Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canlarim yaa...
Sukur kavusturuna !
Nasilsiniz ? eski sayfalari okumaya çalistim ama karisti kafam, daha hiç tanimadigim kisiler de var, onlara da hosgeldiniz diyorum...
Cok ozledim sizi çokkkk

Bir aydir yok olmamin sebebi, is yerinde bazi salak is arkadaslar yuzunden ceza aldik hepimiz
butun gun nette dolasip islerini aksatmislar
kontrol yaptilar ve neti kaldirmaya karar verdiler
simdi bazi siteye girebiliyoruz ama kisa sureligine

Beni soracak olursaniz iyiyim...bazi sorunlarim var, saglik...ama geçecek insallah

burda neler oldu ? kim nerde nasil ? biraz ozetleyin lutfen aydinlatin beni

bu arada hepinizin ramazan ayi hayirli ugulur olsun guzellerim

Sizi çok ozledimmmmm

canım uzaksınız diye oluyor hep
bak bizde çok kavga ederiz uzaktayken
telefonda anlaşamıyoruz
sevginin azaldığını sanmıyorum ama eşine
dargınsın,
ailelerden bahsetmediğiniz sürece daha mutlu olursunuz
bide eline kozda geçti,anlaşamıyorsun eşin biliyor
artık sana ısrar etmeyecektir
ara yada git kal diye
artık sizde sınırlı sürelerde oturmaya gidersiniz
ya kötü düşünme öyle
bu kadar ay beklemişsiniz,çoğu gitti azı kaldı

ayy saol alınyazımsın saol mutlu kız bilmiyorum artk inş güzel olmuştur.
olmuştur olmuştur meraklanma, yeni gelin evi her daim güzeldir

canım hoşgeldin ben iyiyim kendi adıma,jnaz hamile aklıma gelen değişiklik :))

yaralım hoşgeldin cnm seninde ramazanın hayırlı olsun allah daha nice ramazanlara kedersiz eriştirsin geçmiş olsun cnm inşallah atlatırsın sağlık sorunlarını

canım hoşgeldin
alınyazımsın bnden önce davrandı jnaz hamile
pamuğunda doğumuna az kaldı opuyorumnanaktan
beni soracak olursan bende hamileyim dermişim :bbo:sırnaşık şey
şaka tabi :kedi:
eşim askere gitti canım
aramıza bir sürü yeni evli arkadaşlar katıldı
sen nasılsın?

jasmincim bana sen olsan napardın dio. cvp veremiyorum. siz olsanız napardınız ne gözle derken ? yaa? vazgeçirmem lazım şu kızı ayrılma fikrinde. mahkemeyi aramış nası yaparım diee

yaralım
hoşgeldinnnnn

sırf kadınlara baktı diye boşanmazdım ama burnundan getirirdim ben şahsen :umursamaz:

bilmiyorum dirim ama eşim geldiğindede biz kavgalıyız
hiçbizaman onun hakkının yiyemem ama annesinin yaptıklarından ötürü bende kendimden uzaklaştırdım onu
ve benim onun desteğine ihtiyacım varken onun güzel sözüne ihtiyacım varken yapmadı bunarı
ben onun ağzından karıcım kelimesine bile hasretim bu kelime beni iyi hissettirebilirdi uzakta olmamıza ayrı olmamıza birbirimize ihtiyacımız olmasına ve yeni evli olmamıza rağmen bu kelime bana layık görülmedi
onun ailesine dahil olamadım annesi babası kardeşleriydi onun ailesi ben değildim çünkü her savunmadı ailem dedi
nikah memuru aile cüzdanı versede onun ailesi olma şerefine ulaşamadım
yanlış anlaşılmasını istemem eşim pısırk yada ana kuzusu değil aa bana karşı hep onlara arka çıktı ailesinin yanında bana, ama beni bana iyi hissettirmedi
kaybolan vakte acıyorum ben sadece
annesiyle konuşmuş dün yine duygu sömürüsü yapılmış tabi
oğlum geçen konuştuğumuzda benle çok konuşmadın canınmı sıkkındı falan
oda demiş hiçe sayıyosunuz beni emanet ettiğşme değer vermiyosunuz falan
oda yeminler etmiş kendi istese ben götürcektim kızım üzülmesin diye götürmedim demiş
ama ben ona daha önce demiştimki beni düğünlere götürme arkasından gelip evde ağlıyorum herkes kocasıyla bense yalnız
ben varım deyip zoruyla götürdü heryere
nedense evzu kızı olunca bana üzülmüş üzülmemi istememiş
eşimde sende de hata var benim için gidecektin falan dedi
bende o kadar rahat olsam zaten derdm dedim tabi bi düntya kavga
gerçekten sevmiyorum artık varlığını istemiyorum annesinin olsun beninm değil
bana huzurunmu versinlerde defolsunlar hayatımdan

iyiym jazmin sen nasılsın canmm

Sağol tatlım bende iyiyim.

