Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki kaydirigubbakcemile3canım benim ya dağılmak yok öyle hadi amalmaz:
opuyorumnanaktan
bende yapcam bunu 3 yıldır aklımdada apamadım, evlenince yaparım diyodum evlilik hayatı göremeyince oda yalan oldu
valla doğru dedin be jazminim anca biz anlarız biirbirimizin halinden yani,aman allah mutlu hayatlar versin inş hepimize kaderdaşım benim :))Yani bizde aynıyız o kadar farklıyız ki birbirimizden aynı zamnda da çok benzeyenkaydirigubbakcemile3 Bizim ilişkiyi ancak siz sizn ilişkiyi de ancak biz anlarız herhaldekaydirigubbakcemile3
sende saol tatlımgeldi canım gelmez mi sağolasın
teşkkür ettim şekerimgeldi canım bende sana bastım opuyorumnanaktan
canım deryanın resimleri nerde :uhm:
amin inş, bakalım dönüüştede ailesi için üzülüyo olacak mı acaba merak ettim ?Ben herkese basmıştım artık basamıyorum mafoldumben
Evet canım gerçekten süper olmuş...opuyorumnanaktanAllah mesut etsin..
Canım ben de buradan aldım tarifi KK'dan yani.Ona da bak istersen..
[banada:))))
ne demek sevmemek demek
doğum gününü nişan gününü
ne anlaşmıştık hanii:gitme:
:mymeka:
sarissacığım sana da bastımopuyorumnanaktan
çok hoşuma gitti canım kaydirigubbakcemile3
kızlar meraba ben geldim bi geçmişi okuayayım dedim içinden çıkamadım
ben hastalandım karın ağrılarım ve ben oturuyoruz :)))
siz nasılsınız?
angelim bastım sanada :)
ona da baktım canım
sadece et pişirme şekli orda çok içime sinmemişti
benimki de seninki gibi buzlukta
yumuşak olsun diye bu tarifte sirke filan var
bu daha iyi gibi geldi
deneyeyim sana bildiririm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar meraba ben geldim bi geçmişi okuayayım dedim içinden çıkamadım
siz nasılsınız?
valla doğru dedin be jazminim anca biz anlarız biirbirimizin halinden yani,aman allah mutlu hayatlar versin inş hepimize kaderdaşım benim :))
amin inş, bakalım dönüüştede ailesi için üzülüyo olacak mı acaba merak ettim ?
haktancım hoşgeldin geçmiş olsun nasılsın diyeceğim ama cevap belli galiba![]()
haktan hoşgeldin arkadaşım.. geçiş olsun..
seni unuturmuyum kuşum opuyorumnanaktanoh iyiymiş cicim
şanslısın:)))
banada:))))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
görüşürüz canımm
kolay gelsinn
öpüyorum kocamnn
kolay gelsin
ne demek sevmemek demek
doğum gününü nişan gününü
ne anlaşmıştık hanii:gitme:
:mymeka:
canım çok geçmiş olsunkızlar meraba ben geldim bi geçmişi okuayayım dedim içinden çıkamadım
siz nasılsınız?
bizde kavuşunca yaparız opuyorumnanaktantabiki kaydirigubbakcemile3
bende yapcam bunu 3 yıldır aklımdada apamadım, evlenince yaparım diyodum evlilik hayatı göremeyince oda yalan oldu
valla doğru dedin be jazminim anca biz anlarız biirbirimizin halinden yani,aman allah mutlu hayatlar versin inş hepimize kaderdaşım benim :))
sende saol tatlım
teşkkür ettim şekerim
arkadaş listemden girdim hemen albümünde var bitane
amin inş, bakalım dönüüştede ailesi için üzülüyo olacak mı acaba merak ettim ?
İnşallah canımcım ya:Saruboceq: Kavga etmek beter;ama barışınca da süper oluyor yani.:kedi:
ya ben bir tuhaf oldum heryanım ağrıyor uykum var mesai bitsede eve gitsem ya![]()
kesinlikle haklısın kavga kötü sonrası mükemmel ama yanyanayken mükemmel, neyse elbet bizde birgün yaşarız bunu:lepi:
inş canımca kavuşuncaya bütün pşanlar zaten ama bebek hariç ben istemiyorum artık :) yani 2010 değil hamişlik planı, 2012 falan oldu :)seni unuturmuyum kuşum opuyorumnanaktan
bizde kavuşunca yaparız opuyorumnanaktan
ya ben bir tuhaf oldum heryanım ağrıyor uykum var mesai bitsede eve gitsem ya![]()
canım sen de mi üşüttün geçmiş olsun :sm_confused:ya ben bir tuhaf oldum heryanım ağrıyor uykum var mesai bitsede eve gitsem ya![]()
Canım hasta mı olacaksın acaba?
İnşallah canım gelecek o günler meraklanma sen:teselli:
evet annemlerde kalıyorum hafta içi.hafta sonları kocam geliyo evimize gidiyoruz.annemler sivastayım diye çok sevinmişti sonradan aydın çıkınca şok oldular ağlayıp geziyolar şimdi.bend ealışmaya çalışacam artık.
:uhm:inş canımca kavuşuncaya bütün pşanlar zaten ama bebek hariç ben istemiyorum artık :) yani 2010 değil hamişlik planı, 2012 falan oldu :)
canım geçmiş olsun sen şimdi annenlerlemi kalıyosun, sen gidince annenlerede zor olacak:1no2:
nedeni anlaşıldı a.syok dirimcim regl oldum sadece allah korusun diğer türlü sağlığım iyi çok şükür
dün elektriklerim gitti gelemedim sonrada sahurluk ve iftarlık olmak üzere bişeyler hazırladım gelemedim
sen nasılsın?