sağol birsamcığım artık çok geç cnm babam anneme benim senle işim bitti artık kağıt üzerinde bu evlilik demiş cnm allah kimsenin başına vermesin cnm
canım hiç bir yere gidemessingerçekten sizi üzüyor ve moralinizi bozuyorsam girmeyeceğim topiğe size kırılmamda merak etmeyin
hoşgeldin birsamcığımherkese slm kızlar.bu aralar sık giremiyorum topic e ara da okuyorum fazla uzuna kalamadığım zamanlar.şimdi azcık geçmişi okudum da.herkesin sorunları var sanırım.
alınyazsımsın sen eşinin ailesinden ilgi görmediğin için mi şikayetcisin.tek sorun bu mu eşinin ailesiyle aranda ki.
canım bu çarşamba perşembe mi serinlemeye başlıyor zemuszemusdirim meteorolojiyi dinliyorum cnm eylül ayında batıda yağmur görülecek diyor çarşamba ve perşembe ankarada havalar serinleyecekmiş cnm bilgin olsun...
zemuszemusopuyorumnanaktanBirsamcım hoşgedin bitanem.Nasılsın?
Şeniz
sağol birsamcığım artık çok geç cnm babam anneme benim senle işim bitti artık kağıt üzerinde bu evlilik demiş cnm allah kimsenin başına vermesin cnm
Birsamcım hoşgedin bitanem.Nasılsın?
Şeniz
bende((
valla bende yazmasam iyi olur hani :)evet mutlu değilim sizin moraliniz bozulmasın canlarım ben yazı yazmayayım en iyisi kusura bakmayın lütfen
sende haklısın bence sen özellikle benim yorumlarıma bakma evlenmekten vazgeçebilirsin yoksavalla gelin kendinize siz kocalarınıza kızıonuz okuom bende aşkıma çatıom :)
dellenme diyo o derece etki yaptınız güzeller
ama ne moral bozmanın zamanı
ne özledim diye üzülmenin
ne olumsuz düşünceye kapılmanın
ne ağlamanın..
şimdi mutlu olma zamanı tamam mı taptatlı şekerlerrr
negatif olmaya devam ederseniz ben yokum kızlar.
kıyamam bn sanapokacığım sağol cnm ben regl olduğum gün cuma günü sabaha kadar uyumuşum eşimide sahura kaldıramadım gripti eşim banada ondan bulaştı galiba ayrı yatmak istedi ama ben istemedim ondan ayrı yatmayı
evet en büyük sorun bu bi sorun daha var oda çenemi tutamamak, hoşgeldin canım bu arada nasılsın epeydir yoktun, bende 25 eylülde psikiyatrsite gitcem randevu aldımherkese slm kızlar.bu aralar sık giremiyorum topic e ara da okuyorum fazla uzuna kalamadığım zamanlar.şimdi azcık geçmişi okudum da.herkesin sorunları var sanırım.
alınyazsımsın sen eşinin ailesinden ilgi görmediğin için mi şikayetcisin.tek sorun bu mu eşinin ailesiyle aranda ki.
merhaba kızlarr biz geldikk
ama pek iyi değilim bugün karnım ağrıyo
hoşbulduk cnm.iyiyim sen nasılsın.geçmişi okudum az da kara bulutlar var topicimiz de
mrb kızlar ben de yenı evlıyım bu gun coook mutsuzum annem 1ay oldu bızdeydı ama gıttı bugun.bu gun agladım tum gunu.annemsımdı azerbaycanda mama senı coooox ısteyırem.şimdi kendımı cooook yalnız hıss ettım
merhaba kızlarr biz geldikk
jnaz canım hoşgeldinmerhaba kızlarr biz geldikk
canım benim hoşgeldinmrb kızlar ben de yenı evlıyım bu gun coook mutsuzum annem 1ay oldu bızdeydı ama gıttı bugun.bu gun agladım tum gunu.annemsımdı azerbaycanda mama senı coooox ısteyırem.şimdi kendımı cooook yalnız hıss ettım
evet dirimciğim bu çarşamba ve perşembe öyle söylüyor radyo söyledi meteroloji den almış bilgileri
necloş kız benimde bu ay 10 gün gecikti...
canım hoşgeldin bu bebek erkek jnaz bence, erkeler annelerini daha çok üzüyolar sankimerhaba kızlarr biz geldikk
canım alışmak zorundasın ama sende anne olacaksın ve bi gün evladın başkasının olacak üzülme hayatın kanunu bumrb kızlar ben de yenı evlıyım bu gun coook mutsuzum annem 1ay oldu bızdeydı ama gıttı bugun.bu gun agladım tum gunu.annemsımdı azerbaycanda mama senı coooox ısteyırem.şimdi kendımı cooook yalnız hıss ettım
:teselli:alınyazım bende sana kıyamam cnm arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?