E
EU3
Ziyaretçi
zemuszemusopuyorumnanaktan:1hug:a.s.Kekula cım necloşunda dediği gibi ben şb de değilim. genel müdürlükteyim:)
şb kadar yoğun olmuyor burası..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zemuszemusopuyorumnanaktan:1hug:a.s.Kekula cım necloşunda dediği gibi ben şb de değilim. genel müdürlükteyim:)
şb kadar yoğun olmuyor burası..
bedenen ayrıldık ama canım:Saruboceq:
ohhh kızlar maşallah kıskanıyorum amaaa, tabi koçişler yanıızda deyin duru, kokusunu hiç bişeye değişmem falan :kedi: şaka bi yana da kızlar Allah bu mutlulukları bozmasın inş bir ömür boyu aşkla yaşlanmak dileğimle opuyorumnanaktan
valla mutlucum süper olur haberleşelim kızlarkla toplanıp görüşürüz artık opuyorumnanaktan
benim özel hitabımda ASİ FIRTINAM, ACI BİBERİM opuyorumnanaktan eşimin bana hitapları süper dimi kaydirigubbakcemile3 bende ona ALINYAZIM derim en içten, iysiyle kötüsüyle herşeyin dile gelmiş hali bende, sevginin aşkının nefretin, mutluluğun mutsuzluğun vs. yine dilerimki allah ayırmasın :Saruboceq:
evet ya hiç uğramadı
benimkide diyo bana şşşttt falan deme aşkım bitanem de, kocacım de diyede, diyorum anneler hariç aşamadım yani demeye çalışıyorum, en fazla şekerim diyebiliyorum ben ama o karcım bile diyo, ben desem ona kocacım diye babam bakışlarıyla vurur beni yani kaydirigubbakcemile3
benim eşimde kadınların işlerinin çok zor olduğunu anladığı için gelince çok daha fazla yardımcı olacakmışmış yerimseniben
günaydın canım naber?
günaydın tatlım nasılsın ?
günaydın canım geçmiş olsun hayırdır?iyi değilmisin ?
günaydın balımcım :) ne var ne yok ?
kasılıyosun şimiden dimi?
günaydın canım geçmiş lsun nasılsın?
ama ayrıldıkkkkk :bbo: ayrılmayız dedik hep ayrı kaldık yani Çok üzgünüm çoook
günaydın şekerim naber
bu şarkıyı bende çok sverim :kedi:Öyle bir rüyaydın ki
Sadece bir kez gördüm
Denedim tutamadım
Rüzgarda savrulan bir küldün
Denedim tutamadım
Rüzgarda savrulan bir küldün
Aşk her şeye değer
Seni yeni anladım
Bin yıl geçse sürer
İçimde rüzgarın
Aşk herşeye değer
Seni seviyorum
Sevmek suçsa eğer
Kabul ediyorum
Öyle bir yalnızlık ki
Eşik ediyor hayalin
Gözlerin kapalı
Yanımdasın hala sevgilim
Gözlerin kapalı
Yanımda gibisin sevgilim
Aşk her şeye değer
Seni hissediyorum anladım
Sevmek suçsa eğer
Kabul ediyorum
(DİRİMİM BU DA BENDEN :)))
günaydın canım nabergünaydınn kızlarrr herkese
ne dedi ?ben geldim doktora gittim geldim
kızlar haberlere bakıyordumda fox tv bikinili sunucu çıkarmış yayına rtükde ceza kesmiş ordan aklıma geldide
ben mesela sahil kentinde yaşıyorum ve denie gidiyorum ama haşemayla giriyorum bikini giymiyorum ama bikinili kadınların bazıları bana öcüymüşüm gibi bakıyor bu neden normalmi bu bunun sebebi nedir sizce sizin bakış açınız ne olurdu mesela ?
geçmiş olsun cnm saol şeker bende iyiym çok şükür
gunaydın meleğim iyiyim saol cnm
gunaydın jasmincim iyiyim saol sen nasılsın şeker
hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız cici kızlar :):1hug::1hug:a.s.
