• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yaralım hoşgeldin geçmiş olsun canım. evlenince herkesin regl olayları bi tuhaflaşıo ya. benimde bu ay
10 gün gecikti ki hayatımda böle bişi olmamıştı...

jasmin nerde yaaaaa:(

alınyazım ne güsel yaa annenle babana imrendim valla. allah hiç bozmasın mutluklarını inşallah...

foto varsa göstersene:)

arkadaslar biraz alakasiz olacak ama acele tasinmak durumundayim, hali ve perdelerimi satiyorum. Yeni ev yaptiginiz icin belki ilgilenenler olur diye dusundum, bende yeni evliyim ve esyalar iki senelik, atmaya kiyamadigim icin satayim dedim...ilgilenirseniz beni haberdar edin, foto yollarim, muhabbeti boldugum icin kusura bakmayin...

kızlar bir sorum olacaktı
akınyazımsın hani aveanın1500 dakikası 30 tl kampanyasına geçmiştik ya
ben 13 ağustosta geçtim.
23.07.2009-23.08.2009 arası faturam 28 tl geldi
anormal değil mi ya???

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO kimler gelmiş kimler?
Yaralım canım dostum hoşgeldin nerelerdeydin?
Çokkkk merak ettim seni umarım bir aksilik yoktur

Anaaaa Misraam benim yaa...
hosbulduk canim benim...yoktum evet, isyerinde bazi kendini bilmeyen saftirik arkadaslar yuzunden netten dolayi yakalandik bir ay ceza...
simdi girebiliyorum ama her gun degil maalesef
iyimisin ?
bazi saglik sorunlardan ote derdim yok çok sukur, sen ?

Hosbulduk kizlar
doktoru aradim...normal dedi...nasil normal ise...hapini bir ay birakan ve bir ay boyunca adet goren bayanlar varmis...
yarin yeniden hapa basliyorum, 7 gun birakmistim...randevu aldim ama taaa 10cu ayda :-(
iste boyle...dudagim da felaket bugun...offfff
siz nasilsiniz ?
off ya randevu vakti çok uzunmuş :(( dilerim o aa kadar herşey kendiliğinden özülür ya :((
yaralım bende iyiyim eşimle şimdilik iyiyiz aileleri çektim aradan, bunuda eşimle paylaştım çok memnun olmuş bende ışık görünce oda üzerine düşenleri fazlasıyla yapıyo
kayınvlidem annemi aramış 2 gün önce, kzıım için allah kavuştursuna gelmeni bekledim diye, benden konu geçmemiş tabi
dünde annemle babam gittiler akyınvalidemlere
bende evdeydim
ders çalışıyo diyeceklerdi ve konuşacaklardı
geldiklerinde ben uyuya kalmışım artık ne konuştular bilmiyorum umarım bundan sonrası ii olur

yaralım hoşgeldin geçmiş olsun canım. evlenince herkesin regl olayları bi tuhaflaşıo ya. benimde bu ay
10 gün gecikti ki hayatımda böle bişi olmamıştı...

jasmin nerde yaaaaa:(
hakkaten jazmin nerelerde
benim reglim hiç aksamadı ya kafamçokkarıştı gerçi evli gibide sayılmam bekarlığa yada gizli ilişkilere yakın bi medeni halim olduğu içinde olabilir yani :1closedeyes:
alınyazım ne güsel yaa annenle babana imrendim valla. allah hiç bozmasın mutluklarını inşallah...

foto varsa göstersene:)
amin canım bende imreniyorum valla
fotolar var bikaçtane
yükleyebilrsem gönderirim hemen bakarız opuyorumnanaktan
arkadaslar biraz alakasiz olacak ama acele tasinmak durumundayim, hali ve perdelerimi satiyorum. Yeni ev yaptiginiz icin belki ilgilenenler olur diye dusundum, bende yeni evliyim ve esyalar iki senelik, atmaya kiyamadigim icin satayim dedim...ilgilenirseniz beni haberdar edin, foto yollarim, muhabbeti boldugum icin kusura bakmayin...
perdelerine bakabilirmiyim canım, bide boyutu hakkında bilgilendirirsen sevinirm
kızlar bir sorum olacaktı
akınyazımsın hani aveanın1500 dakikası 30 tl kampanyasına geçmiştik ya
ben 13 ağustosta geçtim.
23.07.2009-23.08.2009 arası faturam 28 tl geldi
anormal değil mi ya???

canım bana dedilerki geçilen tarih ile 1 i arasınd faturlandırma yapılacak 2tl de olsa gelecek, ondan olsa gerek

Ben iyiyim cnm teşekkür ederim ,inşallah sağlık problemlerinde kısa sürede çözümlenir.
Eşin nasıl?

canım bana dedilerki geçilen tarih ile 1 i arasınd faturlandırma yapılacak 2tl de olsa gelecek, ondan olsa gerek
canım mesela ben 13 ağustosta geçtim
13 ile 1 arasında faturalandırma yaptılar diyelim,okey
peki bundan sonraki faturalandırma nasıl oluyor.1 i ile 23 arası mı akannehir
sen nerden öğrendin?
müşteri hizmetleri teli açmıyor

canım mesela ben 13 ağustosta geçtim
13 ile 1 arasında faturalandırma yaptılar diyelim,okey
peki bundan sonraki faturalandırma nasıl oluyor.1 i ile 23 arası mı akannehir
sen nerden öğrendin?
müşteri hizmetleri teli açmıyor

yok canım bundan sonraki fauralndırma dönemi 1 i olacakmış, sadece ilk ayda aldığın tarih ile 1 i arasında fatura gelecekmiş sonraları düzenli olarak 1nde, ben bizim caddenin girişindeki avea varya ordan öğrendim bu arada benimki hala geçmedi o tarifeye, yarın bi uğrayacağım noldu diye

Saol Alinyazimsin...Insallah çozulur dedigin gibi gulum
Esinle boyle dusunmenize çok sevindim bitanem yaa...Cikarin aileleri aradan vallaha kendi mutluluguna bak sadece

Misraam, esim çok iyii...Allah nazarda korusun, çok mutluyuz yaaa...1 ay sonra birinci senemizi dolduruyoruz iste...Hiç bu kadar mutlu olmamistim ben,. oda çok bagli suan çok sukur halimize

Siz ???

Back