E
EU2
Ziyaretçi
hayırlı vakitte olsun inş
maalesef evet
ne kadar doğru bir söz
bizde paylaşır dık
valla beni şikayet edebilirsin zaten adam evlendiğinde bin pişman, allahtan sadec 45 gün geçirmişiz yani
opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı vakitte olsun inş
maalesef evet
ne kadar doğru bir söz
bizde paylaşır dık
valla beni şikayet edebilirsin zaten adam evlendiğinde bin pişman, allahtan sadec 45 gün geçirmişiz yani
patlıcanlı nsaıl yapıyorsunyaa aslında vermedim tavuk yapıcam tavuk çıkardım ama yanında napsam pilavı sademı yapsa patlicanlımı yapsam
kaydirigubbakcemile3ya yok bana romantik gelmedi pis geldi ya.ben dişimi paylaşmam kocamla.ama başka şeyler paylaşırım:))
kızlar bana fikir verin yaa napayım tavugun yanına???
:roflol:Kızlar ben bu söze çok güldüm ilk duyduğumda;ama yanlışta değil hani:roflol:
'' Her kadın hayatının bir bölümünü budist olarak yaşar.
Çünkü mutlaka bir öküze tapmışlığı vardır.."
bende çok seviyorum bezelyeli,havuçlu miss hihoyyytCanım patlıcanlı yerine bezelyeli ve havuçlu yapsan ya da sade pilav,yanına da salata ve yoğurt ohhhh missssssss..cokacimcoook
:roflol:
bende çok seviyorum bezelyeli,havuçlu miss hihoyyyt
patlıcanlı pilav yapmadım ama patlıcanlı makarna yaptım ,güzel oluyor a.s
evet allahtan kazaya mazaya gelipte gebe kalmamışım :) hoş biz iki çömez ilk ay tam anlamıyla bişeyde yapamadık ya nasıl olcaktıysaopuyorumnanaktan
bazı insanların kafası değişik şeylere çalışıyor
iyiki ilk sene bebek yapmadınız
kurtulamazdınız artık
bende çok dertliyim de neyse açmayın bu konuyu :umursamaz:
yaşayan bilir hayatım bu lafı dedirten benim, aman her neyse buranında tadını kaçırdım bugünöyle de olmas alınyazımsın niye pişman olsun aaa bugün üzüldüm buraya gelince ya herkes bi kasvetli üzgün ama olmas böylee hep mutlu olun tamam mıııı
evet bazan doğru aslında amaKızlar ben bu söze çok güldüm ilk duyduğumda;ama yanlışta değil hani:roflol:
'' Her kadın hayatının bir bölümünü budist olarak yaşar.
Çünkü mutlaka bir öküze tapmışlığı vardır.."
Canım patlıcanlı yerine bezelyeli ve havuçlu yapsan ya da sade pilav,yanına da salata ve yoğurt ohhhh missssssss..cokacimcoook
tavuğu salça soslu biras sulu pişirip yanına sade pilav ve yoğuurtt güzel olur canmm ayy acıktmm
evet allahtan kazaya mazaya gelipte gebe kalmamışım :) hoş biz iki çömez ilk ay tam anlamıyla bişeyde yapamadık ya nasıl olcaktıysa
yaşayan bilir hayatım bu lafı dedirten benim, aman her neyse buranında tadını kaçırdım bugün
evet bazan doğru aslında ama
her ne kadar pişman etmiş olsamda bunu uzaktaki kocama diyemeiyorumlmaz:
seni unuturmuyum kuşum opuyorumnanaktan
canım çok geçmiş olsun
üşütttün mü?
merak ettik seni opuyorumnanaktan
bizde kavuşunca yaparız opuyorumnanaktan
evet annemlerde kalıyorum hafta içi.hafta sonları kocam geliyo evimize gidiyoruz.annemler sivastayım diye çok sevinmişti sonradan aydın çıkınca şok oldular ağlayıp geziyolar şimdi.bend ealışmaya çalışacam artık.
sende yok ama, ümitlerimiz şimdi angel, poka ve mısra ya kaydı artık.. onlardan bekliyoruz bi atak:)
dirim bende korkmuyo değilim.şimdi korunacaz sonra ya olmazsa diye.annemde bir tane olsunda sonra diyo:)bende erken diyede düşünüyorum ne zor işmiş ya:)
canım doğru olabilie aslında ben hapa da güvenmiyorum aslında
hap kullananlarında geç olabiliyor,en iyisi kondom sanırım bilemiyorum tabide :kedi:
anlamadığım hapın faydalarıda varken neden bıraktığın halde hamile kalamıyorsun:sm_confused:
canım az kalmış
ama her işte bir hayır vardır canım ya
üzülme diyeceğim ama sende haklısın
belki alınyazımsın yada ben çok olmasamda teselli olabilir sana
eşinden ayrı değilsin sonuçta
herkesin yeri ayrıdır sonuçta
ama evlendikten sonra baba ocağına dönmek daha zor
mesela annemgilin mahalledekiler beni annemgilde görünce farklı algılıyorlar mesela
boşanmış gibi yani Allah korusun
canım önce işe girmen bencede mantıklı
çocuktan sonra zor oluyor
doğum yapıp,büyüteyim derken zaman geçiyor,yaş ilerliyor
en verimli zamanların bence iş olayı için
canım inşallah ya bende mide bulantısından korkuyorum,bide iş yerinde
bulan bulan dur artık :bbo:
anne olmak ne kadar zormuş ya
senağlamasenağlama
eşim çok dinlerdi bu türküyü senağlama
kızlar bana fikir verin yaa napayım tavugun yanına???
Ben de diyemiyorum canım,kıyamıyorum ona:kedi: Ama bazen beni öyle bir sinir ediyor ki...lmaz:
alınyazımsın olur mu öyle keyfimizi falan kaçırmadnn tatlımm hadi bi güll
evet görünüşüde güzl oluyor yerimsenibenBen de çok seviyorum canım,hatta sade pilavdan daha çok güzel bir tat veriyor.Ama bugün arpa şehriyeli yapacağım pilavımı...
sen bizi hepten ağlatacan yani kararlısın :gitme::kedi: :kedi:
sazım nerde benim yaa sıra gecesi yapcam çok efkarlıyım bugün Çok üzgünüm çoook:enbuyukkk:
Ağam Ben Nasıl Edim,
Saz Getir Fasıl Edim.
Çok Da Güzel Değilsen,
Gönüldür Nasıl Edim.
kaydirigubbakcemile3
:kedi: :kedi:
sazım nerde benim yaa sıra gecesi yapcam çok efkarlıyım bugün Çok üzgünüm çoook:enbuyukkk:
Ağam Ben Nasıl Edim,
Saz Getir Fasıl Edim.
Çok Da Güzel Değilsen,
Gönüldür Nasıl Edim.
kaydirigubbakcemile3
evet görünüşüde güzl oluyor yerimseniben
sen bizi hepten ağlatacan yani kararlısın :gitme: