Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

öyle yapıcaz artık canım
gerçi biz çalışıyoruz ya çok sitem ettiklerini sanmıyorum
inşallah yani :bbo:

sende sivaslıydın dimi.sivastan geleceklerden ne isteyecen.katmer çörek etli pide:))))
katmeri çok severim
etli pide çekti canım :kedi:

canım kayınvalidenlere maşallah diyorum
ne güzel karı koca geziyorlar opuyorumnanaktan
çok romantik geldi bana
canım bu hazır kadayıf
bende evde yapılanı seviyorum opuyorumnanaktan

vavvvv:))))
bizim yol 1 saate yakın sürüyor nerdeyse kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3

ben geldim kızlar merhaba kusura bakmayın telefon görüşmesi yaptım baya geç kalmışım ama çok kötüyüm benmafoldumben
canım neden kötüsün noldu fisfisfis

dirim sen nereliydin.bizim sivasın katmeri farklıdır.bi evde yapılan saç katmeri var bide fırınlarda satılan fırın katmeri tel tel olur böle.bide sivasın etli pideside çok güzel olur.ya ben gidince ne yapacam

Benim ailem de eşimin ailesi de uzakta olduğu için bizim gidip gitmeme durumumuz olmuyor. Yıllık izinlerde ve bayramlarda. Birkaç ay önce eşimin ailesi geldi. 15 gün sonra da benim ailem gelecek. :)))
Ya kızlar ben de kayınvalidemi aramam sürekli. Yani ayda yılda bir. Ayıp mı ediyorum bilmiyorum. Ne gerek var sürekli aramaya diye düşünüyorum.

dirim sen nereliydin.bizim sivasın katmeri farklıdır.bi evde yapılan saç katmeri var bide fırınlarda satılan fırın katmeri tel tel olur böle.bide sivasın etli pideside çok güzel olur.ya ben gidince ne yapacam

canım ben ankaralıyım
kayınvalidemler tandırda yapıyor,nasıl yaptıklarını bilmiyorum
annem ise içine tahin koyuyor çok az,ağızda dağılıyor kayseri usulu misssopuyorumnanaktan

Ben de senin gibiyim canım.Boşver çok arayıp yüz göz olma bence

boşver canım en iyisini yapıyosun aslında salaklık bende eşim hadi kalkalım deyince üzülmesinler biraz daha oturalı diyorum onarda biliyolar tabi suistimal eidliyo
ama geçenlerde şaşrdım kayınvalidem eşim geldiğinde hadi artık evinize gidin yatın uyuyun dedi tabi ben şokta, ama zamanla yapacağına inanıyorum herşeye rağmen.
dağ ve kar konusunda haklısın galiba ama köü bi kayınvalideye dnk gelseydin istemesende kötü olabilirdin hani :)))
öyle yapıcaz artık canım
gerçi biz çalışıyoruz ya çok sitem ettiklerini sanmıyorum
inşallah yani :bbo:

canım neden kötüsün noldu fisfisfis

bencedee ya sanmıyorum yakın olsanız şikayetlenirlerde uzaksınızki
boşver farkında değilmiş gibi yap öyle dahi olsa

mutlum anlatsana canım

cssa
barışmadınmı bizimle tatlım ya hadi elma diyoruz çık artık ortaya

bende aramıyorum canım
biz birer sokak arayla oturuyoruz öle sık aramam arayıncada bana sitem etmez neden aramıyosun dıye
nişanlılığımızdan bu yana böle
yani bencede çok fazla gerek yok tabiki arayı soğutmamak gerek
amaan herkesinki farklı işte herkes karşısındakine göre davranıyo kanımca herkes bi denge tutturmuştur mutlaka

canım ben ankaralıyım
kayınvalidemler tandırda yapıyor,nasıl yaptıklarını bilmiyorum
annem ise içine tahin koyuyor çok az,ağızda dağılıyor kayseri usulu misssopuyorumnanaktan

ya bu kezde benim canım çekti

bizdede cevizli yaparlar rahmetlik anneannemiminkini kimse tutturamazdı, çıra kokusuyla yanan sobada, yağmurlu serin havada balkonda opuyorumnanaktan off özledim be senağlama

canım kişiden kişiye değişiyor aslında
ben aradığımda çok mutlu oluyorlar
hatır sorduğumda,akrabalarına anlatıyorlarmış gelin arar sorar vs.diye
nebilim işte ben çok düşünmem öyle şeyleri ama mutlu olsunlar diye arıyorum
1-2 dakika konuşuyorz sadece
nasılsın iyimisin
işlerin nasıl,sağlığın nasıl vs.bu kadar
gerek iş ortamında gerekse akrabalara vs.her zaman mesafeliyimdir
yani arayıp sormakla çok da yüz göz olmuyorum

