- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
pokohontas canım sen hangi bankadasın.ya bende banka çok istedim ama sorf torpil ya.yazılıları kazanıyorum mülakatta eliyolar hep nasip olmadı bir türlü.
geçmiş olsun cnm saol şeker bende iyiym çok şükür
gunaydın meleğim iyiyim saol cnm
gunaydın jasmincim iyiyim saol sen nasılsın şeker
hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız cici kızlar :):1hug::1hug:a.s.
çalışan evli kadınların işide çok zor walla yaa
cnm benm allah kolaylık versin hepinize walla zor beee
:Saruboceq:
ohhh kızlar maşallah kıskanıyorum amaaa, tabi koçişler yanıızda deyin duru, kokusunu hiç bişeye değişmem falan :kedi: şaka bi yana da kızlar Allah bu mutlulukları bozmasın inş bir ömür boyu aşkla yaşlanmak dileğimle opuyorumnanaktan
valla mutlucum süper olur haberleşelim kızlarkla toplanıp görüşürüz artık opuyorumnanaktan
benim özel hitabımda ASİ FIRTINAM, ACI BİBERİM opuyorumnanaktan eşimin bana hitapları süper dimi kaydirigubbakcemile3 bende ona ALINYAZIM derim en içten, iysiyle kötüsüyle herşeyin dile gelmiş hali bende, sevginin aşkının nefretin, mutluluğun mutsuzluğun vs. yine dilerimki allah ayırmasın :Saruboceq:
evet ya hiç uğramadı
benimkide diyo bana şşşttt falan deme aşkım bitanem de, kocacım de diyede, diyorum anneler hariç aşamadım yani demeye çalışıyorum, en fazla şekerim diyebiliyorum ben ama o karcım bile diyo, ben desem ona kocacım diye babam bakışlarıyla vurur beni yani kaydirigubbakcemile3
benim eşimde kadınların işlerinin çok zor olduğunu anladığı için gelince çok daha fazla yardımcı olacakmışmış yerimseniben
günaydın canım naber?
günaydın tatlım nasılsın ?
günaydın canım geçmiş olsun hayırdır?iyi değilmisin ?
günaydın balımcım :) ne var ne yok ?
kasılıyosun şimiden dimi?
günaydın canım geçmiş lsun nasılsın?
ama ayrıldıkkkkk :bbo: ayrılmayız dedik hep ayrı kaldık yani Çok üzgünüm çoook
günaydın şekerim naber
kızlar haberlere bakıyordumda fox tv bikinili sunucu çıkarmış yayına rtükde ceza kesmiş ordan aklıma geldide
ben mesela sahil kentinde yaşıyorum ve denie gidiyorum ama haşemayla giriyorum bikini giymiyorum ama bikinili kadınların bazıları bana öcüymüşüm gibi bakıyor bu neden normalmi bu bunun sebebi nedir sizce sizin bakış açınız ne olurdu mesela ?
angel gönder ütüleri ben yapayım cnm
neclacığım kekula hoşgeldiniz kızlar buyrunnnnnnnnn
bedenen ayrıldık ama canım
zaten şurda ne kaldı kavuşmamıza :kedi:
benim aşkımda bana aşkım canım der ama ben annemgilin yanında yada kayınvalidemgilin yanında aşkım diyemem :kedi:
ya kızlar size rüyamı anlatayım,sahurdan sonra gördüm
ben şimdi annemgilde kalıyorum ya,annemgilin oturduğu katın çaprazındaki dairede jazminler oturuyormuş,jazminle topikte sohbet ederken a bende o binada oturuyorum felan diyo,ben jazmini balkondan bizim binaya girerken görüyorum
ama yanında eşi olduğu için selam veremiyorum felan
çok karışık bir rüyaydı kafamçokkarıştı
iyiym canım, işlerle uğraşıyorum sen nasılsın .?Canım günaydın hatta tünaydın kaydirigubbakcemile3
nasılsın hayatım?
