anlaştık yerimseniben
valla bu süper olur, bana uyar ama temelli merkeze 1 saat kadar uzaklıkta, ben vakit ayarlarım muhakkak eşim burda olmazsa olsa bile 1 saat falanda ayarlarım yine görüşürüz diğer kızlarda ayarlarsa toplarız süper olur
bende istiyorum amaa akannehir lütfennnn
yaparız tabi jasminim kaçarmıııı:)):):)
alınyazım bence sen bjk :)
ekledim foto şimdi.alınyazımsın ben seni arkadaş olarak ekleyemedim bir türlü.
ankara canım benimevet necloş bencede :))))
dirimciğim sen hangi şehride idin?
canım kahvaltı yapın bencedeya evde sebze yok
zaten kociş yemez
ama dolapta et kıyma felan varda hazır bişi yok(
kızartma yeni yaptım yaa
biber patates domates falan((
nasıl yapıcam patate kavurmasını canımmŞeniz
evet bizde öyle yapmıştıkistiklalde yürümek güzeldir eşimle yürümüştük bi kere :) ama beşiktaşda güzel beşiktaşdan kadfıköye vapurla gecmek en gü,zeli :)
canım bende tuttulmaması taraftarıyımyani biz ay olarak eskidik ya, yani yaşayamadan eskidik ondan, yoksa başka nalamda değil, bugün iyiyim şükürki :))
neden sordun dirim
benim eşimde aynısını diyodu bende tutabilirim diyodum ama bebği riske atamam,bugün düşündümde emzirirken oruç tutarım heralde, yani ilk aylara gelmezse zaten tm gün işte olcam bebekte kaç saat emcekki?bari bişey yapmış olurum
hoşgeldin bencee katılıyorum ama kendini bilmezlern çokluğu kadar kendini bilenlerde var, ben babm gibi iyi güleryüzlü bi memur olmaya çalışıyorum, hoş biz halkla ilişkide değiliz ama olsun köpek olmaya gerek yok
bende pek beğenmemiştim canım ya, istanbl güzel ama taksimi beğenmedim deyince eşim dahil herkes şaşırmıştı :uhm:
opuyorumnanaktanbirsamcım hoşgeldin canım nasılsın ?
jasmin bağdat caddeside değişilmezlerimdendir.. tiky mekan:)))) nede olsa şükrüsaraçoğluna yakın:)))
dirimim teşhis doğru.. beşiktaş,kadıköy güsel nezih semtlerdir.
eminönü zaten iş sahası canım.. yada alışveriş yapılacak bazı yerleri var...taksimde oturulacak mekan değil zaten:)
genelde doktorlar tutmayın diyor zaten canımbenim bir arkadaşımhamile onun dr u tutmamasını sölemiş.tutmuyo o da
galatasaray tabiki opuyorumnanaktankızlar hangi takımı tutuyorsunuz :)))
hadi bi konu olsun :)
ama fairplay heeeeeeeeee
dalaşmak yokkk :):):):):)
bilmediğin yer yok :kedi: opuyorumnanaktanBiliyorum canım...
En son geldiğimde İstanbul'a Fenerbahçe Yelken Klübünün orada yemek yemiştik.Süperdi..
Kalamış Marina,Fenerbahçe,Nişantaşı çok seviyorum oraları.Tabii ki birde Kız Kulesi'ne gidip bir fincan kahvenin tadına da doyum olmuyor
hayır beşiktaşlı gibi mi duruyorum akannehiryerimseniben
:kedi: :kedi: :kedi:
valla belli oluyo opuyorumnanaktan
görelim valla senide bekliyoruz yerimseniben
jazmin senin gs olduğunu tahmin etmiştim
birsamcım fb li olabilir
poka fb li
dirim bjk
mısra bjk
jnaz bjk
angel gs
doğru tahminler oldumu acaba ?
kekula çok tatlı olmuşsun canım benim yaaa. çok güsel bi yüzün var biliyomusun..
allahım mutluluğunu daim etsin inşallah...
aslında bjk ya karşı acayip bi ilgim var çok seviyorum o takımı taraftarlığını bile yapabilirim vbazen, hatta eşimle inatlaşmamış olsak takım değiştirmiştim şimdi ye dek amaaaaaa ben FENERBAHÇELİYİM kaydirigubbakcemile3yaparız tabi jasminim kaçarmıııı:)):):)
alınyazım bence sen bjk :)
ben ekledim tatlım geldimi CADIARZUekledim foto şimdi.alınyazımsın ben seni arkadaş olarak ekleyemedim bir türlü.
