Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet inşallah da o görür yazık Adnan beyciğime:gitme:
canım iş hayatı böyle işte
bende şefle konuşmuyorum düşün yani
tartıştık :bbo:
iş ortamında ilk tartıştığım kişi
boşver diyemiyorum sana
gerçekten can sıkıcı bir durum
süpersiniz ya :roflol:
Canım bana da aynı şeyi dediler.Hiç dinlemedim.Hem oturma odam hem de salonum açık renk.Üzerine örtü aldım gayette kullanışlı yanizemuszemus
Canım valla ben o anı hatırlamıyorum.Gittim hastaneye,doktorum beni sakinleştirdi bir zaten.Çünkü geriliyorsun haliyle.Sonra hazırlandım.Yattım sedyeye:gitme: Anestezi uzmanı geldi,serumla beraber anesteziyi verdi ve ben anında gittim.10-15 dk sonra kendime geldiğimde yataktaydım;ama yaklaşık 2 saat bilincim yerinde değildi.Sonrasında ağrım oldu tabii ama bunlar kasık ağrısı.Allah kimseye yaşatmasınmafoldumben
:kedi:
Canım korkma artık doğumlar kolaylaştı.Epidural anestezi var.Belden aşağını hissetmiyorsun;ama bebeğinin dünyaya gelişini görüyorsun.opuyorumnanaktan
Canım tabii ki zor hemde çok.Düşünsene ben hadi bebeğimi göremedim.Bir de bebeğinin kalp atışını duyupta daha sonradan kaybedenler var.Acı gerçekten.Benim yapmış arkadaşlarım var;ama henüz öyle bir şikayetle karşılaşmadım.Amerika'da kadınlar 40 yaşlarına gelince rahimlerini aldırıyorlarmış kanser riski için.Kızlar smear testini atlamayın.Sene de 1 kez muhakkak yaptırın ve aşısı varmış onu da vurdurttun.Ben doktorumla konuşacağım zaten aşı için.Hem kızamıkçık aşısı hem de rahim kanseri aşısı için..
Amin:Saruboceq:
ben bu yazıyı okuyamayacağım malesef
içim bir hoş oluyo
canım ben kendilinden bayılırım zaten uğraşmalarına hiç gerek yok :bbo:
hoşgeldin simi naber?ben gedlim... nasılsınız güzeller...
mutlukız: biz geçen ay beraber regl olmuştuk, ayın 1 inde olduk... haptan sonraki gününü takip etcen
Valla ben öyle biliyorum canımcım
Dirimi bende hayal ettimde bayılır zatenkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canımben gedlim... nasılsınız güzeller...
mutlukız: biz geçen ay beraber regl olmuştuk, ayın 1 inde olduk... haptan sonraki gününü takip etcen
Valla ben öyle biliyorum canımcım
Dirimi bende hayal ettimde bayılır zatenkaydirigubbakcemile3
herkez bayılacağım konusunda hem fikir olmuşkafamçokkarıştıdirim bağırmaz doktoru görünce küt bayılırzemuszemus
canım 37,5 derece sıcaklığındaki su hazırlanıyo, geniş yuvarlak bir küvete doldurıluyo, kadın suuyun içine oturuyo, doktor karnına aşağı doğru masajla baskı yapıyo, ve kadın bağırmadan çok acı çekmeden 5 dk içinde bebeğini doğuruyo, bebek suya ters olarak düşüyo, doktor onu alıyo.bebeğin boğulma tehlikesi varmı dersen yokmuş, zaten anne karnında suda yaşadığı için o suda birkaç saniyelik nefessiz durabiliyomuş, ben çok korkardım ama yapanlar çok ağrsız olduğunu söylüyo, nete yaz bak suda doğum diye hem anlatımı var hem videosu
ben gedlim... nasılsınız güzeller...
