çok guzellll hihoyyyt
iste bu ! ikinizde herseyi paylasiyorsunuz bu harika bir sey iste
evliligin tadini ancak boyle çikartirsiniz
6 ay olmus, daha nice 6 aylara canim Allah mesut bahtiyart etsin
kızlar benim de bir sorum olacak ama gelinlik üzerine, malum siz gelinlikçilerle bayağ haşır neşir oldunuz
şimdi ben gelinliği bir yerde beğensem ama sadece duvağımı ve tacımı vs. çok pahalı başka bir yerden yaptırmak istesem yaparlarmı yoksa gelinliği bizden almadığınız için sadece duvak satamıyoruz gibi bir durum olurmu:uhm:
Eger izin verirsen kendi fikrimi soylemek istiyorum
Hiç tavsiye etmiyorum kuçuk bulasik makinesi almani neden dersen gerçekten çok kuçuk oluyor içi
tencere, tava girmiyor ustelik misafirin gelince butun bulasiklar disarda kaliyor yada mecburen biraz tika basa koyuyorsun oda hiç guzel yikanmiyor.
makineyi aldigin için her gun kullanmak zorunda degilsin
ben yeri geliyor elde yikiyorum
ama inan bana misafir gelince..Allah !
hele yemekli misafir
yemek servisi, tatli servisi, çay servisi, çerez pasta servisi, meyve derken bir bulasik çikiyor anlatamam...
vede kaynananamda var ondan. hiç kullanisli degil. :1no2:
Benim en buyuk derdim (evde) çamasir...
Allahim sadece iki kisiyiz bu kadar çamasir çikmamali yaa
Esim çok titiz...Bi giydigini bir daha giymiyor
Iyice bikmistim ki geçenlerde esime sadece çamasir için ilaçlar alisverise gidelim diye ikna ettim.
gittik...tabi çamasir için, çesit çesit ilaç var, Lenor suyu, pudrasi, Calgon u Tabletleri derken tabi fiyatlar ates pahasi.
Kasayi geldik,esim tuttugu fiyati gorunce gozleri parladi
ve yavas yavas arabaya gittik, efkarli bir sekilde sigara yakti ve sordu :
"Askim...bunlaru surekli mi alicaz, yoksa bazen mi"
bende dedim, sana bagli sekerim, eger boyle devam edersen, her gun makine donecek, ve her gun kullanacagim ve tabi fazlasiyla alacagiz
ama çamasirlarina dikkat edersen, o zaman daha az kullanirim boylece biraz ekonomi olur.
O gun bu gun, esim sadece gunde iç çamasirini ve çorabini çikarir, geri kalan kiyafetlerine çok dikkat eder...
bende utuden kurtuldum birazda olsa
Iyice bikmistim ki geçenlerde esime sadece çamasir için ilaçlar alisverise gidelim diye ikna ettim.
gittik...tabi çamasir için, çesit çesit ilaç var, Lenor suyu, pudrasi, Calgon u Tabletleri derken tabi fiyatlar ates pahasi.
bende dedim, sana bagli sekerim, eger boyle devam edersen, her gun makine donecek, ve her gun kullanacagim ve tabi fazlasiyla alacagiz
ama çamasirlarina dikkat edersen, o zaman daha az kullanirim boylece biraz ekonomi olur.
O gun bu gun, esim sadece gunde iç çamasirini ve çorabini çikarir, geri kalan kiyafetlerine çok dikkat eder...
kızlar benim de bir sorum olacak ama gelinlik üzerine, malum siz gelinlikçilerle bayağ haşır neşir oldunuz
şimdi ben gelinliği bir yerde beğensem ama sadece duvağımı ve tacımı vs. çok pahalı başka bir yerden yaptırmak istesem yaparlarmı yoksa gelinliği bizden almadığınız için sadece duvak satamıyoruz gibi bir durum olurmu:uhm:
ilk zamanları eşimin pantolonlarını çift çizgi yapmışım e beceremiyorum allahtan kendi yapıyor
ama makineyi haftada 2 kere çalıştırırım
Bende aranıza yeni katıldım benide alın aranıza 11 günlük taze gelinim bende
yardıma çok ihtiycaım varrr 14 martta düğün var ve sadeve mobilyalar alındı bide damatrlık napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?