neden öyle yazdın ki taze kalan onlar kalsın ne demek
((((
inşallah kimse üzmesin kimseyi
yani biz ay olarak eskidik ya, yani yaşayamadan eskidik ondan, yoksa başka nalamda değil, bugün iyiyim şükürki :))
kızlar hamileyken oruç tutulur mu?
sakıncaları var mı?
neden sordun dirim
canım istanbulda yağmur mu yağıyor?
bu arada pendik nasıl bir yer bilgin var mı canım?
canım onuda becerirsin sen
annemgil komşularıyla açarken bende birkaç kez küçük beze yapmaya çalıştım
ama beceremedim
komşulardan çekindim,bir daha elimi de sürmedim
canım bencede hamilelikte ve emzirme döneminde oruç tutulmamalı
dün eşimle konuşurken eşim tutulabilir aslında demişti
bahane gibi algıladı :çok üzgünüm:
benim eşimde aynısını diyodu bende tutabilirim diyodum ama bebği riske atamam,bugün düşündümde emzirirken oruç tutarım heralde, yani ilk aylara gelmezse zaten tm gün işte olcam bebekte kaç saat emcekki?bari bişey yapmış olurum
selam kızlar ben yeni geldim opuyorumnanaktan
hoşgeldin ama gitmişte olabilirsin
kızlar benim çalıştığım yerde temizlik şirketi var,odaların temizliğini,çöp topla,cam silme vs.ile ilgileniyorlar
burda çalışan bazı memurlar gözümün önünde temizlik şirketindekiler çok kötü davranıyor.
hiç acımaları yok,bu duruma acayip sinir oluyorum
kimse kimsenin halinden anlamıyor
gerizekalılar, burdada var bikaç tane, kendilerini ne sanıyolar acaba ? allah merhametten ayırmasın kimseyi, ama bazende onlar çok gıcık olabiliyolar buda bi gerçek, çok su istimal ediyolar
Aynı dert bende de var angelcim ya.Hiç yemek yapasım da yok:1closedeyes:
o dert bende yok :lepi:
ben geldim ama yine gidicem su faturasını yatırmadım daha..
memurlara gelinceeee o kadar rahat çalışmalarına rağmen yüzleri gülmeyen insan topluluğu, sanki para karşılığı o işi yapmıyolar da, bizim hatrımız için yapıyolar.. özellikle hastane personelleri..... onlar bide özel sektörün eziyetini görseler ne yaparlar bilmem.. sözüm meclisten dışarı tabii.. istisnalar vardır mutlaka da..
hoşgeldin bencee katılıyorum ama kendini bilmezlern çokluğu kadar kendini bilenlerde var, ben babm gibi iyi güleryüzlü bi memur olmaya çalışıyorum, hoş biz halkla ilişkide değiliz ama olsun köpek olmaya gerek yok
ama dirim bana çok kötü davranıyorlar ya azarlıyorlar hep hep
kıyamam sana yaa :1hug:
walla benim eşim yapmaz öle inan mesaiden sonra akşamları bile gidip ihale evrakları ile çalışıyor yaa eve bilwe iş getiri bizimkisi :) vereliniortak
adamına göre değişiyo işte, iyisi iyi kötüsü kötü yerimseniben
dirimciğim beşiktaş taksim ile kıyaslanamaz bile:)))
taksimi neden beğenmedin sen canım. ben cok severim orayı:) ki ist. de yaşayanlar kopamazlar:))))
taksimin yanından bile geçemez oralar.. tabi benim nacizane fikrim:)
şimdi biri çıkar ben oradanım der:)))
bende pek beğenmemiştim canım ya, istanbl güzel ama taksimi beğenmedim deyince eşim dahil herkes şaşırmıştı :uhm: