Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

gidenlere hayırlı iftarlar canlarımmm.
benimde 20 dk kaldı.

az önce müdüre ben sizinle çalışamam gitmek istiyorum dedim..

bugun kaynanam iftara gelcek bize tanışmaya inşallah güzel geçerde bende sizin kervanınıza katılırım yakında kaydirigubbakcemile3

sizin müdürlüğünüzde ve sizin bünyenizde çalışamayacım dedim. tayinimide yazdım koydum masaya

bugun kaynanam iftara gelcek bize tanışmaya inşallah güzel geçerde bende sizin kervanınıza katılırım yakında kaydirigubbakcemile3

İnşallah canımyerimseniben

sizin müdürlüğünüzde ve sizin bünyenizde çalışamayacım dedim. tayinimide yazdım koydum masaya

Canım peki müdürün bu tepkin karşısında ne yaptı.Ok dedi mi??:uhm:

Şimdi ben konuya tam hakim olamadım pokacım tüm bunlar sana fotokopi çektirmek istemesinden mi kaynaklandı?Yoksa birikmiş şeyler mi vardı?

mısracım daha baştan yıldızımız barışmadı bizim zaten. sürekli zıtlaşıyorduk yani. bu patlama noktası oldu.

inşallah jasmin cim çok saol cnm benim. dua edin sizde..

Canımcım seni çok ama çok iyi anlıyorum.Bende de senin gibi birikmişti herşey ve patladım. Şuan inan çok huzurluyum.O insan benim psikolojimi bozmuştu resmen ya...Herşey daha güzel olacak şekerim:Saruboceq:

Canımcım seni çok ama çok iyi anlıyorum.Bende de senin gibi birikmişti herşey ve patladım. Şuan inan çok huzurluyum.O insan benim psikolojimi bozmuştu resmen ya...Herşey daha güzel olacak şekerim:Saruboceq:

canım benim çok teşekkür ederim jasminimmm. inşallah herşey güsel olur

Şeniz
opuyorumnanaktan

gidenlere hayırlı iftarlar canlarımmm.
benimde 20 dk kaldı.

az önce müdüre ben sizinle çalışamam gitmek istiyorum dedim..

akannehir

akannehir

2 saat yüzüme baktı peki dedi...

akannehir

eee nolcak poka şimdi
nereye çıkıcak tayinin
şehir dışı falan olursa((

Kızlar ben çıkıyorum.Hepinize hayırlı iftarlar...

Öpüyorum sizleriŞeniz

iyi akşamlar canımın içi
iyi bak kendineeŞeniz

ben geldim ama kimsecikler yok eşimin arkadaşları gelmişti iftar için eşim onlarla ilgileniyor bari ben de kk ya takılayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…