günaydın kızlar bugün acayip bulantılarım başladıı:bbo:
kızlar ben çok kötüyüm ya elim ayağı bir hoş oldu
sana kucak dolusu öpücükler yoluuyorum balım opuyorumnanaktanhoşgeldin canımcım
nasılsın
eh var derlermi canım
inkar etmeleri normal
ama annen nasıl içine sindiriyor yazık yani.
hem aldatmak hem de kardeşiyle bile bile de babanı eve geliyor((
bak her türlü imkanı da varmış
şok şirinesin bebeğimmopuyorumnanaktan
ŞenizTeşekkür ederim canım:kedi:
Aslında küçüklüğüme ait çok fotom var;ama o fotoları slayt gösterisi için taramıştım..
canım başlarda zor gelecek ama alışırsınselam kızlar.bende evleneli 1 ay oldu.ama sitresim bitmedi henüz.düğünün ertesi günü eşimin ataması oldunu öğrendik.hemde sivastan aydına.ben yıkıldım tabi.aylarca uğraştığım evde hiç oturamadan bambaşka bir şehire gidecem diye.mafoldumben.
şimdi evi tekrar toplamaya başlayacam.nakliye şirketi arıyorum düzgün bitane.birde ben ailemden hiç ayrı kalmamıştım bana çok koyacak herşeyden herkezden uzaklara gidiyorum.içim çok dolu gözlerim doldu yine.mafoldumben
ne güzel sendemi sivaslısın.hoşbulduk.ısınmadına göre sivastasın hala.ben sivasta özel bi şirkette çalışıyordum çıkmak zorunda kalacam.aydında iş bulacakmıyım bilmiyorum.hayırlısı artık.evde oturuo kpss çalışırım.
canım öncelikle hoşgeldin bence bunda okadar üzülecek bi durum yok, tabiki kötü bişey evin kurup oturamadan taşınmak ama şükretk kocişinin yanında olacaksın, biz eşimle beraber sadec 45 gün geçirdik, sen onunla gideceksin ben gidemedim bileeselam kızlar.bende evleneli 1 ay oldu.ama sitresim bitmedi henüz.düğünün ertesi günü eşimin ataması oldunu öğrendik.hemde sivastan aydına.ben yıkıldım tabi.aylarca uğraştığım evde hiç oturamadan bambaşka bir şehire gidecem diye.mafoldumben.
şimdi evi tekrar toplamaya başlayacam.nakliye şirketi arıyorum düzgün bitane.birde ben ailemden hiç ayrı kalmamıştım bana çok koyacak herşeyden herkezden uzaklara gidiyorum.içim çok dolu gözlerim doldu yine.mafoldumben
hoşgeldin canım allah kolaylık versingünaydın kızlar bugün acayip bulantılarım başladıı:bbo:
angelim ben de iyiyim canım teşekkürler...
günaydın kızlar bugün acayip bulantılarım başladıı:bbo:
kızlar ben çok kötüyüm ya elim ayağı bir hoş oldu
kızlar dün eşimle konuştuk, eve giderken içie bi sakinlik düştü, ki ben asla sakin biri olamadım hayatımda, çok kavgacıyımdır eşimle özellikle.alttanda alamam, zatende hep buyüzden haklıyken haksız olurum.
neyse dün eşimle çok sakin şekilde telde konuştuk, dedimki dünkü kopardığım kıyametler için özür dilerim ne kadar aptalmışımki bunun için senide kendimide üzdüm diye, keşke yerinde cevabımı verseydimde teyzen bozulsaydı falan diye.eşimde anlayışlıydı, eşim bana hep dedi evlendiğimizde beri, gel caım hepsinin evine gidelim konuşalım sende yanımda olki bidahası olmasın bu saygısızlıların, yok dedim hep, sonuçta daha sinir bozucu olmaları muhtemel ve eşim sinirini kontrol edemezde benim yüzümden kavga edip kötü olurlar diye.neyse dün kabul ettim ama sakin konuşacağı şartıyla, dediki teyzemede teyzemin kızınada annemede uğrayacağız tek, konuşacağız, bundan rahatsız olduğumu dile getireceğim dedi.uzun sürede izlemleri karşılığında yapılan haksızlıkların neden yapıldığına ve özellikle eşimi kırdıklarına dair bi konuşma yapacakmış, tamam dedim yanında olacağım, artık hayatımızdaki her türlü müdahaleleri kesin olarak çekeceklerini, bizi artık sadece 2 kişilki bir aile olarak kabul etmek zorunda olduklarını ve zaten bizim yaşantımızın çok kişiden zor olmasına rağmen destek vermedkleri, beklentilerini kırdıklarına ve sadece 45 günlük sürdürdüğümüz evlilik hayatımızda hiçbir haftasonumuzda birbirimizle az vakit geçireceğimizi bildikleri halde bizi yalnız bırakmadıklarını dair konuşacakmış.bende okey dedim, artık yüzyüze konuşma zamanı çoktan geldide geçiyo, eğerki yine aynuı şekilde devam ederlerse biz hayatlarından çıkacak sadece 2 kişilik dünya kuracakmışız.
sana kucak dolusu öpücükler yoluuyorum balım opuyorumnanaktan
Şeniz
canım başlarda zor gelecek ama alışırsın
dua etki eşinden ayrı değilsin,bir an okurken alınyazımsın aklıma geldi
yeni evlendiğin için çok üzüntülüsün
çok şükür ki hayattalar seslerini duyuyorsun öyle düşünmeye çalış
ne güzel sendemi sivaslısın.hoşbulduk.ısınmadına göre sivastasın hala.ben sivasta özel bi şirkette çalışıyordum çıkmak zorunda kalacam.aydında iş bulacakmıyım bilmiyorum.hayırlısı artık.evde oturuo kpss çalışırım.
evet sarissa bizim fotomuz cnm
alınyazımsın sen neden ayrısın eşinden.bak ben istifa edip gidecem.herşeyi bırakıp gidiyosun ya ne garip bişey.
alınyazımsın sen neden ayrısın eşinden.bak ben istifa edip gidecem.herşeyi bırakıp gidiyosun ya ne garip bişey.
az kalmış canım senindesağol canım
bayramdan hemen sonraki perşembe açılıyor canım :bbo:
aaa hemşom gelmiş
hoşgeldin canım
haklısın yaa sinir bozucu gerçekten de
ben de evimden memnun değilim ısınmıyor ama
sırf hemen taşınmış olmayalım diye direniyorum
Allah kolaylık versin canım
senin tayinin yapıldı mı
çoğumuz ailemizden uaktayız canım, alışırsın
niye canım?kızlar ben çok kötüyüm ya elim ayağı bir hoş oldu
canım hamilemiydin?günaydın kızlar bugün acayip bulantılarım başladıı:bbo:
canım en güzelikızlar dün eşimle konuştuk, eve giderken içie bi sakinlik düştü, ki ben asla sakin biri olamadım hayatımda, çok kavgacıyımdır eşimle özellikle.alttanda alamam, zatende hep buyüzden haklıyken haksız olurum.
neyse dün eşimle çok sakin şekilde telde konuştuk, dedimki dünkü kopardığım kıyametler için özür dilerim ne kadar aptalmışımki bunun için senide kendimide üzdüm diye, keşke yerinde cevabımı verseydimde teyzen bozulsaydı falan diye.eşimde anlayışlıydı, eşim bana hep dedi evlendiğimizde beri, gel caım hepsinin evine gidelim konuşalım sende yanımda olki bidahası olmasın bu saygısızlıların, yok dedim hep, sonuçta daha sinir bozucu olmaları muhtemel ve eşim sinirini kontrol edemezde benim yüzümden kavga edip kötü olurlar diye.neyse dün kabul ettim ama sakin konuşacağı şartıyla, dediki teyzemede teyzemin kızınada annemede uğrayacağız tek, konuşacağız, bundan rahatsız olduğumu dile getireceğim dedi.uzun sürede izlemleri karşılığında yapılan haksızlıkların neden yapıldığına ve özellikle eşimi kırdıklarına dair bi konuşma yapacakmış, tamam dedim yanında olacağım, artık hayatımızdaki her türlü müdahaleleri kesin olarak çekeceklerini, bizi artık sadece 2 kişilki bir aile olarak kabul etmek zorunda olduklarını ve zaten bizim yaşantımızın çok kişiden zor olmasına rağmen destek vermedkleri, beklentilerini kırdıklarına ve sadece 45 günlük sürdürdüğümüz evlilik hayatımızda hiçbir haftasonumuzda birbirimizle az vakit geçireceğimizi bildikleri halde bizi yalnız bırakmadıklarını dair konuşacakmış.bende okey dedim, artık yüzyüze konuşma zamanı çoktan geldide geçiyo, eğerki yine aynuı şekilde devam ederlerse biz hayatlarından çıkacak sadece 2 kişilik dünya kuracakmışız.
az kalmış canım seninde
bayram salı bitmiyor mu canım,niye çarşamba değilde perşembe :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?