evet alınyazım bencede kötü birine denk gelseydim kesinlikle kötü olurdum ben çünkü çok alttan alan biri değilim yani herşeyi insanların yüzüne söylediğim için sorunlar çıkabilirdi
allah biliyoda vermiyo
benimkiler melek melek
o yüzden bende bir meleğim onlara karşıhihoyyyt

ya bu kezde benim canım çekti

bizdede cevizli yaparlar rahmetlik anneannemiminkini kimse tutturamazdı, çıra kokusuyla yanan sobada, yağmurlu serin havada balkonda opuyorumnanaktan off özledim be senağlama
opuyorumnanaktan
canım çekti ne güzel olur şimdi opuyorumnanaktan

ben geldim kızlar merhaba kusura bakmayın telefon görüşmesi yaptım baya geç kalmışım ama çok kötüyüm benmafoldumben

ay canım kıyamam ya
naptılar yine yaaa:umursamaz:

Canım sen de hemencecik eve gidince yemek yiyip ilaç iç...Valla çekilcek gibi değil:gitme:

evet canım içicem
Allah tan yemek hazır
bi tek kocişe patates kızartıcam o kadar:))

tabi canım böle durumlarda en önemlisi eşin tutumu zaten
o derse sürekli hadi gidelim otur kalkmayalım o zaman zaten daralır insan
hemde istemediğin için surat asarsın
ama şimdi eşin dediği için hadi kalkalım diye kayınvalidenlerde bişey demez haliyle
en güzeli zaten mesafeli olmak canım
çok korkardım kayınavalidemle kavga ederim sorun yaşarız falan diye
olmadı Allahtan ufak tefek şeyler oluyor ama hallediyoruz yani ve zaten uzaklar ya neyi paylaşamıcaz ki:))

evet canım ya bende hastayım onlara maşallah Allah nazardan saklasın ama hala aşıklar birbirlerine kayınbabam gözüne bakar kayınvalidemin birbirlerine canım aşkım derler hep ayşem gazim derler:asigim:
ve mesela kayınbabam her işine yardım eder kocişin dedesi terziymiş onun için kayınbabamın elide yatkın böle işlere
mesela kayınvalidem hırka kazak örer bi kere gittik gece burdan yoldan işte gece saat 1 falan salonun ortasına yaymışlar örgüleri kayınvalidem örüyor kayınbabam dikiyor :))
çok tatlılardır
tabi kocişte babasından gördüğünü uyguluyor ben hiç ismiyle hitap edemem ona küser valla. annesinin yanında öle annemin yanında da:asigim: yani herkesin yanında:asigim:
ama çok mutluyum şükür ki kocişimle evlenmişim o benim aşkım olmuş çok şüküropuyorumnanaktan

dirim bizim katmerimiz farklı.yeseniz bayılırsınız ama.tatlı değil cevizli tahinli falan değil.tuzlu.firındakide anlatılmaz yenir sadece ya çok güzel.aynı yerde olsak vallahi yapardım ya.benimde çok canım çekti şmdi.akşam kocam eve gelecek işten çıkınca eve gidip yemek pişirecem.

Benimde hazır yemekler Allah'tan.Bir karnıyarığı fırına vercem

bence yüz göz olmuyosun normali bu
ne güzel dirimim tam denginizi bulmuşsunuz
benişmde amacım onların mutlu olması ama aynı amç onlarda yok
kayınvalidemn kardeşiyle yeğeni mutlu olsunda tek gerisi hiç önemli değil
ama bence en güzeli ayna olmak, eden bulur, sevgiyse sevgi saygıysa saygı yoksa bende yokum artık

bende söylediğim için pek ideal gelin değilim onların gözünde
arada bi kayınvalidem der en iyisini yapıyosun paylaşarak diyede
karşılığını alamadıktan sonra neye yararki

opuyorumnanaktan
canım çekti ne güzel olur şimdi opuyorumnanaktan

al bendende o kadar

ya kızlar benden başka kayınvalidesine küsüp trip yapan varmı? telk benmiyim acaba :uhm:

babam benle konuşacakmış annemle tartışmış yine kübrayı bana düşman ettin ne söyledinse doldurdun kızı demiş ben teyzemle konuştuğumda babama inanmadığımı inanmayacağımı söyledim oda gidip yetiştirmiştir kesin babama hem görüşmüyoruz diyorlar hemde töbe töbe ay valla öldürcem kendimimafoldumben

canım ağzım açık okudum çok özendim ya
inşallah bizlerde öyle oluruz ne romantikopuyorumnanaktan

Canım sakin ol lütfen.Ya nasıl bir insandır ya bu teyzen..Allah hayırlı günde ve ayda cezasını versin ya....

:sinifsinif:
canım üzülme artık ya
niye sana yansıtıyorlar bu kadar :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…