bugün mutlukız adı gibi mutlu deil yaa ayy herkez mutsuz aslında buraya gelince moralim bozuluyo benm yaa
evet mutlu değilim sizin moraliniz bozulmasın canlarım ben yazı yazmayayım en iyisi kusura bakmayın lütfen
:jeyyar::dance::dance:
O gün de yağmur yağarsa sorarım amananiknanik
haklısın canım bizim evde esiyordu,bu sıcakta kazakla dolaşıyordum okadar yanidirim benim evim 4.kat ve geceleri öyle bir esinti oluyorki vallahi korkuyorum ya ama gündüzleride serinler her halde biraz cnm
boşver kaydirigubbakcemile3:)))
off ya ne deyim bilemiyorum ki(
bencedecanım bencede kısa kol giyilir sanırım,ama eylülün son haftası kafamçokkarıştı
hoşbulduk anımHoşgeldin canım a.s.
Hoşgeldin canım.Valla biizm buralarda sıcak olur da oraları bilemicem:)
Hoşgeldin canım.Allah bir yastıkta kocatsın.
kaydirigubbakcemile5
bugün mutlukız adı gibi mutlu deil yaa ayy herkez mutsuz aslında buraya gelince moralim bozuluyo benm yaa
:jeyyar:
bilemiyorum artık belki nazarım neyim değer
haklısın canım bizim evde esiyordu,bu sıcakta kazakla dolaşıyordum okadar yani
canım gitmek de nedemek
sadece seni üzgün görmek istemiyoruzyerimseniben
kaydirigubbakcemile5boşver kaydirigubbakcemile3
bencede
hoşbulduk anım
valla hep sana denk geliyo yaa :gitme:
gerçekten sizi üzüyor ve moralinizi bozuyorsam girmeyeceğim topiğe size kırılmamda merak etmeyin
yok ilk başta kaçak izliyordu sonra bi kaçkere yakaldım ondan sonra gizli yapmasından iyi bence aldatılmak gibi birşey yaacanımcım yanında mı izliyo merak ettim ?
bencedenecloş bende boşanmazdım heralde yani... zaten izlemediğinin garantiside yok yani:)
evde internet var bende hep yanında değilim :)
gel hemenbende çıkıyım öle dolanıyım dışarda bari..
erken değil bence çocuk doğur hayat daha güzel olur bence bende istiyorum ama bakalım kısmet rahim filmim var perşembe gunu hadi hayırlısıKızlar 2 ay 11 günlük evliyim... Şükürler olsun çok iyi gidiyor evliliğim... Allah hep böyle devam ettirir inşallah... Biz bebek istiyoruz biliyorum erken diyeceksiniz belki ama bence hayatın anlamı yaa...
ayn bende yatamam kız eşimden ayrı koçişi bırakamam bende zemuszemuspokacığım sağol cnm ben regl olduğum gün cuma günü sabaha kadar uyumuşum eşimide sahura kaldıramadım gripti eşim banada ondan bulaştı galiba ayrı yatmak istedi ama ben istemedim ondan ayrı yatmayı
gerçekten sizi üzüyor ve moralinizi bozuyorsam girmeyeceğim topiğe size kırılmamda merak etmeyin
canım bayramın ilk günü bende otaraflarda olurum inşallah bir aksilik olmassa opuyorumnanaktanBence hava sıcak olur bayramda. Biz bayramda Mersin'e gideceğiz. Tatile devam edeceğiz bir nevi:))
:dilcikar:
kaydirigubbakcemile5
birsam hoşgeldin nasılsın cnm
herkese slm kızlar.bu aralar sık giremiyorum topic e ara da okuyorum fazla uzuna kalamadığım zamanlar.şimdi azcık geçmişi okudum da.herkesin sorunları var sanırım.
alınyazsımsın sen eşinin ailesinden ilgi görmediğin için mi şikayetcisin.tek sorun bu mu eşinin ailesiyle aranda ki.
canım bayramın ilk günü bende otaraflarda olurum inşallah bir aksilik olmassa opuyorumnanaktan
:tomato:kaydirigubbakcemile3
mutlukız angel öle bi durgunluk bide regl filan oldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?