valla süper olur mutlucumalınyazım hoşgeldin cnm nasılsın eşimin halasının oğlu ankara temellide cnm bayramdam sonra geleceğiz görüşürüz tatlım nasipse ben üşütmüşüm doktora gidip geldim
güle güle canımBen bankaya gİdİyorum arkadaŞlar... Kredİ kartları yatacak, su faturası yatack bugÜn bu İŞlere bakıcam.. ÖĞleen sonra gÖrÜŞÜrÜz.. Hepİnİzİ ÖptÜm kocaman
neclacığım kekula hoşgeldiniz kızlar buyrunnnnnnnnn
bedenen ayrıldık ama canım
zaten şurda ne kaldı kavuşmamıza :kedi:
benim aşkımda bana aşkım canım der ama ben annemgilin yanında yada kayınvalidemgilin yanında aşkım diyemem :kedi:
ya kızlar size rüyamı anlatayım,sahurdan sonra gördüm
ben şimdi annemgilde kalıyorum ya,annemgilin oturduğu katın çaprazındaki dairede jazminler oturuyormuş,jazminle topikte sohbet ederken a bende o binada oturuyorum felan diyo,ben jazmini balkondan bizim binaya girerken görüyorum
ama yanında eşi olduğu için selam veremiyorum felan
çok karışık bir rüyaydı kafamçokkarıştı
:Saruboceq:
ohhh kızlar maşallah kıskanıyorum amaaa, tabi koçişler yanıızda deyin duru, kokusunu hiç bişeye değişmem falan :kedi: şaka bi yana da kızlar Allah bu mutlulukları bozmasın inş bir ömür boyu aşkla yaşlanmak dileğimle opuyorumnanaktan
valla mutlucum süper olur haberleşelim kızlarkla toplanıp görüşürüz artık opuyorumnanaktan
benim özel hitabımda ASİ FIRTINAM, ACI BİBERİM opuyorumnanaktan eşimin bana hitapları süper dimi kaydirigubbakcemile3 bende ona ALINYAZIM derim en içten, iysiyle kötüsüyle herşeyin dile gelmiş hali bende, sevginin aşkının nefretin, mutluluğun mutsuzluğun vs. yine dilerimki allah ayırmasın :Saruboceq:
evet ya hiç uğramadı
benimkide diyo bana şşşttt falan deme aşkım bitanem de, kocacım de diyede, diyorum anneler hariç aşamadım yani demeye çalışıyorum, en fazla şekerim diyebiliyorum ben ama o karcım bile diyo, ben desem ona kocacım diye babam bakışlarıyla vurur beni yani kaydirigubbakcemile3
benim eşimde kadınların işlerinin çok zor olduğunu anladığı için gelince çok daha fazla yardımcı olacakmışmış yerimseniben
günaydın canım naber?
günaydın tatlım nasılsın ?
günaydın canım geçmiş olsun hayırdır?iyi değilmisin ?
günaydın balımcım :) ne var ne yok ?
kasılıyosun şimiden dimi?
günaydın canım geçmiş lsun nasılsın?
ama ayrıldıkkkkk :bbo: ayrılmayız dedik hep ayrı kaldık yani Çok üzgünüm çoook
günaydın şekerim naber
kızlar haberlere bakıyordumda fox tv bikinili sunucu çıkarmış yayına rtükde ceza kesmiş ordan aklıma geldide
ben mesela sahil kentinde yaşıyorum ve denie gidiyorum ama haşemayla giriyorum bikini giymiyorum ama bikinili kadınların bazıları bana öcüymüşüm gibi bakıyor bu neden normalmi bu bunun sebebi nedir sizce sizin bakış açınız ne olurdu mesela ?
Ben bankaya gİdİyorum arkadaŞlar... Kredİ kartları yatacak, su faturası yatack bugÜn bu İŞlere bakıcam.. ÖĞleen sonra gÖrÜŞÜrÜz.. Hepİnİzİ ÖptÜm kocaman
neclacığım kekula hoşgeldiniz kızlar buyrunnnnnnnnn
bedenen ayrıldık ama canım
zaten şurda ne kaldı kavuşmamıza :kedi:
benim aşkımda bana aşkım canım der ama ben annemgilin yanında yada kayınvalidemgilin yanında aşkım diyemem :kedi:
ya kızlar size rüyamı anlatayım,sahurdan sonra gördüm
ben şimdi annemgilde kalıyorum ya,annemgilin oturduğu katın çaprazındaki dairede jazminler oturuyormuş,jazminle topikte sohbet ederken a bende o binada oturuyorum felan diyo,ben jazmini balkondan bizim binaya girerken görüyorum
ama yanında eşi olduğu için selam veremiyorum felan
çok karışık bir rüyaydı kafamçokkarıştı
evet canım aklıma şu parça geldi hemenvalla süper olur mutlucum
güle güle canım
inşallah az kalmıştır dirimim
rüyana bittim süpermiş valla kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan, koçişler rüyalarda bile etkili yanikaydirigubbakcemile5
ne kadar içimizde yaşıyosak artık rüyalarda bile berebriz opuyorumnanaktan
evet canım bizi gördüm opuyorumnanaktanCanım herkesin kendi seçimi yani.Ben asla bakmam kesinlikle;ama haşema yerine kalkıp başörtü ve üstündeki kıyafetlerle giyenlere daha çok öcü gibi bakıyorumkaydirigubbakcemile3
Güle güle canım.Kolay gelsin..
Ay şekerim beni mi gördün senkaydirigubbakcemile3
Bundan sonra selam ver emi?Bak darılırım yoksakaydirigubbakcemile3
Canım umarım kociş gelmeden bu rüyaların biter.Yoksa sayıklarsın falan,kocişe yakalanırsın yaneeeeeekaydirigubbakcemile3
evet canım bizi gördüm opuyorumnanaktan
canım selam verseydim kocan anlardı ama dermişim :kedi:
uykuda çok sayıklıyormuşum zaten eşim diyor
ne diyosam :kedi: