- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
canım azarlayan müdürün felan mı?ama dirim bana çok kötü davranıyorlar ya azarlıyorlar hep hep
canım içerdeymiş biraz evetdirimcim evet oarada kiralar buraya göre çok daha normal... uzak istanbul içine biraz
sositosositopokahontas, aLiNyAziMsIn+, dirim+, jazmin+, kekula+, mutlukız+, mısraaa, necla_cevk+, simiramis+, _angel+
herkeş burda:))))
ben acıkmaya başladım ya. ezana daha çok var.canım herşey herşey istiyorr yaa.kadınbudu köfte sac katmeri içli köfte......insanın canı herşey istermi yamafoldumben
cokacimcoookben acıkmaya başladım ya. ezana daha çok var.canım herşey herşey istiyorr yaa.kadınbudu köfte sac katmeri içli köfte......insanın canı herşey istermi yamafoldumben
canım daha öncede konuşmuştuk sanırımdirimciğim ben kadrolu değilim asgari ücretle çalışıyorum
mısracığım bu hapa 2 ay ara verdim tekrar başlamayı düşünüyorum,Dirimcim doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hamile kalma olayı kişiden kişiye değişiyor,bu da ne kadar süredir hap kullandığınla ilintili bir durum cnm.
Hemen yani 2-3 ay içerisinde hamile kalanda var,5-6 ay sonrada 1 yıl sonrasındada.
Böyle şeyleri kafaya takma daha gençsin olur cnm.
Angelcım kahvaltı yapın tatlım.
Patates kavurması yap yumurtalı epeycede tok tutar.
canım inşallah Allah seni iyilerle karşılaştırır opuyorumnanaktanevet dirimciğim ama şimdi müdürün tayini çıktı rahatım yerine başkası gelecek inşallah iyi biri gelir çünkü ben sekreterliğini yapacağım aynı zamanda personel ve iş emirlerinide ben yazıyorum
canım ben korunmak için değil kist ve başka nedenden dolayı :kedi:dirim sendemi doğum kontrol hapı kullanıyorsun cnm
beşiktaş daha nezih geldi canım banadirimciğim beşiktaş taksim ile kıyaslanamaz bile:)))
taksimi neden beğenmedin sen canım. ben cok severim orayı:) ki ist. de yaşayanlar kopamazlar:))))
taksimin yanından bile geçemez oralar.. tabi benim nacizane fikrim:)
şimdi biri çıkar ben oradanım der:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?