opuyorumnanaktan:teselli:
Amin canım:Saruboceq:
alınyazımsın bend eçok severim bu şarkıyı benimde gözlerim doldu şimdi.
canım doğru olabilie aslında ben hapa da güvenmiyorum aslındaallah sabrınızı versin canım her durum kendi içinde zor sonuçta
inşallah, bende eskiden korkuyodum ama şimdi değil çüünkü henüz kendime yararım yok çocuğa nasıl olsun
ama ben geçen şunu düşündüm bebeği bekletip birkaç yıl sonra çocuk ahibi olayanaların bence korunma şekli yanlış, mesela kondomla yada hapla koruma daha uyf-gun bence, geri çekmede erkekler kendilerini sıktıkları için spermler güçsüzleşip verimli olamıyodur bencee
canım az kalmışsaol canım.ramazanı burda geçirecez sonra aydın yolcusuyum.nakliye şirketi araştırıyorum bende.
canım önce işe girmen bencede mantıklıyok canım şaka yaptım eşimede diyorum bu ay baba olamadın yine diye takılıyorum hastalanınca herkese kaydirigubbakcemile3
fikrim aslına bakarsan değişti annem gittikten sonra bi çocuk yapma ıstedgı geldi ama olmaz
önce çalışmam lazım benim tek maaşla çocuk olmaz biraz bişeler biriktirelim daha sonra inşallah
canım inşallah ya bende mide bulantısından korkuyorum,bide iş yerindeaşırı derecede bel ağrım var hastada değilim dayanamıyorum yaa,
eğer bigün gebe kalırsam umarım bel ağrısıyla gelmez minik emanet
senağlamasenağlamaay dayanamıyorum ben yaa ağlayacam valla türkü çalıyo, şurda şef olmasa çoktan mendili alacam elimeeee
Sevdan ile düştüm yaban ellere
Dalıp çıktım ateşlere küllere
Giyin demir çarık gel ardın sıra
Dağlara yollara çöllere
Diyardan diyara bir yol
Sor beni yarim yarim
Bul beni yarim yarim
Gör beni yarim yarim
Ah beni beni
Sen kalem ol ben de kağıt
Yaz beni yarim yarim
Çiz beni yarim yarim
Çöz beni yarim yarim
Ah beni beni
Kurban olam mızrap tutan ellere
Yanık yanık türkü diyen dillere
Dertli dertli name çalan tellere
Dağlara yollara çöllere
Diyardan diyara bir yol
Sor beni yarim yarim
Bul beni yarim yarim
Gör beni yarim yarim
Ah beni beni
Sen kalem ol ben de kağıt
Yaz beni yarim yarim
Çiz beni yarim yarim
Çöz beni yarim yarim
Ah beni beni
slm kızlarr biraz geç kaldım ama ben geldimm nasılsınz bakalm ağlayan ifadeler gördüm yapmayın be güzellerim
jazmin iğrençti be bu kadar da paylaşılmazki herşey:)))
Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3Hadi gülün biraz kızlar,çok ağladıkopuyorumnanaktan
Soğuk bir kış akşamı, MacDonalds'ın kapısından içeri yaşlı bir amcayla teyze girmişler, bir masaya oturmuşlar.Derken amca, kasaya gidip 1 hamburger,1 büyük boy patates ve bir büyük Cola almış.Elinde tepsiyle masaya dönmüş, hamburgeri ikiye bölerek yarısını teyzenin önüne koymuş,sonra bütün patatesleri tek tek soyarak onlarında yarısını teyzeye vermiş, sonra Cola kutusunu da ortaya koymuş, önce bir yudum kendisi içiyor sonra da teyze bir yudum alıyormuş.
Herkes ne tatlılar, iki tonton buraya gelmişler, bir kişilik yemeği ikisi yiyorlar zavallıcıklar diye onları izliyormuş.
Derken bir de bakmışlar ki teyzenin önünde hamburgerle patatesler olduğu gibi duruyor, kocasının afiyetle yemek yiyişini seyrediyor arada bir de Cola'dan bir yudum alıyormuş.
Sonunda orda çalışanlardan biri dayanamamış, yanlarına gitmiş:
-Afedersiniz, ben sizi izlemekten kendimi alamadım lütfen izin verin size bir mönü kendim ısmarlayayım.
- Yaşlı amca teşekkür ederiz ama biz halimizden memnunuz.60 yıldır evliyiz ve her şeyimizi işte böyle paylaşırız demiş.
Bunun üzerine genç adam teyzeye dönmüş:
-Peki ama teyzeciğim, siz neden hamburgerinizi patateslerinizi yemiyorsunuz, neyi bekliyorsunuz?
Yaşlı teyze cevap vermiş :
-Dişleri!..
