Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bende yeni evliyim bende :) 10 ay oldu çok güzel bir duygu Allah herkezi mutlu etsin
inşallah bu aralar bebek çalışmalarınada başladık :)

ayy canım benimyaa bende tam çıkıyordum sen geldinn
şimdi aklım sende kalacak
canım bende birazdan çıkıcam zaten,işlerim çok yoğun
pamuğum 5 ay diye düşününce az gibi geliyor ama *30 yaptığımda 150 gün fazla geliyor değşete kapılıyorum.daha kısa dönem çıkarsa tabi :çok üzgünüm:hayırlısı sonuçta yapacak
bende yeni evliyim bende :) 10 ay oldu çok güzel bir duygu Allah herkezi mutlu etsin
aman ne güzel inşallah canım,sende alırsın bebeğini eline

cnm benim kınam geçen cmrtesi yakıldı biz düğün öncesi telaş olmasın istedik kaydirigubbakcemile2
canım iyi yapmışsın cuma insanlar zaten çalışıyor,sende yorulursun hem,mesela benim kınam gece bitti ama ben saat 10 da yatmaya gitmiştim a.s,uyuyamadım tabi,evde bir dolu insan stres derken 1-2 saat belki uyumuşumdur.

hoşgeldin canım
maşallahh seninki negüzel 10 ay olmuş
tam zamanı bana göre 10 ay
hadi hayırlısı

ohh negüzel canım gözün aydın
inş. herşey istediğin gibi geçer
güzel bir hafta sonu geçirirsin.

merhaba arkadaslar bende yaza evlılık kervanına katılanlardan olacam hayırlısıyla bende boyle bı sey arıyodum sagolun boyle bı sey actıgınız ıcın tarıh bellı degıl ama evlılık korkusu ve heyecanı sımdıden sarmıs durumdasenağlama umarım bana da yardımcı olursunuz iyi gunler

hoşgeldin canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin mi denirdi gamyoncuiremsu
korkulcak bişiy yok merak etme ihtiyacın olursa burda herkes yardıma hazır bekleriz kaydirigubbakcemile5

slm kızlar
ben geldiimm

hoşgeldin ama gitmişin

bende yeni oturdum arkadaşlar
eşim işe gitti.
bende temizlik yaptım
yürüyüşte yapmıştım
ondan dolayı çok yoruldum
yarında aklımda biryerleri temizlemek
geçiyor
onun için yürüyüş yapmıyacam
hem temizlik hem yürüyüş
zor oluyor çok yoruluyorum.

hoşgeldin canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin mi denirdi gamyoncuiremsu
korkulcak bişiy yok merak etme ihtiyacın olursa burda herkes yardıma hazır bekleriz kaydirigubbakcemile5

hosbulduk tesekkur ederım arkadasım sızlerle tanıstıgım ıcın mutluyum kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

Merhaba canim nasilsin? Kimsecikler yok sanirim bugun.
Bende erken kalktim evimin islerini bitirdim, simdi de dizi izliyorum.

Çok fazla iniş çıkış var istikrar yok cnm,daha dün gündüz konuştum akşam yine aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…