Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım doğru olabilie aslında ben hapa da güvenmiyorum aslında
hap kullananlarında geç olabiliyor,en iyisi kondom sanırım bilemiyorum tabide :kedi:
anlamadığım hapın faydalarıda varken neden bıraktığın halde hamile kalamıyorsun:sm_confused:

saol canım.ramazanı burda geçirecez sonra aydın yolcusuyum.nakliye şirketi araştırıyorum bende.
canım az kalmış
ama her işte bir hayır vardır canım ya
üzülme diyeceğim ama sende haklısın
belki alınyazımsın yada ben çok olmasamda teselli olabilir sana
eşinden ayrı değilsin sonuçta
herkesin yeri ayrıdır sonuçta
ama evlendikten sonra baba ocağına dönmek daha zor
mesela annemgilin mahalledekiler beni annemgilde görünce farklı algılıyorlar mesela
boşanmış gibi yani Allah korusun

canım önce işe girmen bencede mantıklı
çocuktan sonra zor oluyor
doğum yapıp,büyüteyim derken zaman geçiyor,yaş ilerliyor
en verimli zamanların bence iş olayı için

aşırı derecede bel ağrım var hastada değilim dayanamıyorum yaa,

eğer bigün gebe kalırsam umarım bel ağrısıyla gelmez minik emanet
canım inşallah ya bende mide bulantısından korkuyorum,bide iş yerinde
bulan bulan dur artık :bbo:
anne olmak ne kadar zormuş ya

senağlamasenağlama
eşim çok dinlerdi bu türküyü senağlama

Hadi gülün biraz kızlar,çok ağladıkopuyorumnanaktan

Soğuk bir kış akşamı, MacDonalds'ın kapısından içeri yaşlı bir amcayla teyze girmişler, bir masaya oturmuşlar.Derken amca, kasaya gidip 1 hamburger,1 büyük boy patates ve bir büyük Cola almış.Elinde tepsiyle masaya dönmüş, hamburgeri ikiye bölerek yarısını teyzenin önüne koymuş,sonra bütün patatesleri tek tek soyarak onlarında yarısını teyzeye vermiş, sonra Cola kutusunu da ortaya koymuş, önce bir yudum kendisi içiyor sonra da teyze bir yudum alıyormuş.

Herkes ne tatlılar, iki tonton buraya gelmişler, bir kişilik yemeği ikisi yiyorlar zavallıcıklar diye onları izliyormuş.

Derken bir de bakmışlar ki teyzenin önünde hamburgerle patatesler olduğu gibi duruyor, kocasının afiyetle yemek yiyişini seyrediyor arada bir de Cola'dan bir yudum alıyormuş.
Sonunda orda çalışanlardan biri dayanamamış, yanlarına gitmiş:

-Afedersiniz, ben sizi izlemekten kendimi alamadım lütfen izin verin size bir mönü kendim ısmarlayayım.

- Yaşlı amca teşekkür ederiz ama biz halimizden memnunuz.60 yıldır evliyiz ve her şeyimizi işte böyle paylaşırız demiş.

Bunun üzerine genç adam teyzeye dönmüş:

-Peki ama teyzeciğim, siz neden hamburgerinizi patateslerinizi yemiyorsunuz, neyi bekliyorsunuz?

Yaşlı teyze cevap vermiş :

-Dişleri!..

:roflol: :roflol:

evet canım şuan çocuk yapmak mantıksız
daha doğru dürüst çalışmadım bile
önce bir iki sene çalışsayım bişeler biriktıreyım onun için sonra çocuk inşallah

Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3

önce bir iki sene çalışsayım bişeler biriktıreyım onun için sonra çocuk inşallah
bencede canım
bugün iftar menüne karar verdin mi canım

aslm.bugün kızlar biraz duygusalız.özellikle de eşleri yanında olmayanlar:)

ayy kıyamam yaa ama böle beklerseniz tek tek kocişlerinize şikayet ederim sizii
ağlıyorlar üzülüyorlar hep beni de üzüyorlar derimm laelaelaelaelae
üzülmeyin tamam mı yoksa bende ağlarım:çok üzgünüm:

sırayla yazayım :))

aslında hapa bende güvenmiyorumda kullananlar memnun ya ondan dedim, diğeri daha mantıklı bencede :)

gerçektende baba eine dönmek zor, şimdilerde duyuyorumki bizim akrablar laf aramış düğün vakti, 1 ayda herşeyiyle düğün yaptık diye, hamilelik falan gibi aptalca şeyle, şimdi sıkı sıkı soruyolar yokmu bebek diye, bu fesatlardan nefret ediyorum

aslında esas korkum benimde mide bulantısı ama bel ağrısıda feci olur gibi

ya bende tam hasretlik çekenlerin damarından girmşim bilmeden :bbo:

ya yok bana romantik gelmedi pis geldi ya.ben dişimi paylaşmam kocamla.ama başka şeyler paylaşırım:))

Aynen canım zaten paylaşmamazlık olursa o evlilikte sorun var demektir.Bana da romantik geldi açıkcası baksana dişlerini bekliyomuş teyzem:asigim:
opuyorumnanaktan

bazı insanların kafası değişik şeylere çalışıyor
iyiki ilk sene bebek yapmadınız
kurtulamazdınız artık
bende çok dertliyim de neyse açmayın bu konuyu :umursamaz:

hayırlı vakitte olsun inş
aslm.bugün kızlar biraz duygusalız.özellikle de eşleri yanında olmayanlar:)
maalesef evet
Hayat paylaşmaktır,evlilikteopuyorumnanaktan
ne kadar doğru bir söz
ben herşeyi paylaşırım eşimle
çok romantik geldi bana opuyorumnanaktan
bizde paylaşır dık
valla beni şikayet edebilirsin zaten adam evlendiğinde bin pişman, allahtan sadec 45 gün geçirmişiz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…