• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

simi cim merhaba... olursada olsun yani....:))

mısraa leykeler getiriyosa, o leyleği bide bize yollasana:):)
başka türlü olacağı yok bizimde:)

yok hayatım bu benim okulum...yüksek lisansın son senesindeyim ya...ama anaokullarıda 1 hafta erken acılıyo uyum saglayabilsinler minikler diye....

hımm anladım şekerimm hadi bakalım kolay gelsin şimdiden
arada bi öğrenciliği özlemiyorda değilim bende ama bi yandan da kafam rahat :)

iyiym bende arkadaşlar ne olsun..
poka da benden olursa itirazım yok, ama olmasada olur:):)

eheheheh simi cim aradan çıksa fena olmaz:D

jnaz cım çok zormu ya hamişlik :D

kişiden kişiye değişiyor pokacım çok şükür bende mide bulantısı olmadı ama başağrısı , bel ağrısı ve mide yanmasından çekiyorum
bide çok hassas oluyorsun ve cidden gün içinde farklı ruhsal ve fiziksel hallere bürünebiliyorsun
ve iyiki de eşime kanıp evlenir evlenmez yapmamışım diyorum
hamilelikten önceki gibi rahat da olamıyorsun malesef hareketlerin kısıtlanıyor vs
mesela şimdi aklım mutfak dolaplarında silip düzenlemem lazım ama kendime güvenemiyorum
bi yandan da çok güzel bir duygu

hadi bakalım inşallah vardır o zaman bişiler, bende merak ettim şimdi, sen bi test dha yapsana:).. olma ihtimli varmı peki, kendinizi bilirsiniz tabi, kaçak filan:)

bende geldim.. poka hoş geldin. bebiş mi var yoksa... kan testi yaptırmaya üşeniyosanda, idrar testini tekrarla istersen. 1 hafta baya uzun bi zaman, varsa çıkar artık heralde.. bebiş istiyomuydun sen??
mısraa biz seninle aynı zamanlarda evlendik galiba. sende istiyomusun ki? varmı öyle bi niyet

hoşgeldin simi
naber canımmm

angel hayatım hiç konuşamadık bugün...nasılsın ?

iyiyim canım bende
aynen devam
işte mutsuzluk ama evde huzur aşk:kedi:
çok şükürrr
sende ne var ne yok bakalımmm

mısraa leykeler getiriyosa, o leyleği bide bize yollasana:):)
başka türlü olacağı yok bizimde:)

Bizim leylek başarılı mı bir bakalım sonra sana postalarız canem:roflol:
Simiramis biz istiyoruz ama maddi koşullar epeyce zorlayacak ona takılıyoruz.Eşimle oturup hesap ettik aylık 900-100 tl masrafı olacak bebişin.Hayırlısı olsun

valla leylek getirse hiç fena olmaz hani
biraz da şöyle büyümüş mü olsa acaba kaydirigubbakcemile3

ay kalbim kıpır kıpır çok heycanlıyım
mutluyum opuyorumnanaktan

bakıcı bakacaksa olur tabi.. ama çokta gciktirmemek lazım, yaş sorunuda varsa tabii. maddi olarak bizimde uygun değil ama iki aradayım bende denesek mi diye..

hoşgeldin canım of ya zor bu hamilelik değilmi ?
böyle sizleri görünce yinede eşimin annesini baş tacı edesim geliyo, galiba ben aptalım kaydirigubbakcemile3

valla allahtan dayılıkları yok, yoksa alnımızın şakına çakarlardı 2 tane kaydirigubbakcemile3

kızlar be biraz aşağı iniyorum hava alayım görüşürüz birazdan
kaydirigubbakcemile3

dirimim arada açıyolar ama sizdekiler facebookada giremiyo, sizdeki ağlar daha eleyici sanırsam :)))
canım bizimkileride arada açıyorlar ama kırkyılda bir yani :umursamaz:

kızlarrrrr size bişi dicemmmm.. benim regl 1 hafta geçti. dün test yaptım negatif çıktı ama.
testte hata olma olasılığı nedir:)

jasmin iskenderi acaip canım istedi:)

hadi pokocuğum hayırlısı
bende heycanlandım şimdi
haber ver bize zemuszemus

ben geldim kızlar ama gidiyorum saat 3 te çıkacağım ve eve gideceğim

pokacığım hoşgeldin cnm nasılsın tatil nasıl geçti bebişmi geliyor yoksa resimlerimi ekledim şekerim bakabilirsin ayyy özlemişim seni opuyorumnanaktan

bakıcı bakacaksa olur tabi.. ama çokta gciktirmemek lazım, yaş sorunuda varsa tabii. maddi olarak bizimde uygun değil ama iki aradayım bende denesek mi diye..

Evet cnm ne yazık ki bakıcı bakacak.500-600 tl bakıcılar :(
Yaş sorunu var tabi olmasa şu anda hiç düşünmeyeceğiz ,yaş 33 :))))

Back