Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evet en büyük sorun bu bi sorun daha var oda çenemi tutamamak, hoşgeldin canım bu arada nasılsın epeydir yoktun, bende 25 eylülde psikiyatrsite gitcem randevu aldım

benim eşimin ailesi de ilgisiz valla hiç şikayetçi değilim uzak olsunlar bana.fazla samimi olmak hiç istemiyorum.boş ver sende ilgi göstermiyolar die nie eşinle aranı açacaksın ki.
çeneni tutmayı sabretmeyi yani öğrenmen gerektiğine inanman iyi bi ilerleme.devlet hastanesine mi gidiceksin pskiyatr mı psikologmu

valla bende yazmasam iyi olur hani :)

sende haklısın bence sen özellikle benim yorumlarıma bakma evlenmekten vazgeçebilirsin yoksa

kıyamam bn sana

evet en büyük sorun bu bi sorun daha var oda çenemi tutamamak, hoşgeldin canım bu arada nasılsın epeydir yoktun, bende 25 eylülde psikiyatrsite gitcem randevu aldım
:olmaz:
canım doktora git en azından biraz rahatlarsın yerimseniben

cooook saolun kızlar vallah icimo kadar yanıyor kı anlatamam.her defasın da tam alışdım dıyorum yıne gelıb gıttıklerı zaman cok uzuluyorum

dirimciğim bişey değil cnm ne demek elimemi yapıştı
Şeniz
canım hoşgeldin bu bebek erkek jnaz bence, erkeler annelerini daha çok üzüyolar sanki :((

canım alışmak zorundasın ama sende anne olacaksın ve bi gün evladın başkasının olacak üzülme hayatın kanunu bu

:teselli:
valla bu konuda ben ağzımı açmıyorum artık :kedi:
tahminlerim hiç doğru çıkmıyor:kedi:

necloş öğlen tatilinde gezindim yaw:)

benim bekarken regl okadar düzenliydiki anlatamam.. şimdi şaşırdı kendini ya
dr gidicem bi ara ama...

cooook saolun kızlar vallah icimo kadar yanıyor kı anlatamam.her defasın da tam alışdım dıyorum yıne gelıb gıttıklerı zaman cok uzuluyorum

sen nerdesin şimdi canım. ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın oyacım.a.s.

gerçekten sizi üzüyor ve moralinizi bozuyorsam girmeyeceğim topiğe size kırılmamda merak etmeyin

saçmalama bitanem
bizim moralimizi bozmuyosun
burda hep beraber derdimizi sevincimizi paylaşıyoruz
bi yere ditmek yokkk:mymeka:

herkese slm kızlar.bu aralar sık giremiyorum topic e ara da okuyorum fazla uzuna kalamadığım zamanlar.şimdi azcık geçmişi okudum da.herkesin sorunları var sanırım.
alınyazsımsın sen eşinin ailesinden ilgi görmediğin için mi şikayetcisin.tek sorun bu mu eşinin ailesiyle aranda ki.

selam birsamcım
nasılsın tatlım
ramazan rehavetindenmi girmiyon
nerelerdesin bakemmm

merhaba kızlarr biz geldikk
ama pek iyi değilim bugün karnım ağrıyo :(

mrb gülyüzlüm hoşgeldiniz
geçmiş olsun canımm

bende oldum ne iş yaa hepimizmi regl olduk kız :)
ama nihayet oldum ya 20 gun geçikti son 6 aydır en az 20 gün geçiyor ve adet söktürücü ile adet oluyorum yoksa hiç olmıcam belkide nasıl iş anlamıyorum yaa rahim filminden sonra dr bi açıklama yapar herhalde baya bi testde var koçişle benim hadi hayırlısı kızlar

evet topiğimiz kan ağlıyor:kedi:
(iğrençtim dimi)
hayırlısı canım
tedavimi olucaksın ne testi bu
rahim filmini adetten hemen sonra yapıyolar Allah yardımcın olsun canım

gerçekten sizi üzüyor ve moralinizi bozuyorsam girmeyeceğim topiğe size kırılmamda merak etmeyin

valla bende yazmasam iyi olur hani :)

Bana bakın bakayım :oklava:

Biz burada koskocaman bir dostluk kurduk.Acımızı en tatlı anımızı,sevincimizi en mutsuz anımızı tabii ki paylaşacağız.Bu durumdan rahatsız olan varsa zaten bizim aramızda olmasın değil mi cicişlerim.:1closedeyes:

