Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

dirim benim evim 4.kat ve geceleri öyle bir esinti oluyorki vallahi korkuyorum ya ama gündüzleride serinler her halde biraz cnm

valla gelin kendinize siz kocalarınıza kızıonuz okuom bende aşkıma çatıom :)
dellenme diyo o derece etki yaptınız güzeller
ama ne moral bozmanın zamanı
ne özledim diye üzülmenin
ne olumsuz düşünceye kapılmanın
ne ağlamanın..
şimdi mutlu olma zamanı tamam mı taptatlı şekerlerrr
negatif olmaya devam ederseniz ben yokum kızlar.

pokacığım sağol cnm ben regl olduğum gün cuma günü sabaha kadar uyumuşum eşimide sahura kaldıramadım gripti eşim banada ondan bulaştı galiba ayrı yatmak istedi ama ben istemedim ondan ayrı yatmayı

:dance::dance:

O gün de yağmur yağarsa sorarım amananiknanik
:jeyyar:
bilemiyorum artık belki nazarım neyim değer :delphin:

dirim benim evim 4.kat ve geceleri öyle bir esinti oluyorki vallahi korkuyorum ya ama gündüzleride serinler her halde biraz cnm
haklısın canım bizim evde esiyordu,bu sıcakta kazakla dolaşıyordum okadar yani
canım gitmek de nedemek
sadece seni üzgün görmek istemiyoruzyerimseniben

:)))
off ya ne deyim bilemiyorum ki:((
boşver kaydirigubbakcemile3
canım bencede kısa kol giyilir sanırım,ama eylülün son haftası kafamçokkarıştı
bencede
Hoşgeldin canım a.s.

Hoşgeldin canım.Valla biizm buralarda sıcak olur da oraları bilemicem:)

Hoşgeldin canım.Allah bir yastıkta kocatsın.

kaydirigubbakcemile5
hoşbulduk anım

bugün mutlukız adı gibi mutlu deil yaa ayy herkez mutsuz aslında buraya gelince moralim bozuluyo benm yaa

valla hep sana denk geliyo yaa :gitme:

Bence hava sıcak olur bayramda. Biz bayramda Mersin'e gideceğiz. Tatile devam edeceğiz bir nevi..

Yaa mutlukız a nolmuş ki... Ben bi geriye dönüp okuyayım bari...

Son düzenleme:
:jeyyar:
bilemiyorum artık belki nazarım neyim değer :delphin:

haklısın canım bizim evde esiyordu,bu sıcakta kazakla dolaşıyordum okadar yani
canım gitmek de nedemek
sadece seni üzgün görmek istemiyoruzyerimseniben

:kızgın:

:dilcikar:

boşver kaydirigubbakcemile3

bencede

hoşbulduk anım

valla hep sana denk geliyo yaa :gitme:
kaydirigubbakcemile5

herkese slm kızlar.bu aralar sık giremiyorum topic e ara da okuyorum fazla uzuna kalamadığım zamanlar.şimdi azcık geçmişi okudum da.herkesin sorunları var sanırım.
alınyazsımsın sen eşinin ailesinden ilgi görmediğin için mi şikayetcisin.tek sorun bu mu eşinin ailesiyle aranda ki.

dirim meteorolojiyi dinliyorum cnm eylül ayında batıda yağmur görülecek diyor çarşamba ve perşembe ankarada havalar serinleyecekmiş cnm bilgin olsun...

canımcım yanında mı izliyo merak ettim ?
yok ilk başta kaçak izliyordu sonra bi kaçkere yakaldım ondan sonra gizli yapmasından iyi bence aldatılmak gibi birşey yaa :(

necloş bende boşanmazdım heralde yani... zaten izlemediğinin garantiside yok yani:)
evde internet var bende hep yanında değilim :)
bencede
bende çıkıyım öle dolanıyım dışarda bari..
gel hemen
Kızlar 2 ay 11 günlük evliyim... Şükürler olsun çok iyi gidiyor evliliğim... Allah hep böyle devam ettirir inşallah... Biz bebek istiyoruz biliyorum erken diyeceksiniz belki ama bence hayatın anlamı yaa...
erken değil bence çocuk doğur hayat daha güzel olur bence bende istiyorum ama bakalım kısmet rahim filmim var perşembe gunu hadi hayırlısı

pokacığım sağol cnm ben regl olduğum gün cuma günü sabaha kadar uyumuşum eşimide sahura kaldıramadım gripti eşim banada ondan bulaştı galiba ayrı yatmak istedi ama ben istemedim ondan ayrı yatmayı
ayn bende yatamam kız eşimden ayrı koçişi bırakamam bende zemuszemus
gerçekten sizi üzüyor ve moralinizi bozuyorsam girmeyeceğim topiğe size kırılmamda merak etmeyin

aaa kim diyor bunu kız kübra saçmalama neden böle diyorsunki

birsam hoşgeldin nasılsın cnm

iyiyim cnm.keşke sizler de iyi olsanız ama hayat her zaman güllük gülistanlık değil malesef.annenle babana çok üzüldüm tam detaylı bilmiyorum ama inş vazgeçerler ayrılmaktan felan.geçmiş olsun bu arada cnm hastaymışsın

herkese slm kızlar.bu aralar sık giremiyorum topic e ara da okuyorum fazla uzuna kalamadığım zamanlar.şimdi azcık geçmişi okudum da.herkesin sorunları var sanırım.
alınyazsımsın sen eşinin ailesinden ilgi görmediğin için mi şikayetcisin.tek sorun bu mu eşinin ailesiyle aranda ki.

Birsamcım hoşgedin bitanem.Nasılsın?

canım bayramın ilk günü bende otaraflarda olurum inşallah bir aksilik olmassa opuyorumnanaktan

:tomato:kaydirigubbakcemile3

Şeniz

sağol birsamcığım artık çok geç cnm babam anneme benim senle işim bitti artık kağıt üzerinde bu evlilik demiş cnm allah kimsenin başına vermesin cnm

Back