Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

deli işte boşverr
bencede o deliyi boşverdm
opuyorumnanaktan

geldim, geldim opuyorumnanaktan a.s.

opuyorumnanaktan

ben de sizi seviyorum kızlar
iyi ki varsınız

yalnız ben eskiden her konuya laf yetiştirirdim
şimdi buralara takılmaktan başka hiçbir konuya bakamıyorum kaydirigubbakcemile3
bizde seni sefiyoruuzzzzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Sarissacım alışkanlık yaparız;kimse uyarmadı mı buraya girerken seni:roflol:
evet jazmincim haklı valla sarissa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bencede düşün ozaman
kayınvalidenin kulağına gitmesin
ya eşine bile söylesen,annesine söylememesi gerek
ama bir sinir anında sizin yüzünüzden doktora gidiyor derse yandın yani:kedi:ben bu tarz şeylerin akrabalara olsun,yakın çevredeki kişilere söylenmesi taraftarı değilim
hep o gözle bakıyorlar,nolduysa,
örnek vereyim hemen geçen sene düğün stresinden dökülmem başladı
eşimin ailesi duydu,şimdi en ufak bir konuşmada mesela görümceme diyeyim şampuan veriyorum,ona veriyorum ya başka nedeni var sanki ona vermemin direk dökülmen mi var diyor :1shok:
ne alakaysa,geçen senede moralimi bozmuştu,
uzun sözün kısası duymasalar iyi olur
ben birtek annem babam ve eşimle paylaşırım birde kardeşlerimle :1hug:
bide burayla tabi :asigim:
işte gelin konuşursa adımız çıkıyor çok örneğini gördüm
bırak o görsün sen acıların çocuğunu oyna :kedi:
haklısın canım bend bu yğzden dedim zaten, eşim demez ama olrda kötü anına gelirse diye çekiniyorum, olmadı koçişi sıkıca tembihlemek gerek, sen olayı çok ii özetlemişsin işte bizimkilerde aynısın hattaçok daha fazlasını yapar yani çekincem o.
ben artık acıların ocuğu olcam dirim söz sana
rolunu çaldım diye kızma bana ama opuyorumnanaktan

benimde canım patates kzıartması çekti sabah hala düşünüyorum eve gidicne yapsammı diye evdede yemek var dünden kalan sonra onlar kalıcak karar veremedim.

valla benim gördüğüm kadarıyla eşine ailesini şikayet etmeyeceksin
ne kadar haklı olursan ol
kimse ailesinin başkası tarafından kötülendiğini duymak istemez
savunmaya geçer
o kişi eşi olsa bile

:))))
haklısın dün eşimde diyo sor bakalım arkadaşlarına kaçı böyle yapıyomuş, yapınca mutlu oluyomuş falan dye.haklıda aslında senin dediğin gibi sonra bizim adımız çıkıyo varsın kendi görsün bundan böyle kesin ve kati olarak uygulayacağım bu susma mevzusunu hayatıma inş :Saruboceq: opuyorumnanaktan

bencede uygula bak mesela o da görüyo ailesinin yanlışlarını ama bunun senin sölemen ona batıyo.sorun bu işte.sus ve onun görmesini sağla boş ver.evlilik birazda sabır işi cnm.her konuda

valla benim gördüğüm kadarıyla eşine ailesini şikayet etmeyeceksin
ne kadar haklı olursan ol
kimse ailesinin başkası tarafından kötülendiğini duymak istemez
savunmaya geçer
o kişi eşi olsa bile

demekki ortak payda bu

yanlış olan aileyi eşe şikayet,
bırak kedi hatalarını kendileri görsünler
yoksa eş mi annemi seçminde anne kazanabilir yani Çok üzgünüm çoook

bencede o deliyi boşverdm

bizde seni sefiyoruuzzzzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet jazmincim haklı valla sarissa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

haklısın canım bend bu yğzden dedim zaten, eşim demez ama olrda kötü anına gelirse diye çekiniyorum, olmadı koçişi sıkıca tembihlemek gerek, sen olayı çok ii özetlemişsin işte bizimkilerde aynısın hattaçok daha fazlasını yapar yani çekincem o.
ben artık acıların ocuğu olcam dirim söz sana
rolunu çaldım diye kızma bana ama opuyorumnanaktan
yerimseniben
hadi bakalım inşallah işe yararopuyorumnanaktan

benimde canım patates kzıartması çekti sabah hala düşünüyorum eve gidicne yapsammı diye evdede yemek var dünden kalan sonra onlar kalıcak karar veremedim.