Canım hoşgeldin.

Senin de ramazan ayın hayırlı ve uğurlu olsun canım.

Umarım kötü birşeyin yoktur.Umarım tez zamanda iyileşirsin.

jasmin o kadar kötüyüm ki kolum hala uyuşuyor moralim 00000000000000

Canım lütfen kendini üzme...

Canım eşinin ilk önce aldatma mı yoksa kendini tatmin etme yönünden bakıp bakmadığını bilmeniz lazım.

sırf kadınlara baktı diye boşanmazdım ama burnundan getirirdim ben şahsen :umursamaz:
bende dirime katılıyorum bunun için boşanılmazki
her insanın bi şansa ihtiyacı vardır
bi açıklaması olablir saçmada olsa
slm kızlar herkese günaydın gerçi öğle olmasına az kaldı ama
yaklaşık 2 saat sonra bi iş görüşmesine gidiyorum bana dua edin lütfennnnnnnnnnn

inş hakkında hayır getirri tattlım dualaerım senle olsun

dzcel hoşgeldin cnm nasılsın inşallah hayırlısı olur tatlım hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm çok sevindim

olmuştur olmuştur meraklanma, yeni gelin evi her daim güzeldir

canım hoşgeldin ben iyiyim kendi adıma,jnaz hamile aklıma gelen değişiklik :))

Iyi olmana çok sevindim bitanem...Allah hep mutlu etsin guzelim insallah
Jnaz için çok sevindim yaaa...ne guzel Allahim Allah isteyen herkese nasip etsin...

yaralım hoşgeldin cnm seninde ramazanın hayırlı olsun allah daha nice ramazanlara kedersiz eriştirsin geçmiş olsun cnm inşallah atlatırsın sağlık sorunlarını

Mutlukiz, ne guzel bir uye adin var...ama hiç mutlu gorunmuyorsun be guzelim...bu gunler geçecek biliyormusun ? inan buna...sakin umutsuz olmaz...dirimimi dinle...hersey duzelecek insallah...
Amin amin cumlemize insallah
Evet saglik sorunlarim var insallah geçecek ama...bilmiyorum...

Kuzum naber ? esin nasil ? ne zaman donuyor ? annenlerdesin degilmi ? nasil gidiyor ?
evettt pamugum dogumuna az kaldi gerçekten rabbim yardimci olsun ya...
ne zamana dogum Allah nasip ederse ?
Jnaz'cim da hamileymis...oh ohh çok guzel
ilk dogacak bebislerimiz pamugumuzdan degilmi ? turkbayragi

ben iyiyim kuzum, çok sukur, esimle aramiz çok iyi
yaklasik 11 ayimizi doldurucaz yakinda evliligimizin birinci yilini kutlariz insallah
çok mutluyuz...bilmiyorum eski sorunlarin hayali bile kalmadi çok sukur
birde esimin ailesiyle ipler kopuk suan yani yaklasik 3 haftadir kimse kimseyi aramiyor
esim kizkardesi hakkinda bazi gerçekleri ogrendi çok sogudu annesi babasi da surekli onlari koruyup esimi kuçuk dusurdukleri için esim çok kizgin...
ne geliyorlar ne gidiyorlar ne ariyorlar esimde ayni gitmiyor aramiyor, çok kizgin.
ben çok guzel gunler geçiriyorum...annemdeydik dun yine çok guzeldi
annemlerde birlikte 3 gun tatile gittik amcama halama ziyarete çok guzeldi...
yanliz bir sorunum var...ben izine giderken hapimi bir ay birakmistim biliyorsun.
bir hafta sonra siddetli agrilar basladi bende
donunce doktora gittik tekrar kistim varmis...yine hap verdiler, hapa yeniden basladim, ve yaklasik 24 gundur reglim...fisfisfis
birde hapi birakir birakmaz kist olusuyor, kisti ne ameliyatla aliyorlar ne baska birsey hapi veriyorlar, esimde dedi her hapi birakinca kist olacaksa nasil hamile kalabilir ki dedi...simdilik cevap yok...simdilik iç hapini dediler...iste boyle guzelim...bilmiyorum ya Allah yardimci olur her zaman ama...

alınyazım üzülme cnm eşin yanına gelince temelli bütün bu kavgalar sıkıntılar bitecek tatlım sen yeterki üzülme eşin seni seviyor tatlım ama arada kalıyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…