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendinealınyazım üşütmüşüm cnm
kalcaksanız ankarada görüşebilirz ama tabi sende eşinden bağımsız hareket edemeyebilirsin, yemin törenleri haftasonlarına denk geliyo ama bi bak bakalım ayarlayabilirsin ii olurbencede alınyazım ama nasıl görüşeceğiz onu bilmiyom
bende iyiyim canım aynı devam, bugün daha iyiyim şüküralınyazım ben iyim tatlişkom sen nasılsınnnnnn
naber canım? ne var ne yok? ya bencede öcü gibi bakmaları aptalca ama birkaç yıldır piyasaya sürüldüğü için inceleyici gözlerle karşılaşmak olası bence, bi ara askılı ve şortlu bikinilere bile tuhaf tuhaf bakıyolardı, yeni çıkanları incelemek gibi özelliğimiz var bence.ben o anlamda baktım yani, sonuçta tercih insanındır nasılki bikinili varsa haşemalıda olabilir.ama bence işi abartıp çığlak girilmemeli ben insanların eterini görmek zorundamıyım diye kızıyorm valla onlaradahoşbulduk dirimcim.neclacım bende düğünden sonra kocacımla didime gittim altınkuma.orda baya tesettürlü moyoyla giren vardı.öle bakmıyolar öcü gibi orda.bende kapalı biri olduğum için öle girdim.gayette güzeldi.yani sonuçta oda bir mayo kıyafetle girmiyosu nyani.en doğal hakkımız bence.ben çıplak diye onlara bakıyormuyum bakmıyorum onlarda bana bakmasın.yasakkelime
günaydınnnnnn
ben geldimmmmm
işe başladımmmm :))))))))
17 günlük gelininiz opuyorumnanaktan herşey ne çabuk geçiyor
heyecandan ölüyordum balayı bile bitti işe başladım
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
Canım ya valla o kadar biz olduk ki....Ayrılamıyoruz valla.Günümün çoğu sizlerle geçiyoropuyorumnanaktan
hoşgeldin canımgünaydınnnnnn
ben geldimmmmm
meleğimmi:kedipuyorumnanaktan
Şeniz
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ben türkiye nin bankasındayım :lepi:
kekulacım işin şakası..bankalar aşırı derecede kriter isito artık...
benim çalışıtğım bankada sınavlarda torpil asla olmaz. ama torpil geçen
bi çok bankada biliyorum yani..
internet insan kaynaklarından tüm bankalara cv leri bırak bence. sınav olunca hemen
çağırıyorlar..
inşallah allah gönlüne göre verir.:Saruboceq:
deryaaa hoşgeldin taze gelinnnnn:)))))))))
hemen foro bakmamız lazımmmm:)
günaydınnnnnn
ben geldimmmmm
opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım
nasıl geçti balayınız
hayırlı olsun bu arada a.s.
:dilcikar:
hoşgeldin taze gelin nasılsıngünaydınnnnnn
ben geldimmmmm
canım gçen sene bir sürü memur aldı ziraat,sınıf arkadaşlarımın çoğu girdi:sm_confused:türkiyenin bankası ziraat bankasındamısın.eğer zirateysen valla torpilin en büyüğü orda sinir oluyom ona.kocam girmişti onun mülakatına kesin gözüyle bakıyoduk ama millet genel müdürlükten halletmiş hep ya.deli oldum.valla benim kriterlerimde gayet iyiydi ama almıyolar beni:) iktisatı dereceyle bitirdim.spk sertifikası aldım.ama olmuyo.bend eartık bıraktım hiç başvuru yapmıyorum üç yıl oldu okul biteli.bakalım artık ya nasip değilmiş birazda.
günaydınnnnnn
ben geldimmmmm
iyiym canım, işlerle uğraşıyorum sen nasılsın .?
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
kalcaksanız ankarada görüşebilirz ama tabi sende eşinden bağımsız hareket edemeyebilirsin, yemin törenleri haftasonlarına denk geliyo ama bi bak bakalım ayarlayabilirsin ii olur
bende iyiyim canım aynı devam, bugün daha iyiyim şükür
naber canım? ne var ne yok? ya bencede öcü gibi bakmaları aptalca ama birkaç yıldır piyasaya sürüldüğü için inceleyici gözlerle karşılaşmak olası bence, bi ara askılı ve şortlu bikinilere bile tuhaf tuhaf bakıyolardı, yeni çıkanları incelemek gibi özelliğimiz var bence.ben o anlamda baktım yani, sonuçta tercih insanındır nasılki bikinili varsa haşemalıda olabilir.ama bence işi abartıp çığlak girilmemeli ben insanların eterini görmek zorundamıyım diye kızıyorm valla onlarada
mısra gelmiş hoşgelmişbuyrunnnnnnnnn
canım gçen sene bir sürü memur aldı ziraat,sınıf arkadaşlarımın çoğu girdi:sm_confused:
bu şarkıyı bende çok sverim :kedi:
günaydın canım naber
ne dedi ?
ya bu yeni çıktığı için insanlar abes bakıyo bende ilk gördüğümde tuhaf bakmıştım, şey gibi kapalı bir ortamda mini eteklinin dikkatleri üzerine çekmesi gibi
günaydınnnnnn
ben geldimmmmm
opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım
nasıl geçti balayınız
hayırlı olsun bu arada a.s.
:dilcikar:
hoşbuldukkkkkk
resim ekledim bitane vardı onu hemen ekledimmm
Mrb kızlar ben geldim
Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?