canım sende azcık yap,bende eve gidip makarna yapıcam soslu
ama annem köftenin yanına patates kızarttıysa yapmam,canım çiğ köfte istiyor,kızarmış tavuk istiyor,buz gibi kola istiyor,kremalı bisküvi bile istiyor okadar yani
şuanda herşeyi yiyebilirim,oruç olmasaydım tabi :kedi:

evet topiğimiz kan ağlıyor:kedi:
(iğrençtim dimi)
hayırlısı canım
tedavimi olucaksın ne testi bu
rahim filmini adetten hemen sonra yapıyolar Allah yardımcın olsun canım

canım biz korunmuyoruz evlendiğimzden beri 2 sene olcak 12 ocakta çocuk yok ondan bazı testler yaptık sıra rahim fiminde ona göre tedavi olcaz inşallah

evet bende çok seviyorummmmmmmmmmmmm jasminee katılıyorummmm:1hug::1hug::1hug:
bende

kızlar napıyosunuz, sabah geldim sonra giremedim.

çok başım ağrıyor pcye bakasım yok :(

hoşgeldin cnm oructa oluyor yaa böle

bencede uygula bak mesela o da görüyo ailesinin yanlışlarını ama bunun senin sölemen ona batıyo.sorun bu işte.sus ve onun görmesini sağla boş ver.evlilik birazda sabır işi cnm.her konuda

haklısın canım hemde çok haklısın, bu kez son olur umarım bu mevzuyu konuştuğumuz,ya herzaman diyorum ondaki hata kadar bende de var çünkü ben evliliğe hazır değilken evledim ve ben müthiş sabırsızım, bu abrıda yeterince kazanamadığım için sonuç böyle oldu, artık iş başa geldi mecbur sabretcez bu saatten sonra

işte budur,senin söylemenle savunmaya geçiyor
şahsen kendimi düşnüüyorum eşim ailem hakkında bişey söylese bende hemen savunmaya geçerim :kedi:

demekki ortak payda bu

yanlış olan aileyi eşe şikayet,
bırak kedi hatalarını kendileri görsünler
yoksa eş mi annemi seçminde anne kazanabilir yani Çok üzgünüm çoook

evet önemli olan eşi öyle bir seçim yapmak zorunda bırakmamak
düşünsene bir tarafında eşi bir tarafında ailesi
onlar iiçin daha zor aslında

alkisalkisalkis

opuyorumnanaktan

ya canım makarna çekti,bende makarna mı yapsam,soslu
bayılırım makarnaya ya :kedi:
ben hiç beceremem makarna yapmayı, yapsamda kimse yemez, bi beceremedim gitti, bizde eşim yapacaktı makarayı anlaşmamaız öyleydi :)) bende severimde yapamayınca sevmiyorum işte :((
yerimseniben
hadi bakalım inşallah işe yararopuyorumnanaktan
:
inşallah bakalım bismillah deyim bari kaydirigubbakcemile3
alınayzım nasıl gördün cnm
canım senin eşinle benim eşim aynı şehirdelermiş, sizde evlisiniz ama ayrısınız ama arada sorun yok galiba bizimki gibi bi ayrılık falan, sen evi temizliyosun eşim de bizi tam tanıştırcak ben diyorum aaa bu mutluu, nerden tanıyosun derken foyam ortaya çıkıyo tabi :))) diyorum bu kız melek gibi, ama bi bakıyorum koçişide öyle maşallah diyorum, ne acayip rüyalarım var dimi kaydirigubbakcemile3
işte budur,senin söylemenle savunmaya geçiyor
şahsen kendimi düşnüüyorum eşim ailem hakkında bişey söylese bende hemen savunmaya geçerim :kedi:
aslında öyle tabi, ya bizim sorun ta sevgiliyken belliydi annesi abartı derecesinde kardeşine ve yeğenine düşkün, kocasını çocuklarını o kadar düşünmez yani, haliyle buda senin ailen benim ailem davasını çıkardı kaynvakide aklını kullansaydı benden ona çok ii yem olurdu, neyseki kullanmamışta benimde gözüm açıldı :lepi:
ahhhh bekarlık ahhhhh sana sultanlık derlerdi de inanmazdım ahhh ahhhh:)
al benende o kadar, deli gibi evlendim bide baba evine geri döndüm yani ben 2 kere söylemeliyim bunu ne salakmışım meğerdelikafadulden
evet önemli olan eşi öyle bir seçim yapmak zorunda bırakmamak
düşünsene bir tarafında eşi bir tarafında ailesi
onlar iiçin daha zor aslında

doğru ona daha zor dilerim kimse bu seçimi yapmak zorunda kalmasın:Saruboceq:

Back