Sizleri gerçekten çok seviyorum ben kendi adıma...opuyorumnanaktan

Biz burada koskocaman bir dostluk kurduk.Acımızı en tatlı anımızı,sevincimizi en mutsuz anımızı tabii ki paylaşacağız.Bu durumdan rahatsız olan varsa zaten bizim aramızda olmasın değil mi cicişlerim.:1closedeyes:

evet bende çok seviyorummmmmmmmmmmmm jasminee katılıyorummmm:1hug::1hug::1hug:

neyse kızlar sıze bool şanslar ben bu gun coook kotuyum cıkıyım eh ıyısı kendınıze ıyı bakın hepınızı optum allah hepınızın yardımcisı olsun .gorusmek uzere.

mrb kızlar ben de yenı evlıyım bu gun coook mutsuzum annem 1ay oldu bızdeydı ama gıttı bugun.bu gun agladım tum gunu.annemsımdı azerbaycanda mama senı coooox ısteyırem.şimdi kendımı cooook yalnız hıss ettım
canım benimyaa kıyamam ben sanaa
alışırsın canımcım bende de ara ara nüksediyor ayrılık ama yapacak bişey yok malesef
hoşgeldin jnaz cım... geçmiş olsun hayatımmm
hoşbuldum pokacım çok sağoll
jnazz hoşgeldn canmm bebiş zorluyo mu annesini yaa

oyaa canmm üzülme amaa
hoşbuldum casper ım bebişimiz bu aralar pek bi sıkıntılı ama çok şükür diyorum yine:)
hoşgeldin jnazzcığım geçmiş olsun cnm neden ağrıyor acaba
hoşbuldum canımm çok sağolll
az önce netten baktımda normalmiş güzelim
Selam canım.Hayırdır?

[I..[/B][/I]

a.s jazmincimm bende endişelenmiştim ama normal ağrılarmış
merak etme şekerim senden başka biçoğumuzda var aynı sorun :( şutarafagitti:dilcikar:
kaydirigubbakcemile5
jnaz canım hoşgeldin
neden kötüsün,geçmiş olsun canım benim
biraz uzan istersen belki geçer
hoşbuldum dirimcimm
karnım ağrıyor o yüzden kötüyüm biraz ama normalmiş bebiş büyüdükçe ağrı yapar deniyor
ara ara uzanıyorum canımcım
walla cnm evlilkte regl düzeni diye bi şey kalmadı bende hadi hayırlısı

jnaz tatlım sen hamişmiydin ya ben bilmiyordum çok sevindim canım senin adına allah hayırlı evlat versin şekerim.kaydirigubbakcemile5
evett neclacımm
çok sağoll hepimize inşallahh :Saruboceq:
canım hoşgeldin bu bebek erkek jnaz bence, erkeler annelerini daha çok üzüyolar sanki :((

canım alışmak zorundasın ama sende anne olacaksın ve bi gün evladın başkasının olacak üzülme hayatın kanunu bu

:teselli:

hoşbuldum alınyazım herkes erkek diyor ama hayırlısı inşallah güzelim
ama üzmesin beni bebişim şekerimyaa sadece büyüyor o kadar kaydirigubbakcemile5

saçmalama bitanem
bizim moralimizi bozmuyosun
burda hep beraber derdimizi sevincimizi paylaşıyoruz
bi yere ditmek yokkk:mymeka:

selam birsamcım
nasılsın tatlım
ramazan rehavetindenmi girmiyon
nerelerdesin bakemmm

mrb gülyüzlüm hoşgeldiniz
geçmiş olsun canımm

evet topiğimiz kan ağlıyor:kedi:
(iğrençtim dimi)
hayırlısı canım
tedavimi olucaksın ne testi bu
rahim filmini adetten hemen sonra yapıyolar Allah yardımcın olsun canım

iyiyim cnm sen nasılsın evet haklısın biraz öyle oldu ramazan rehavati.öle kesik kesik girip çıkıyom kk ya

aynen canım sana sonuna kadar katılıyorum
biz sizin ne olduğunuzu biliyoruz
mutluluğuda hüznüde sevincide paylaşacağız
kendimizi kasacaksak sıkıntıya ortak olmayacaksak dostluğun ne anlamı var

Back