:Saruboceq:
ohhh kızlar maşallah kıskanıyorum amaaa, tabi koçişler yanıızda deyin duru, kokusunu hiç bişeye değişmem falan :kedi: şaka bi yana da kızlar Allah bu mutlulukları bozmasın inş bir ömür boyu aşkla yaşlanmak dileğimle opuyorumnanaktan
valla mutlucum süper olur haberleşelim kızlarkla toplanıp görüşürüz artık opuyorumnanaktan
benim özel hitabımda ASİ FIRTINAM, ACI BİBERİM opuyorumnanaktan eşimin bana hitapları süper dimi kaydirigubbakcemile3 bende ona ALINYAZIM derim en içten, iysiyle kötüsüyle herşeyin dile gelmiş hali bende, sevginin aşkının nefretin, mutluluğun mutsuzluğun vs. yine dilerimki allah ayırmasın :Saruboceq:
evet ya hiç uğramadı
benimkide diyo bana şşşttt falan deme aşkım bitanem de, kocacım de diyede, diyorum anneler hariç aşamadım yani demeye çalışıyorum, en fazla şekerim diyebiliyorum ben ama o karcım bile diyo, ben desem ona kocacım diye babam bakışlarıyla vurur beni yani kaydirigubbakcemile3
benim eşimde kadınların işlerinin çok zor olduğunu anladığı için gelince çok daha fazla yardımcı olacakmışmış yerimseniben
günaydın canım naber?
günaydın tatlım nasılsın ?
günaydın canım geçmiş olsun hayırdır?iyi değilmisin ?
günaydın balımcım :) ne var ne yok ?
kasılıyosun şimiden dimi?
günaydın canım geçmiş lsun nasılsın?
ama ayrıldıkkkkk :bbo: ayrılmayız dedik hep ayrı kaldık yani Çok üzgünüm çoook
günaydın şekerim naber