Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

alınyazım belki tanışacağızdır cnm doğru cumartesi günü saat 09:30 da kalktım temizlik yaptım 01:30 a kadar malum ev 150 m2 olunca ancak bitti temizlik sonra sabah ezanına kadar hep hizmet ettim

ben hiç beceremem makarna yapmayı, yapsamda kimse yemez, bi beceremedim gitti, bizde eşim yapacaktı makarayı anlaşmamaız öyleydi :)) bende severimde yapamayınca sevmiyorum işte :((

inşallah bakalım bismillah deyim bari kaydirigubbakcemile3

canım senin eşinle benim eşim aynı şehirdelermiş, sizde evlisiniz ama ayrısınız ama arada sorun yok galiba bizimki gibi bi ayrılık falan, sen evi temizliyosun eşim de bizi tam tanıştırcak ben diyorum aaa bu mutluu, nerden tanıyosun derken foyam ortaya çıkıyo tabi :))) diyorum bu kız melek gibi, ama bi bakıyorum koçişide öyle maşallah diyorum, ne acayip rüyalarım var dimi kaydirigubbakcemile3
aslında öyle tabi, ya bizim sorun ta sevgiliyken belliydi annesi abartı derecesinde kardeşine ve yeğenine düşkün, kocasını çocuklarını o kadar düşünmez yani, haliyle buda senin ailen benim ailem davasını çıkardı kaynvakide aklını kullansaydı benden ona çok ii yem olurdu, neyseki kullanmamışta benimde gözüm açıldı :lepi:

al benende o kadar, deli gibi evlendim bide baba evine geri döndüm yani ben 2 kere söylemeliyim bunu ne salakmışım meğerdelikafadulden

doğru ona daha zor dilerim kimse bu seçimi yapmak zorunda kalmasın:Saruboceq:
bende rüyanı gerçek sandım nasıl yani diyorum kendi kendime :bbo:
canım makarnada bişey yokki,yaparsın ama yapamıyorum dediğin için öyle oluyor
bu arada benim eşimde bayılır makarnaya,ve güzel yapar
öğrenci evinde hep makarna yemiş,ama hala seviyor kafamçokkarıştı

:roflol:

ben de en çok soğuk kış gecelerin de bir eşim olsun isterdim:kedi:
:utangac:

kıskandınmı kız :))))

canımsın kız benim :)) vala tam psikolojime uygun bi şarkı oldu kaydirigubbakcemile3

bende seni yedşm tatlım aaa mutlucum be seni rüyamda ggördüm biliyomusun c.tesi gecesi opuyorumnanaktan

haklısın dün eşimde diyo sor bakalım arkadaşlarına kaçı böyle yapıyomuş, yapınca mutlu oluyomuş falan dye.haklıda aslında senin dediğin gibi sonra bizim adımız çıkıyo varsın kendi görsün bundan böyle kesin ve kati olarak uygulayacağım bu susma mevzusunu hayatıma inş :Saruboceq: opuyorumnanaktan

ayyy valla havalardayız kzılar bugün saolun, topiğimiz süper gelinleri bende hepinzii sevgi kelebeliği ettim kabul ederseniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet cicimmm biz kelebeğiz sevgiyiz aşkız dostuz kaydirigubbakcemile4

bencede düşün ozaman
kayınvalidenin kulağına gitmesin
ya eşine bile söylesen,annesine söylememesi gerek
ama bir sinir anında sizin yüzünüzden doktora gidiyor derse yandın yani:kedi:
ben bu tarz şeylerin akrabalara olsun,yakın çevredeki kişilere söylenmesi taraftarı değilim
hep o gözle bakıyorlar,nolduysa,
örnek vereyim hemen geçen sene düğün stresinden dökülmem başladı
eşimin ailesi duydu,şimdi en ufak bir konuşmada mesela görümceme diyeyim şampuan veriyorum,ona veriyorum ya başka nedeni var sanki ona vermemin direk dökülmen mi var diyor :1shok:
ne alakaysa,geçen senede moralimi bozmuştu,
uzun sözün kısası duymasalar iyi olur
ben birtek annem babam ve eşimle paylaşırım birde kardeşlerimle :1hug:
bide burayla tabi :asigim:

işte gelin konuşursa adımız çıkıyor çok örneğini gördüm
bırak o görsün sen acıların çocuğunu oyna :kedi:

ay bende ameliyattan sonra 2 gün evde uyuyamadım yani hep rüyalar gördüm falan
bağırıyodum kociş duymuyor sanıyorum meğer hiç sesim çıkmıyomuş
sonra annemleri çağırıyodum ağlıyorum ama nasıl ilk ameliyat gecesi geldiler annemle kayınavalidem ne oldu diye diyorum yanımda yatın bağırıyorum bağırıyorum duymuyor kociş sesimi:kedi: meğer sesim çıkmazmış karabasanlar bastı galiba:)))
2 gün öle geçti sırtüstü yattım ya ondan oldu
sonra kayınvalidem hemen anneme demiş acaba doktoramı götürsek kocişe diyomuş hep mi böle o da diyomuş yok anne ilk kez oldu
adımı deli ye çıkaracaklardı kaydirigubbakcemile3
tabi işin şakasıda baya kuşkulanmıştı hani korkutuyolar falan diye ama geçti sonra narkozun etkisiydi galiba:))

olmadı yani angel cım :(

malesefff bebiş düşnüyorum deyince almadı adam tabi:(((

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Şeniz

alkisalkisalkis

opuyorumnanaktan

ya canım makarna çekti,bende makarna mı yapsam,soslu
bayılırım makarnaya ya :kedi:

bende bayılıırmmmmcokacimcoook

baş ağrım dışında iyiyim kızlar.
çok hızlısınız size yetişemiyorum.

evet canım bende yetişemiyorum ya bunlaraaalaelaelaelaelae

yerimseniben
hadi bakalım inşallah işe yararopuyorumnanaktan

canım sende azcık yap,bende eve gidip makarna yapıcam soslu
ama annem köftenin yanına patates kızarttıysa yapmam,canım çiğ köfte istiyor,kızarmış tavuk istiyor,buz gibi kola istiyor,kremalı bisküvi bile istiyor okadar yani
şuanda herşeyi yiyebilirim,oruç olmasaydım tabi :kedi:

ay dirim öldürcen mi sen beni
benimde canım güveçte mantar istiyor:))
içli köfte istiyor:))
ev yapımı kadayıf istiyor:))

canım biz korunmuyoruz evlendiğimzden beri 2 sene olcak 12 ocakta çocuk yok ondan bazı testler yaptık sıra rahim fiminde ona göre tedavi olcaz inşallah

bende

hoşgeldin cnm oructa oluyor yaa böle

anladım canım
Allah ım hakkınızda hayırlısını versin
imş iyi sonuçlar alırsınız canım
ben rahim filmi çektirdiğimde hiçbişey çıkmamıştı çok şükür
ama yılsonuna kadar olmazsa tekrar gidicem tabi doktorada
artık düşünmücem ve konuşmucam bebek konusunda canımm

öle deme kız soğuk kış geceleri geliyor bak ona göre :):lepi::1hug:Şeniza.s.

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

:kedi:

öle ama kızlar evlilik en güzel bişey bence
opuyorumnanaktanalkisalkisalkis:sm_cool:Şeniz

Evet canım.Kocişimi seviyorum,bazen gıcıklıkları tutsada,onun kokusunu sıcaklığını hissedince herşey ortadan kalkıyor:asigim:

Akşamları ona sarılıp yattığım için ,sabahta onunla güne merhaba dediğim için Allah'ım sana teşekkür ederim.Onu başımdan eksik etmesin Allah'ım.Eğer öleceksekte beraber ölelim:Saruboceq:

:roflol:

ben de en çok soğuk kış gecelerin de bir eşim olsun isterdim:kedi:

evet necloşşş yorgan görevi iyi yakışıcak eheheheheheheeeee:)

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Evet canım.Kocişimi seviyorum,bazen gıcıklıkları tutsada,onun kokusunu sıcaklığını hissedince herşey ortadan kalkıyor:asigim:

