Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

sağol birsamcığım artık çok geç cnm babam anneme benim senle işim bitti artık kağıt üzerinde bu evlilik demiş cnm allah kimsenin başına vermesin cnm

bu nasıl bi pişkinlik yüzssüzlükdür yaa allah ıslah etsin cnm babanı yaa kadının sucu neydiki
hem suçlu hem güçlü aptal adam yaaklava:kötükedihüso

gerçekten sizi üzüyor ve moralinizi bozuyorsam girmeyeceğim topiğe size kırılmamda merak etmeyin
canım hiç bir yere gidemessin lmaz:

hoşgeldin birsamcığım
nasılsın?

dirim meteorolojiyi dinliyorum cnm eylül ayında batıda yağmur görülecek diyor çarşamba ve perşembe ankarada havalar serinleyecekmiş cnm bilgin olsun...
canım bu çarşamba perşembe mi serinlemeye başlıyor zemuszemus

Birsamcım hoşgedin bitanem.Nasılsın?

Şeniz
zemuszemusopuyorumnanaktan

sağol birsamcığım artık çok geç cnm babam anneme benim senle işim bitti artık kağıt üzerinde bu evlilik demiş cnm allah kimsenin başına vermesin cnm

:1no2:

mrb kızlar ben de yenı evlıyım bu gun coook mutsuzum annem 1ay oldu bızdeydı ama gıttı bugun.bu gun agladım tum gunu.annemsımdı azerbaycanda mama senı coooox ısteyırem.şimdi kendımı cooook yalnız hıss ettım

bende oldum ne iş yaa hepimizmi regl olduk kız :)
ama nihayet oldum ya 20 gun geçikti son 6 aydır en az 20 gün geçiyor ve adet söktürücü ile adet oluyorum yoksa hiç olmıcam belkide nasıl iş anlamıyorum yaa rahim filminden sonra dr bi açıklama yapar herhalde baya bi testde var koçişle benim hadi hayırlısı kızlar

evet mutlu değilim sizin moraliniz bozulmasın canlarım ben yazı yazmayayım en iyisi kusura bakmayın lütfen
valla bende yazmasam iyi olur hani :)
sende haklısın bence sen özellikle benim yorumlarıma bakma evlenmekten vazgeçebilirsin yoksa
pokacığım sağol cnm ben regl olduğum gün cuma günü sabaha kadar uyumuşum eşimide sahura kaldıramadım gripti eşim banada ondan bulaştı galiba ayrı yatmak istedi ama ben istemedim ondan ayrı yatmayı
kıyamam bn sana
evet en büyük sorun bu bi sorun daha var oda çenemi tutamamak, hoşgeldin canım bu arada nasılsın epeydir yoktun, bende 25 eylülde psikiyatrsite gitcem randevu aldım

merhaba kızlarr biz geldikk
ama pek iyi değilim bugün karnım ağrıyo

Selam canım.Hayırdır?

hoşbulduk cnm.iyiyim sen nasılsın.geçmişi okudum az da kara bulutlar var topicimiz de

Ben iyiyim tatlım.Evet canımcım ya...Baya üzgün topiğimiz bu aralar:gitme:

Selam canım.Üzülme yine gelir anneciğin.Sen gidersin.Alışırsın zamanla..

jnaz canım hoşgeldin
neden kötüsün,geçmiş olsun canım benim
biraz uzan istersen belki geçer

canım benim hoşgeldin
bir daha gelir,yada sen gidersin

evet dirimciğim bu çarşamba ve perşembe öyle söylüyor radyo söyledi meteroloji den almış bilgileri

teşekkürle canım

canım hoşgeldin bu bebek erkek jnaz bence, erkeler annelerini daha çok üzüyolar sanki (
canım alışmak zorundasın ama sende anne olacaksın ve bi gün evladın başkasının olacak üzülme hayatın kanunu bu
alınyazım bende sana kıyamam cnm arkadaşım
:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…