları bigün bei öldürcek :)
biraz öncede biz eşimle konuştuk görüşürüz canım diyorum anlamadım diyo beklediği cevap görüşürüz kocacım :) komikler valla ya kaydirigubbakcemile3
fatura işini şimdi anladım yerimseniben

soyismide geçti artık eşim yumuşasada daha ben istemem.bende imzamı eski soyadımla atıyorum ama tuhaf oluyo, mecburen değiştircemde nasıl atcam bilmiyorum, aman neyse.. bende babaın düşündüğü gibi düşündümde olmadı, artık çokta önemli değil :1closedeyes:

bencede ceple konuşalan herşeyi duyuyolar ne gereği var bizde kalsın özelimiz :)) :lepi:

jazminin işler baya yoğun galiba, kötü bişey olmasında sorun değil
kaydirigubbakcemile3
soyadı önemli değil zaten
geçen sene ben niye okadar takıldıysam :kedi:
ayıp bana :kedi:
şu telefon olayına bir kez daha katılıyorum
yanımdaki telefonda biriyle tartışıyor
hayır yani dinlemeyim dinlemeyim diyorum
ama :kedi:

Pc de bir sorun var arkadaşlar ekran sürekli donuyor.
Güya dün genel müdürlük bakım yaptı ne yaptılarsa iyice mahvettiler
:bbo:
neden ki canım bakımdan öncede mi öyleydi?

ya o donmalar arada bende de oluyo ve adamı sinir ediyo :(

sende donmalar nedeniyle yazamıyosun galiba :(

kızlar volkan konak çalıyor çok seviyorum ben bu adamı ya

Sevdan ile düştüm yaban ellere
Dalıp çıktım ateşlere küllere
Giyin demir çarık gel ardımsıra
Dağlara yollara çöllere

Diyardan diyara bir yol
Sor beni yarim yarim
Bul beni yarim yarim
Gör beni yarim yarim
Ah beni beni,

Sen kalem ol ben de kağıt
Yaz beni yarim yarim
Çiz beni yarim yarim
Çöz beni yarim yarim
Ah beni beni

Kurban olam kalem tutan ellere
Dertli dertli nağme çalan tellere
Yanık yanık türkü diyen dillere
Dağlara yollara çöllere

Diyardan diyara bir yol
Sor beni yarim yarim
Bul beni yarim yarim
Gör beni yarim yarim
Ah beni beni,

Sen kalem ol ben de kağıt
Yaz beni yarim yarim
Çiz beni yarim yarim
Çöz beni yarim yarim
Ah beni beni

maalesef ben kullanamıyorum, eşimle 5 yıl mücadele ettim ben san soyadını kullandırmam dedi, bende bak nası kullanıyorum dedim ama beni öyle bi yyerden sıkıştırdıki kendim dedim tamm ya sadece senin soyadını kullancam, ama çok nitelikli bi soyadım olsaydı vermezdim kesinlikle çok sıradan bi soyadım vardı yani her sınıfımda en az 3 kişinin soyadıydı :)) ama eşiminkini çok beğenirim ve seviyorumda, ama y,inede kendi soyadım içimde uhdedir.şimdi eşimi okadar çok bunaltıyorumki gel hadi nüfusa gidiyoruz soyadını alacaksın diyo, bu saatten sonrada geçti artık, yazılarda bi o adla bi bu adla gidecek olmazki, ama kızım olsun aldırtcam valla kaydirigubbakcemile3

seninki 1 aylık tammıymış yani

evet kayınvalidenle kayınpederini anlattıkça bizimkilere benzetiyorum hep, annen baban olamasada inş senle koçiş böyle olsun, dilerim solmasın aşklar opuyorumnanaktan ayrıca teşekkür ederim şekerim opuyorumnanaktan

al işte benim koçişin aynısından bitane daha, aynı benimkide böyle ya, pat diye kapatıyo benle konuşmak istemiyosun diye, sanki biz onlar gibi rahat olmak zorundayızda kafamçokkarıştı

benim kısacık bi soyadım var 4 harfli kaydirigubbakcemile3
zaten adımda 5 harfli
kocişin adıda beş harfli
kayıbabamın kayınvalidemin hep kısa isimleri yaaaakaydirigubbakcemile3

ay nerden çıktı şimdi bu harf meselesikaydirigubbakcemile4

inş canım hepimiz bir ömür boyu kocişlerle elele oluruz inş.

tekrar telefon ettim zaten,anlattımda konuşamayacak ne var diyor :sm_confused:
ya ben çok çekingenim sanırım
odadakiler hiç aileleri ile telefonda konuşmuyor
ben konuşunca garip oluyor sanki
ay ne bilim işte opuyorumnanaktan

:kedi:

kaydirigubbakcemile3
soyadı önemli değil zaten
geçen sene ben niye okadar takıldıysam :kedi:
ayıp bana :kedi:
şu telefon olayına bir kez daha katılıyorum
yanımdaki telefonda biriyle tartışıyor
hayır yani dinlemeyim dinlemeyim diyorum
ama :kedi:

:bbo:
neden ki canım bakımdan öncede mi öyleydi?

:kedi:

Volkan KONAK a asıl 1.derecede hasta benimdir.Dinlerken kendimden geçiyorum resmen ,eşimde ağzı açık bakakalıyor:roflol:

Back