• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

jnaz hoşgeldiniz hayatım....
hoşbuldukk ozicimm nasılsın
jnaz cım ben testi 4 gün geçince yapmıştım. şimdi 1 hafta oldu
ee ne duruyorsun o zaman şekerimm
Canım ben haftasonu yapıcam.Bugüne yemeğim hazır.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Tutma canım.İyi beslenmen lazım.Bence orucu bu sene ve seneye unut canımcım.bebişinin sağlığı önemliyerimseniben
banada öyle geliyor jazmincim artık önümüzdeki kış telafi ederim diye düşünüyorum . tabii kısmet olursa zaten hamilelikte oruö tutulmaması konusunda ruhsat da var
Jnazcım ben iyiyim cnm işyerindeyim.bUGÜN FAZLA SOHBET EDEMEYECEĞİM SİZLERLE KURUM İLAÇLANACAK BİZDE ÇOCUKLARLA ALIŞVERİŞE GİDECEĞİZ
iyi olmana sevindim mısraaa cım ne güzell gezin dolaşın belki evine yeni bişeylerde alırsın:)
bizede gösterirsin
jazmincim bugünkü yemeğin ne bakalım. kan testi yaptırıcam ama cok üşeniyorum dr gitmeye

aaa pokacımm ben senin yerinde olsam 1 dk bile durmazdım bunu daha gününe 2 gün varken test yaptıran biri olarak söylüyorum:)

kan testi kesin sonuç dimi arkadaşlar

Evet cnm kesin sonuçtur.
Ben hastane,sıra beklemek işlerinden nefret ettiğim için özel hastanelerde yada polikliniklerde 20 tl karşılığında yaptırıyorum.Sabah verirsen öğlen 1 gibi alıyorsun bilgilerine

Evet cnm kesin sonuçtur.
Ben hastane,sıra beklemek işlerinden nefret ettiğim için özel hastanelerde yada polikliniklerde 20 tl karşılığında yaptırıyorum.Sabah verirsen öğlen 1 gibi alıyorsun bilgilerine

teşekkür ederim mısracımmm... en mantıklısıı. sende düşünüyomusun bebiş :)

jazmin cim. sık wc gitme , kasık ve bel ağrısı var

ohhh afiyet olsunnnnn.. açımmmmm :DDDD

Sık WC ye gitme,kasık ve bel ağrısı hamilelik belirtilerine giriyor;ama psikolojikte olabilir.Bence sen çok geçirmeden bir kan testi yaptırt canım ya..

vay bee çalışkan hatunun hali başka oluyor tabii
yemeği bile hazırmış :nazar:

:kedi:

banada öyle geliyor jazmincim artık önümüzdeki kış telafi ederim diye düşünüyorum . tabii kısmet olursa zaten hamilelikte oruö tutulmaması konusunda ruhsat da var

Evet canımcım.Seneye telafi edersin artık.

kızlarrrrr size bişi dicemmmm.. benim regl 1 hafta geçti. dün test yaptım negatif çıktı ama.
testte hata olma olasılığı nedir:)

jasmin iskenderi acaip canım istedi:)

doktora git bence üşenme cicim
kesin sonuç ondaaa:kedi:

hoşbuldum dirimcim
bende bilmiyorumki o kadarda uykum vardı halbuki:(

hoşbuldum alınyazım
cidden çok zormuş anın anına tutmuyor görünürde bişey yok ama hasta gibiyim
estağfirullah bide:)

merhaba bitanemmm bilmiyorumki sanırım uykusuzluktan böyle oldu ama o kadar uzanıyorum ama yok uyuyamıyorum
ilaçta kullanmıyorum şekercim zaten halihazırda kullandığım ilaçlar var mideme ağır gelmesin diye içmiyorum

iyi olmanada sevindim canımm

sağolasın cnm
biraz burda oyalan gözlerin ağrır sonra uykun gelir:))

jnazım nolsun canım ya....aynen devam....haftaya okul acılıyo...eylülün ilk haftasıda dr a gidecem...şimdilik böyle...

oda bi ihtimal canımm:)
ama benim hiç bu kadar gecikmezdi yaa

O zaman inşallah hamişsindir canım.
Benimde 15 gündür sol kasığımda müthiş bir ağrı var,karnımdada gerginlik pıt pıt atmalar var.Bakarsın ben de hamişimdir :)))))
Gerçi biz leyleklerin getirmesini umut ediyorduk ama:roflol:

çalışsam direk acıbademe yada americana ya sevk alıcam. dr de gözükücem..
daha düzgün olucak.. izindeyim ya işe başlamayıo bekledim açıkçası..
ama meraktanda çatladım

mısra hadi şekerimmm beraber büyütürüz:D

Sık WC ye gitme,kasık ve bel ağrısı hamilelik belirtilerine giriyor;ama psikolojikte olabilir.Bence sen çok geçirmeden bir kan testi yaptırt canım ya..

:kedi:

Evet canımcım.Seneye telafi edersin artık.

evet tatlım kaydirigubbakcemile5
jnazım nolsun canım ya....aynen devam....haftaya okul acılıyo...eylülün ilk haftasıda dr a gidecem...şimdilik böyle...

hımm anladım canımcım hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında
anaokulları bir hafta daha erken açılıyordu dimi canım

çalışsam direk acıbademe yada americana ya sevk alıcam. dr de gözükücem..
daha düzgün olucak.. izindeyim ya işe başlamayıo bekledim açıkçası..
ama meraktanda çatladım

Canım özel bir poliklinikte yaptırttım.Öğlen gittim, 40 tl verdim ve akşamüstü 4 gibi sonucu aldım.Bence çok geçmeden git canımcım.

bende geldim.. poka hoş geldin. bebiş mi var yoksa... kan testi yaptırmaya üşeniyosanda, idrar testini tekrarla istersen. 1 hafta baya uzun bi zaman, varsa çıkar artık heralde.. bebiş istiyomuydun sen??
mısraa biz seninle aynı zamanlarda evlendik galiba. sende istiyomusun ki? varmı öyle bi niyet

evet tatlım kaydirigubbakcemile5

hımm anladım canımcım hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında
anaokulları bir hafta daha erken açılıyordu dimi canım

yok hayatım bu benim okulum...yüksek lisansın son senesindeyim ya...ama anaokullarıda 1 hafta erken acılıyo uyum saglayabilsinler minikler diye....

Back