canım bende birazdan çıkıcam zaten,işlerim çok yoğunayy canım benimyaa bende tam çıkıyordum sen geldinn
şimdi aklım sende kalacak
pamuğum 5 ay diye düşününce az gibi geliyor ama *30 yaptığımda 150 gün fazla geliyor değşete kapılıyorum.daha kısa dönem çıkarsa tabi :çok üzgünüm:hayırlısı sonuçta yapacakmerhaba kızlar
jnazcım gözün aydın güzel geçer inşallah hafta sonun darısıda başıma bende nisanda gidicem inşallah daha sadece bi kere gittim :a015:
dirimcim bu kadar takma yapar hemencecik yeterki sağlık olsun bitanem ya
aman ne güzel inşallah canım,sende alırsın bebeğini elinebende yeni evliyim bende :) 10 ay oldu çok güzel bir duygu Allah herkezi mutlu etsin
inşallah bu aralar bebek çalışmalarınada başladık :)
canım iyi yapmışsın cuma insanlar zaten çalışıyor,sende yorulursun hem,mesela benim kınam gece bitti ama ben saat 10 da yatmaya gitmiştim a.s,uyuyamadım tabi,evde bir dolu insan stres derken 1-2 saat belki uyumuşumdur.cnm benim kınam geçen cmrtesi yakıldı biz düğün öncesi telaş olmasın istedik kaydirigubbakcemile2
bende yeni evliyim bende :) 10 ay oldu çok güzel bir duygu Allah herkezi mutlu etsin
inşallah bu aralar bebek çalışmalarınada başladık :)
günaydın kızlarrrrrr
şaşırdınız dimi beni görünce-tatlicadiarzu-
bugün kursa gitmedim ve gitmeyi de düşünmüyorum çünküü akşama istanbul yolcuyusuyuz kısmetse bu seferde eşim istedi gitmeyi haftasonunu orda geçireceğiz
çok mutluyummm :sm_cool:
bende yarın evleniyorum ve aranıza katılıorummm:)))
merhaba arkadaslar bende yaza evlılık kervanına katılanlardan olacam hayırlısıyla bende boyle bı sey arıyodum sagolun boyle bı sey actıgınız ıcın tarıh bellı degıl ama evlılık korkusu ve heyecanı sımdıden sarmıs durumdasenağlama umarım bana da yardımcı olursunuz iyi gunler
teşekkür ederimm heyecan var duygusallık var ne ararsan var şuansenağlama
slm kızlar
ben geldiimm
hoşgeldin canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin mi denirdi gamyoncuiremsu
korkulcak bişiy yok merak etme ihtiyacın olursa burda herkes yardıma hazır bekleriz kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?