Akşamları ona sarılıp yattığım için ,sabahta onunla güne merhaba dediğim için Allah'ım sana teşekkür ederim.Onu başımdan eksik etmesin Allah'ım.Eğer öleceksekte beraber ölelim:Saruboceq:

aynen canım tam duygularımın tercümanısın
hele kokusunu dünyaya değişmem yaa:kedi:
ben de çok seviyorum canım kocişimi hemde çoookkkkkkkopuyorumnanaktan:asigim:

yerimseniben
hadi bakalım inşallah işe yararopuyorumnanaktan

canım sende azcık yap,bende eve gidip makarna yapıcam soslu
ama annem köftenin yanına patates kızarttıysa yapmam,canım çiğ köfte istiyor,kızarmış tavuk istiyor,buz gibi kola istiyor,kremalı bisküvi bile istiyor okadar yani
şuanda herşeyi yiyebilirim,oruç olmasaydım tabi :kedi:

yapıcam walla, kremalı bisküvi az önce gözümün önündeydipatrona aldık çilekli bide mis kokuyordur ımm

canım biz korunmuyoruz evlendiğimzden beri 2 sene olcak 12 ocakta çocuk yok ondan bazı testler yaptık sıra rahim fiminde ona göre tedavi olcaz inşallah

bende

hoşgeldin cnm oructa oluyor yaa böle

hoşbulduk canım.

evet necloşşş yorgan görevi iyi yakışıcak eheheheheheheeeee:)

yazın napcaz kocişleri ?

oh ohh neşesi geldi topicin:)
nihayet valla kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan
hayıırrr
asıl evlilik sultanlık
keşke daha önce evlenebilseymişiz
diyosun ne güzel, ben henüz diyemiyorum uzakta biri olarak kafamçokkarıştı
alınyazım belki tanışacağızdır cnm doğru cumartesi günü saat 09:30 da kalktım temizlik yaptım 01:30 a kadar malum ev 150 m2 olunca ancak bitti temizlik sonra sabah ezanına kadar hep hizmet ettim
belkide canım inş tanışırız valla ne güzel olur, canım ya çok yormuşlar seni, kayınvalidenin sana karşı tutumu iyimi peki görümcenle eltinle falan olunca

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yok rüya, sadec seninle gerçek oldu o kaydirigubbakcemile3 ya ne bilim yapamıyorumda ondanda olabilr, eşim gelsin artık öğreti tabi makarna yerine birbirimizi yemezsek kaydirigubbakcemile3 ne güzel valla eşinin pratik bşşeyi sevmesi dim ? zor anlarda kurtarıcı oluyodur :lepi:
öle ama kızlar evlilik en güzel bişey bence
opuyorumnanaktanalkisalkisalkis:sm_cool:Şeniz

ya siz hep koçişlerin yanındasnz dersiniz :jeyyar:, ben demiyorum bunada hakkım var dimi ? ama gelirse mutsuzluk olmzasa bende ozaman dicem evlilik güzel şey keşke önce evlenseymişim diye, tabi umut ediyorum bunu kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan
Ben de ben de ben deeee..Canım kocişim benimmmmmopuyorumnanaktan

yapıcam walla, kremalı bisküvi az önce gözümün önündeydipatrona aldık çilekli bide mis kokuyordur ımm

hoşbulduk canım.

yazın napcaz kocişleri ?

Yazın da klima açcaz oda da:kedi:

az kaldı mutlucum 10 dk sonra bitiyo

angel öncede sormuştun cevaplayamadım bizde mesai 8,30-17,30 ondan erken
kaçtım erkenden kızlR ÇÜNKÜ ODANIN ANAHTARINI EVDE UNUTMUŞUM ŞEF GıTMEDEN ÇIKMAM LAZIM

bende öle öleceksekte birlikte ölelim diyoruz bizde cok seviyorum koçişi çok Şeniz
aşkitom benm:) aşkoş diyor bana oda :lepi::1hug:

evet ya sarılınca kokusunu duyunca sanki her şey unutuluyo:asigim:

Back