:roflol: :roflol:
bencede canımevet canım şuan çocuk yapmak mantıksız
daha doğru dürüst çalışmadım bile
önce bir iki sene çalışsayım bişeler biriktıreyım onun için sonra çocuk inşallah
Hayat paylaşmaktır,evlilikteopuyorumnanaktan
Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3
bencede canım
bugün iftar menüne karar verdin mi canım
aslm.bugün kızlar biraz duygusalız.özellikle de eşleri yanında olmayanlar:)
ben herşeyi paylaşırım eşimle
çok romantik geldi bana opuyorumnanaktan
canım doğru olabilie aslında ben hapa da güvenmiyorum aslında
hap kullananlarında geç olabiliyor,en iyisi kondom sanırım bilemiyorum tabide :kedi:
anlamadığım hapın faydalarıda varken neden bıraktığın halde hamile kalamıyorsun:sm_confused:
canım az kalmış
ama her işte bir hayır vardır canım ya
üzülme diyeceğim ama sende haklısın
belki alınyazımsın yada ben çok olmasamda teselli olabilir sana
eşinden ayrı değilsin sonuçta
herkesin yeri ayrıdır sonuçta
ama evlendikten sonra baba ocağına dönmek daha zor
mesela annemgilin mahalledekiler beni annemgilde görünce farklı algılıyorlar mesela
boşanmış gibi yani Allah korusun
canım inşallah ya bende mide bulantısından korkuyorum,bide iş yerinde
bulan bulan dur artık :bbo:
anne olmak ne kadar zormuş ya
senağlamasenağlama
eşim çok dinlerdi bu türküyü senağlama
Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3
bencede canım
bugün iftar menüne karar verdin mi canım
opuyorumnanaktanAynen canım zaten paylaşmamazlık olursa o evlilikte sorun var demektir.Bana da romantik geldi açıkcası baksana dişlerini bekliyomuş teyzem:asigim:
bazı insanların kafası değişik şeylere çalışıyorsırayla yazayım :))
aslında hapa bende güvenmiyorumda kullananlar memnun ya ondan dedim, diğeri daha mantıklı bencede :)
gerçektende baba eine dönmek zor, şimdilerde duyuyorumki bizim akrablar laf aramış düğün vakti, 1 ayda herşeyiyle düğün yaptık diye, hamilelik falan gibi aptalca şeyle, şimdi sıkı sıkı soruyolar yokmu bebek diye, bu fesatlardan nefret ediyorum
aslında esas korkum benimde mide bulantısı ama bel ağrısıda feci olur gibi
ya bende tam hasretlik çekenlerin damarından girmşim bilmeden :bbo:
Hadi gülün biraz kızlar,çok ağladıkopuyorumnanaktan
Soğuk bir kış akşamı, MacDonalds'ın kapısından içeri yaşlı bir amcayla teyze girmişler, bir masaya oturmuşlar.Derken amca, kasaya gidip 1 hamburger,1 büyük boy patates ve bir büyük Cola almış.Elinde tepsiyle masaya dönmüş, hamburgeri ikiye bölerek yarısını teyzenin önüne koymuş,sonra bütün patatesleri tek tek soyarak onlarında yarısını teyzeye vermiş, sonra Cola kutusunu da ortaya koymuş, önce bir yudum kendisi içiyor sonra da teyze bir yudum alıyormuş.
Herkes ne tatlılar, iki tonton buraya gelmişler, bir kişilik yemeği ikisi yiyorlar zavallıcıklar diye onları izliyormuş.
Derken bir de bakmışlar ki teyzenin önünde hamburgerle patatesler olduğu gibi duruyor, kocasının afiyetle yemek yiyişini seyrediyor arada bir de Cola'dan bir yudum alıyormuş.
Sonunda orda çalışanlardan biri dayanamamış, yanlarına gitmiş:
-Afedersiniz, ben sizi izlemekten kendimi alamadım lütfen izin verin size bir mönü kendim ısmarlayayım.
- Yaşlı amca teşekkür ederiz ama biz halimizden memnunuz.60 yıldır evliyiz ve her şeyimizi işte böyle paylaşırız demiş.
Bunun üzerine genç adam teyzeye dönmüş:
-Peki ama teyzeciğim, siz neden hamburgerinizi patateslerinizi yemiyorsunuz, neyi bekliyorsunuz?
Yaşlı teyze cevap vermiş :
-Dişleri!..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
hayırlı vakitte olsun inşevet canım şuan çocuk yapmak mantıksız
daha doğru dürüst çalışmadım bile
önce bir iki sene çalışsayım bişeler biriktıreyım onun için sonra çocuk inşallah
maalesef evetaslm.bugün kızlar biraz duygusalız.özellikle de eşleri yanında olmayanlar:)
ne kadar doğru bir sözHayat paylaşmaktır,evlilikteopuyorumnanaktan
bizde paylaşır dıkben herşeyi paylaşırım eşimle
çok romantik geldi bana opuyorumnanaktan
valla beni şikayet edebilirsin zaten adam evlendiğinde bin pişman, allahtan sadec 45 gün geçirmişiz yaniayy kıyamam yaa ama böle beklerseniz tek tek kocişlerinize şikayet ederim sizii
ağlıyorlar üzülüyorlar hep beni de üzüyorlar derimm laelaelaelaelae
üzülmeyin tamam mı yoksa bende ağlarım:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?