Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

dirimim arada açıyolar ama sizdekiler facebookada giremiyo, sizdeki ağlar daha eleyici sanırsam :)))

Hoşgeldin canım a.s.

Pardon hoşgeldiniz:ecrin_bebek:
Canım oruç tutmuyorsun değil mi?:sinifsinif:
hoşbuldum jazmincim
oruç tutmuyorum malesef canım ilk 2 gün tutabildim sadece baktım olmuyor bıraktım bende

Jnazcım hoşgeldin cnm.
Niye uyuyamadın miniğimiz yaramazlık mı yapıyor?

hoşbuldum mısraaa cımm
valla bende anlayamadım zaten 2 de yatmıştık 4 gibi kalktım eşime yemek hazırlamak için sonrada uyuyamadım bi türlü çok şükür bebiş in bi sıkıntısı yok bana . sadece öksürürken yada yatakta dönerken ağrım oluyor oda normalmiş
sen nasılsın güzelim

kızlarrrrr size bişi dicemmmm.. benim regl 1 hafta geçti. dün test yaptım negatif çıktı ama.
testte hata olma olasılığı nedir:)

jasmin iskenderi acaip canım istedi:)

kızlarrrrr size bişi dicemmmm.. benim regl 1 hafta geçti. dün test yaptım negatif çıktı ama.

pokacım hoşgeldin tatlım
valla nette okuduğum kadarıyla pozitif çıkması negatif çıkmasından daha güvenilirmiş
ama sen yinede bi kan testi yaptır bence gecikme farklı nedenlerden de olabilir tabiki

alınyazım olsa ben üzülmem isterim:)

jnaz cım ben testi 4 gün geçince yapmıştım. şimdi 1 hafta oldu

Jazminnn bugün denesek mi şu iskenderi, ne dersin?

Canım ben haftasonu yapıcam.Bugüne yemeğim hazır.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Tamam canım görüşürüz.

Canım ilk çizgi çıktıysa test bozuk değil;ama kanda kesin çıkar..

Buyur gel canım hafta sonualkisalkisalkis

hoşbuldum jazmincim
oruç tutmuyorum malesef canım ilk 2 gün tutabildim sadece baktım olmuyor bıraktım bende

Tutma canım.İyi beslenmen lazım.Bence orucu bu sene ve seneye unut canımcım.bebişinin sağlığı önemliyerimseniben

Jnazcım ben iyiyim cnm işyerindeyim.bUGÜN FAZLA SOHBET EDEMEYECEĞıM SıZLERLE KURUM ıLAÇLANACAK BıZDE ÇOCUKLARLA ALIŞVERıŞE GıDECEĞıZ

bi sürü yeni arkdaş gelmişşş hoşgelmiş. gerci tanımıyorum yavaş yavaş tanışırız artık:)

hata olabilir bence
yeniden dene y da kan testi yaptır

Canım arkadaşlarında ifade ettiği gibi bir kan testi yaptır kesin netice öyle çıkıyor.

jazmincim bugünkü yemeğin ne bakalım. kan testi yaptırıcam ama cok üşeniyorum dr gitmeye

:

canım hoşgeldin
hayırdır niye uyuyamadın canım?
hoşbuldum dirimcim
bende bilmiyorumki o kadarda uykum vardı halbuki
hoşbuldum alınyazım
cidden çok zormuş anın anına tutmuyor görünürde bişey yok ama hasta gibiyim
estağfirullah bide:)

aynen canım arkadaşımmkaydirigubbakcemile5

mrb gülyüzlüm
neden ağrıyor ki canım ilaç içemiyosun hiç hamileler parol kullanabiliyomuş ya
ben iyi sayılırım canım git gel aynen devam

merhaba bitanemmm bilmiyorumki sanırım uykusuzluktan böyle oldu ama o kadar uzanıyorum ama yok uyuyamıyorum
ilaçta kullanmıyorum şekercim zaten halihazırda kullandığım ilaçlar var mideme ağır gelmesin diye içmiyorum

iyi olmanada sevindim canımm

kan testi kesin sonuç dimi arkadaşlar

Pokacım,
Nette okumuştum ben.Birinci çizgi testin düzgün çalıştığını gösterirmiş.ıkinci çizgi ise hamile olup olmadığını...Benim de adetten sonra test yaptığımda hatta gece yaptığım da silikte olsa çıkmıştı çizgi.Ama için rahat değilse kan testi yaptırt.Belirtin falan var mı peki?

jazmin cim. sık wc gitme , kasık ve bel ağrısı var

ohhh afiyet olsunnnnn.. açımmmmm DDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…