- Emoji Skoru
- 401
- Puanlar
- 698
yok hayatım bu benim okulum...yüksek lisansın son senesindeyim ya...ama anaokullarıda 1 hafta erken acılıyo uyum saglayabilsinler minikler diye....
jnaz cım çok zormu ya hamişlik
bende geldim.. poka hoş geldin. bebiş mi var yoksa... kan testi yaptırmaya üşeniyosanda, idrar testini tekrarla istersen. 1 hafta baya uzun bi zaman, varsa çıkar artık heralde.. bebiş istiyomuydun sen??
mısraa biz seninle aynı zamanlarda evlendik galiba. sende istiyomusun ki? varmı öyle bi niyet
angel hayatım hiç konuşamadık bugün...nasılsın ?
kızlarr eşim geliyorr
eğer o gidince uyumazsam gelirim yine:)
mısraa leykeler getiriyosa, o leyleği bide bize yollasana:):)
başka türlü olacağı yok bizimde:)
kaydirigubbakcemile3hoşgeldin canım of ya zor bu hamilelik değilmi ?
böyle sizleri görünce yinede eşimin annesini baş tacı edesim geliyo, galiba ben aptalım kaydirigubbakcemile3
valla allahtan dayılıkları yok, yoksa alnımızın şakına çakarlardı 2 tane kaydirigubbakcemile3
kızlar be biraz aşağı iniyorum hava alayım görüşürüz birazdan
canım bizimkileride arada açıyorlar ama kırkyılda bir yani :umursamaz:dirimim arada açıyolar ama sizdekiler facebookada giremiyo, sizdeki ağlar daha eleyici sanırsam :)))
kızlarrrrr size bişi dicemmmm.. benim regl 1 hafta geçti. dün test yaptım negatif çıktı ama.
testte hata olma olasılığı nedir:)
jasmin iskenderi acaip canım istedi:)
ay kalbim kıpır kıpır çok heycanlıyım
mutluyum opuyorumnanaktan
bakıcı bakacaksa olur tabi.. ama çokta gciktirmemek lazım, yaş sorunuda varsa tabii. maddi olarak bizimde uygun değil ama iki aradayım bende denesek mi diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?