oda olabilir ama bayılmadan önce bakışlarıyla mahveder :)))dirim bağırmaz doktoru görünce küt bayılırzemuszemus
çözmüşüm vallavallahi derim beni iyi çözmüşsün kaydirigubbakcemile3
hem ağlarım hemde kızarım :kedi:
hamilelik boyunca eşime çok çektireceğim kesin :kedi:
hoşgeldin canım nasılsın?ben iyiyim bugün :)selam kızlar ben geldim nasılsınız ne var ne yok?zemuszemus
aslında oda doğru benim k.pederimde ameliyat olmuştu 1 ay eğik belle gezdi ama bende bunu tercih ederim sanırım suda olmazsa, aman hepimiz için en sağlıklı ne olacaksa ol olsun tabikiben tamamen bayılmak istiyorum ya
epidural den daha zor iyileşiyomuşsun
kocişin teyzesinin gelini oldu da
2 ay belini doğrultamadı(
selam kızlar ben geldim nasılsınız ne var ne yok?zemuszemus
:kedi:
amin canımın içi
Allah ım bi daha sana da göstermesin inş hiçbirimize de :Saruboceq:
ben tamamen bayılmak istiyorum ya
epidural den daha zor iyileşiyomuşsun
kocişin teyzesinin gelini oldu da
2 ay belini doğrultamadı(
ben yaptırdım canım
ameliyat zamanı
temiz çok şükür
zaten basit test yapımı da
galiba bildiğin gibi doğrususda :)
ya ben bide dirimle tanıştım ya, kız maşallah çok narin hassas, yani düşünüyorum ve gülüyorum, dirmim nazik nazik bağırır acı çeker canım benim kaydirigubbakcemile3
bide kendimi düşünürsem hastaneye ayağa kalkmış olur heralde
annem beim doğumumda çok bağırmış ertesi senede bi doğum yapmış ama bebek yaşamamış, geçen yılkii doktoru gelmiş demişki bu kadının bağırtısından tanıdım geçen sende gelmişti diye kaydirigubbakcemile3 annem gibi olurum korkarım
herkez bayılacağım konusunda hem fikir olmuşkafamçokkarıştı
şimdi bile içim bir hoş oldu,ben kan görmeyede dayanamam:kedi:
Allahm yarabbim düşündüm de hiç bana göre değil:a015::kedi:
o değilde hamile kalmadan önce
doktoruma bir takım korkularım olduğundan bahsedeceğim
önce beni bir rahatlatsın ondan sonra hamile kalırım inşallah
ay oturduğum yerde duramıyorum
ben bir hava alıp geliyorum kızlar kafamçokkarıştı
slm kızlar herkesler iyimi?
konumuz doğum sanırım, bende korkuyom :1shok: belirtmeden geçemicem
bende iyiyim ama çok uykum var yaSelam canım.ben iyiyim sen de iyisindir inşallah.
Ben de korkuyordum;ama artık korkumla yüzleştim yani korkmuyorum:lepi:
evet bencede verilmiyo canımcanlarım günaydınnnnnnnnnnn.. konumuz doğum şekillerimi bugün:)
yoksa hamile birilerimi var :))))) ????
jasmincim şimdi gidiyorudm tam randevu aldım dr den... ama aklıma son anda gelde oruçlu iken
kan verilmiyodu dimi yaaaa
hoşgeldin kekula kendi adıma iyiyim sen nasılsın???
canım topiğimiz en nazlı hamişi olcan kesin :))hoşgeldin canım
herkez bayılacağım konusunda hem fikir olmuşkafamçokkarıştı
şimdi bile içim bir hoş oldu,ben kan görmeyede dayanamam:kedi:
Allahm yarabbim düşündüm de hiç bana göre değil:a015::kedi:
o değilde hamile kalmadan önce
doktoruma bir takım korkularım olduğundan bahsedeceğim
önce beni bir rahatlatsın ondan sonra hamile kalırım inşallah
ay oturduğum yerde duramıyorum
ben bir hava alıp geliyorum kızlar kafamçokkarıştı
hadi ya :1shok: bende çok korkağım ama neden korkmadım ki :bbo:Canım izledim de fena oldum yani.Canlı canlı doğuruyorsun ya:bbo:
Hoşgeldin canım a.s.
slm kızlar herkesler iyimi?
konumuz doğum sanırım, bende korkuyom :1shok: belirtmeden geçemicem
bende iyiyim ama çok uykum var ya
inşallah bende korkumla yüzleşince korkmam geçer :bbo:
canlarım günaydınnnnnnnnnnn.. konumuz doğum şekillerimi bugün:)
yoksa hamile birilerimi var :))))) ????
jasmincim şimdi gidiyorudm tam randevu aldım dr den... ama aklıma son anda gelde oruçlu iken
kan verilmiyodu dimi yaaaa
canım topiğimiz en nazlı hamişi olcan kesin :))
ama bencede doktora danış,bende senin gibi düşünüyorum bence en doğrusu
hadi ya :1shok: bende çok korkağım ama neden korkmadım ki :bbo:
canım iyiyiz sen nasılsınız
hepimiz hem fikiriz sanırım dğum konusunda