Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

çok guzellll hihoyyyt
iste bu ! ikinizde herseyi paylasiyorsunuz bu harika bir sey iste
evliligin tadini ancak boyle çikartirsiniz
6 ay olmus, daha nice 6 aylara canim Allah mesut bahtiyart etsin

canım çok teşekkür ederim amin herkes böle olur inşallah :Saruboceq:

Canim, illa gelinlik aldigin magazadan tac ve duvak almak zorunda degilsin
Yanliz su varki genelde her gelinlige gore bir duvak yapiyorlar, uyumlu olsun diye e bu da çok onemli
Tac i her yerde bulursun ama...
Gelinlikçiyi degistirsen olmazmi ?
Daha da vakit var onunde her magazaya gir bak bence

Sagol canim, aklimda bulunduracagim .

Benim en buyuk derdim (evde) çamasir...
Allahim sadece iki kisiyiz bu kadar çamasir çikmamali yaa
Esim çok titiz...Bi giydigini bir daha giymiyor
Iyice bikmistim ki geçenlerde esime sadece çamasir için ilaçlar alisverise gidelim diye ikna ettim.
gittik...tabi çamasir için, çesit çesit ilaç var, Lenor suyu, pudrasi, Calgon u Tabletleri derken tabi fiyatlar ates pahasi.
Kasayi geldik,esim tuttugu fiyati gorunce gozleri parladi
ve yavas yavas arabaya gittik, efkarli bir sekilde sigara yakti ve sordu :
"Askim...bunlaru surekli mi alicaz, yoksa bazen mi"
bende dedim, sana bagli sekerim, eger boyle devam edersen, her gun makine donecek, ve her gun kullanacagim ve tabi fazlasiyla alacagiz
ama çamasirlarina dikkat edersen, o zaman daha az kullanirim boylece biraz ekonomi olur.
O gun bu gun, esim sadece gunde iç çamasirini ve çorabini çikarir, geri kalan kiyafetlerine çok dikkat eder...
bende utuden kurtuldum birazda olsa

Cok güzel bir fikir, harika!

önünde saygıyla eğiliyorum :lepi:
bizlerin siz evli hanımlardan öğrenecek çok şeyi var

neden küçük makıne düşünüyorsunuz ki zaten merak etmeyın doluyo
bende ilk başlarda kullanmıyodum havalarda iyiydi yıkodum 2 dk da ama şimdi sular buz gibi valla atıyorum hemen makıneye 2 - 3 gune doluyo zaten merak etmeyın çok işe yarıyo yaralımın dediği gibi mısafır içinde tek seferde

evet evin paşası sanıyorla kendilerini bir kenera çekilmey çok iyi bilir erkek milleti sakın tembellige alıştırmayın
bulaşık makinesini ben haftada 2-3 kez çalıştırıyorum ama tencereleri elimde yıkarım cifle falan
valla annesine yakın olanlar çok şanslıymış ha bi yere yamege gitmissin hesap ödemeden yemissin kaydirigubbakcemile
yemek derdi olmayanlar hiç yorulmaz
ama ben bu konuda çok yoruluyorum eşim yardım etmiyor sadece mutfakta oturup beni izlemeyi tercih ediyor ama bazen taklaya getiriyorum kendisini yani ondan önce masadan kalkıp gidiyorum ee mecbur orayı o topluyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaralım bene ütüden şikayetçiyim bi gömlek ütülemesizi bilirim o kadar
ilk zamanları eşimin pantolonlarını çift çizgi yapmışım e beceremiyorum allahtan kendi yapıyor
ama makineyi haftada 2 kere çalıştırırım

Gelinliği seçtiğin yerden duvağı da alman daha uygun olur.İkisini tutturmak zor oluyor.Taç için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.O ,o kadar da önemli değil.
Ben gelinliğimi hazır aldım.Gelinlikler ithal olduğu için keseleri yoktu.Aynı renkte ve işlemede kese diktiler sadece.kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
yardıma çok ihtiycaım varrr 14 martta düğün var ve sadeve mobilyalar alındı bide damatrlık napıcam bilmiyorum

Cnm en büyük sorunu bitirmişsiniz işte ne güzel.Diğerleri yetişir merak etme.Ben 17 gün sonra evleniyorum eksikler var ama telaş yapmıyorum

süpersin sen arkadaşım:lepi:

günaydın kızlarr nasılsınız çok yakın zamanda evlencek arkadaşlar hazırlıklar ne alemde ayy ne heyecan vardır şimdi ayy ben okurken heyecanlandım,yeni evliler evlilik nasıl gidiyo bakalım

ilk zamanları eşimin pantolonlarını çift çizgi yapmışım e beceremiyorum allahtan kendi yapıyor
ama makineyi haftada 2 kere çalıştırırım

Hehe bende pantolon konusunda cok berbattim ilk zamanlar ama insan zamanla alisiyor daha iyi yapiyor simdi okadar zorlanmiyorum artik. hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…