- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
- 773
:a015:bende çok korkuyorum hamilelikten daha çok normal doğumdan korkuyorum
bende canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:a015:bende çok korkuyorum hamilelikten daha çok normal doğumdan korkuyorum
:Saruboceq:
amin canım ya
gerçekten de zor
bide çevremdeki insanlara bakıyorum doğum yapmış bayanlarda kadın hstalığı çok malesef
çatlama,yırtık,kütle vs....
amin jasminciğim kimseye yaşatmasın cnm
normal doğumda damı jasminciğim uyuşturuyorlar
kızlar böyle şeylerden bahsedince benim tansiyon düşüyor:kedi:
Canım korkma artık doğumlar kolaylaştı.Epidural anestezi var.Belden aşağını hissetmiyorsun;ama bebeğinin dünyaya gelişini görüyorsun.opuyorumnanaktan
canım smear testi rahim kanseri için mi canımCanım tabii ki zor hemde çok.Düşünsene ben hadi bebeğimi göremedim.Bir de bebeğinin kalp atışını duyupta daha sonradan kaybedenler var.Acı gerçekten.Benim yapmış arkadaşlarım var;ama henüz öyle bir şikayetle karşılaşmadım.Amerika'da kadınlar 40 yaşlarına gelince rahimlerini aldırıyorlarmış kanser riski için.Kızlar smear testini atlamayın.Sene de 1 kez muhakkak yaptırın ve aşısı varmış onu da vurdurttun.Ben doktorumla konuşacağım zaten aşı için.Hem kızamıkçık aşısı hem de rahim kanseri aşısı için..
Amin:Saruboceq:
kızlar böyle şeylerden bahsedince benim tansiyon düşüyor
gözlerim kararıyor ya
içim hoş oldu
içime daral geldi:a015:
canım smear testi rahim kanseri için mi canım
belkide :)alınyazım olabilir belki cnm geciktiriyor galiba o konuşma yapan amcada gazi cnm bugünde fener alayı var çarşıda![]()
valla boğabilir, benimki bana bi baksa ben zaten o an boğuldum demek, ödüm patlıyo vallaAy biz onları boğalım derken onlar bizi boğar:roflol:
Evet canım doktorum da öyle demişti.İlk adet sancılı geçer baya demişti.Ne yapalım çekicez.Hamile kalmayayım da...Hap da kullanmak istemiyorum yane:kedi:
evet ozaman iyi almamışımiyiki almamışsın canım benim
bak perde yaptırırken bile sorun olmuştu :bbo:
allah razı olsun canıminş hep iyi olursunuz canım
inşallah canım tek duam buu
evet öyle diyolarcanım boş ev çabuk tozlanırmış
bizde üstlerini örttük
ama senin eşin zaten ayda bir mutlaka geliyor
gerek yok bence
bende öyle yapmak istiyorum ama o iğne riskli yinede acaba diyorum:bbo::kedi:
Canım korkma artık doğumlar kolaylaştı.Epidural anestezi var.Belden aşağını hissetmiyorsun;ama bebeğinin dünyaya gelişini görüyorsun.opuyorumnanaktan
Evet canım.Omuriliğinden veriyorlar anesteziyi.Buna epidural deniyor.Gerçi kızlar bir o günler gelsin;eğer çatınız müsait değilse istesenizde normal doğum yapamazsınız.Bir de bebişin duruş şekli de önemli tabii..
canım ben kendilinden bayılırım zaten uğraşmalarına hiç gerek yok :bbo:Canım sordun söylüyorumkaydirigubbakcemile3 O zmn sen tamamen bayıl doğum anındakaydirigubbakcemile3
Evet canım rahim kanseri için.
bende öyle yapmak istiyorum ama o iğne riskli yinede acaba diyorum:bbo:
haklısın canım müsait değilse durumlar mümkün değil
acaba çatının müsait lup olmadığı şimdiden anlaşılmazmki ben hep merk ediyorum çünkü
canım ben kendilinden bayılırım zaten uğraşmalarına hiç gerek yok :bbo:
Canım evet;ama ben suda doğum düşünmüyorum.bebeğim ve ben en az risksiz bir doğum istiyorum.Tabii Allah gösterecek ve bilecek bunu.Hepimize Allah ilk önce sağlıklı ve risksiz hamilelik dönemi.Sonra da sağlıklı bebişler versin:Saruboceq:
Canım doktor zaten elle muayene ediyor.O şekilde anlıyorlar;ama sezeryan olacaksa çatı kontrolü yapılmıyor..
:1shok:
suda nasıl olacak alınyazım
amin canım inş hayırlı olur ben tvden izlerdim suda doğumu, çok koran biri olarak hiç korkmadım ondan, inş mümkün olursa bende onu denemek istiyorum,yani hamile olmadan şuanda çaı durumu hakkında fikir yürütülemiyo öylemi ?
dirimim kız seni hayal ettim bir an kaydirigubbakcemile3, yeşil önlükle çığlık çığlığa, koçişine hep yüzünden oldu der gibisin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
vallahi derim beni iyi çözmüşsün kaydirigubbakcemile3amin canım inş hayırlı olur ben tvden izlerdim suda doğumu, çok koran biri olarak hiç korkmadım ondan, inş mümkün olursa bende onu denemek istiyorum,yani hamile olmadan şuanda çaı durumu hakkında fikir yürütülemiyo öylemi ?
dirimim kız seni hayal ettim bir an kaydirigubbakcemile3, yeşil önlükle çığlık çığlığa, koçişine hep senin yüzünden oldu der gibisin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3