kız nerde görüşüyonuz siz bakimmmmmmmm
alınyazım heralde şekerim sende atla gel:)
bilmediğin yer yok :kedi: opuyorumnanaktan
ben birkere gittim biliyomusun :kedi:
kekulacığım çok yakışmıssınız
allah mutluluğunuzu daim etsin
Canım tabii ki senin seçimin.Ben seviyorum açıkcası:sinifsinif:
Galatasaray canikomopuyorumnanaktan
Ok anlaştık şekerkaydirigubbakcemile5
Sende bizdensin canım..turkbayragi
Tamam şekerim.Alışverişte yaparız di mi kız?Ordan taksiye atlar Caddeye inerizsositososito
kekulacım çok teşekkür ederim:) hadi koyyyyy bende cok merak ettim seni:))
angel canım gel ben seni dolaştıryım oralara:)))
hoşbulduk angelcim:)
FENERBAHÇE FENERBAHÇEEEEEEEEEEEEEEEE
ankara canım benim
canım kahvaltı yapın bencede
kıymalı yumurta bile olur yani
evet bizde öyle yapmıştık
canım bende tuttulmaması taraftarıyım
eşim bahane gibi görüyor şekerim:sm_confused:
opuyorumnanaktan
genelde doktorlar tutmayın diyor zaten canım
galatasaray tabiki opuyorumnanaktan
bilmediğin yer yok :kedi: opuyorumnanaktan
ben birkere gittim biliyomusun :kedi:
hayır beşiktaşlı gibi mi duruyorum akannehir
kekula çok tatlısın cnm maşallah allah nazarlardan saklasın bebek gibi yüzün var maşallah cnm
işte budur kaydirigubbakcemile3 100 de 1000 emindim seni F B li olduğundanhoşbulduk angelcim:)
FENERBAHÇE FENERBAHÇEEEEEEEEEEEEEEEE
jazminim ya herşey uyuyoda bak bu uymadı yaaa, ben fenerbahçeliyim, burda koptuk iyimi ? ama olsun zıtlıklardanda dostluk kurmuş olduk böylelikle kaydirigubbakcemile5Canım zaten biz nedense aynıyız tahmininde doğrudur yanikaydirigubbakcemile5
Umarım sende bir galatasaray taraftarısındır:lepi:
öncede bjk lıydın ama bence olabilirmi opuyorumnanaktanKocacım konuŞurken bİr kucak dolusu Çİkolata aldı bana bend efenerlİ oldum:))
inamıyorum dirim bjk ile fb arasında kalmıştım ilkkez takım konusunda biri yanılttı beni delikafaduldencanım bende tuttulmaması taraftarıyım
eşim bahane gibi görüyor şekerim:sm_confused:
genelde doktorlar tutmayın diyor zaten canım
galatasaray tabiki opuyorumnanaktan
hayır beşiktaşlı gibi mi duruyorum akannehir
canım çok güzel olmuşsun ya ve yüzün tam hayalimdeki gibi, Allah bozmasın o mutluluğu inş :Saruboceq:TEŞEKKÜR EDERİM CANIM .SENDE ÖLESİN MAŞALLAH.ALLAH HEPİMİZİN MUTLULUĞUNU DAİM ETSİN.opuyorumnanaktan
alınyazım biz arabayla gelicez zaten biz senin yanına geliriz eşim beni bırakır senin yanına sonra alır ordan çünkü ben ankarayı bilmiyom benim bjk olduğum nerden belli
alınyazım biz arabayla gelicez zaten biz senin yanına geliriz eşim beni bırakır senin yanına sonra alır ordan çünkü ben ankarayı bilmiyom benim bjk olduğum nerden belli
AY TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM.UTANDIM ŞİMDİ:)))
JAZMİNCİM SANADA TEŞEKKÜRLER.
RABBİM İNŞALLAH HEPİMİZİN YUVALASINDA HUZURLU MUTLU AŞK DOLU BİR ŞEKİLDE YAŞAMASINI NASİP EDER:)opuyorumnanaktan
işte budur kaydirigubbakcemile3 100 de 1000 emindim seni F B li olduğundan
jazminim ya herşey uyuyoda bak bu uymadı yaaa, ben fenerbahçeliyim, burda koptuk iyimi ? ama olsun zıtlıklardanda dostluk kurmuş olduk böylelikle kaydirigubbakcemile5
öncede bjk lıydın ama bence olabilirmi opuyorumnanaktan
inamıyorum dirim bjk ile fb arasında kalmıştım ilkkez takım konusunda biri yanılttı beni delikafadulden
canımcım eşin bebişin karnına düşünce fikri değiştirir emin ol, çünkü benim koçişte katiydi bu konuda şimdi yaklaştıkça tutmayadabilirsin bebiş daha önemli falan diyo
canım çok güzel olmuşsun ya ve yüzün tam hayalimdeki gibi, Allah bozmasın o mutluluğu inş :Saruboceq:
tamam canım anlaştık süper oldu bu valla, rüya boşa çıkmadı desene kaydirigubbakcemile3
ya bjk lılara öncelikle herkesle kesin uyum sağlar ortadırlar hep, gs lılar kararlıdırlar fb liler eğlenceli
ondan tahmin ettim
angel uludağda çok güsel ben gittim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?