canım benim bunun numarası mı olur yavalla sorma dirimciğim akşam kayınvalidemlerdeydim ya görümcemde ordaydı.aman sende hiç hastalıktan kurtulmuyorsun dedi benim numara yaptığımı düşündü ama ben yinede kalktım sofraya falan yardım ettim ama bugün doktora gideceğim inşallah çünkü ateşim de var elim ayağım yanıyor ama ben üşüyorum
kaydirigubbakcemile3
inan dirim numara yaptığımı düşündü gerizekalı görümcem saat 22:30 hadi gidelim dedim eşime görümcem valla uyku uyku dedi hiç oturamıyoruz dedi eşimde vakit oturulacak vakit değil dedi.eşim akşam doktora gidelim dedi ama ben istemedim ama bugün gitmek istiyorum çünkü baya kötüyüm
bilmiyorum ki dirimciğim bekleyelim ve görelim cnm dün son doğum kontrol hapını attım 7 gün içinde adet oldum oldum olmadım küpün içine fare düştü demektir.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
günaydın angel cnm hala devam ediyor ya mide bulantım iyileşemedim daha
İnşallah canım;ama sanmam yanekaydirigubbakcemile3
İnşallah canımcımkaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım.İnşallah talımcım ya.Valla bunaldık ikimizde tartışmalardan,kavgalardan:sinifsinif:
valla sorma dirimciğim akşam kayınvalidemlerdeydim ya görümcemde ordaydı.aman sende hiç hastalıktan kurtulmuyorsun dedi benim numara yaptığımı düşündü ama ben yinede kalktım sofraya falan yardım ettim ama bugün doktora gideceğim inşallah çünkü ateşim de var elim ayağım yanıyor ama ben üşüyorum
inan dirim numara yaptığımı düşündü gerizekalı görümcem saat 22:30 hadi gidelim dedim eşime görümcem valla uyku uyku dedi hiç oturamıyoruz dedi eşimde vakit oturulacak vakit değil dedi.eşim akşam doktora gidelim dedi ama ben istemedim ama bugün gitmek istiyorum çünkü baya kötüyüm
haklısın dirim kendisi saat 12 ye kadar yatıyo onun için sorun yokki tatlım zaten babama çok sinirliyim teyzemle beraber teraviye gidiyormuş annem balkondan babamın camiye gittiğine bakıyormuş annem teyzemde evinden çıkmış tam babamla yolda karşılaşmışlar ve ikisi yan yana camiye gitmişler ahhh bana bir denk gelse bu durum yapacağımı biliyorum geçen aradığında hani bişey yoktu aralarında yalancı ya her ikiside
canım şu teyze olayına sinir oldum zatenhaklısın dirim kendisi saat 12 ye kadar yatıyo onun için sorun yokki tatlım zaten babama çok sinirliyim teyzemle beraber teraviye gidiyormuş annem balkondan babamın camiye gittiğine bakıyormuş annem teyzemde evinden çıkmış tam babamla yolda karşılaşmışlar ve ikisi yan yana camiye gitmişler ahhh bana bir denk gelse bu durum yapacağımı biliyorum geçen aradığında hani bişey yoktu aralarında yalancı ya her ikiside
inş son olur canımcım
tadında olunca güzelde
biz ayarı bilemiyoruz işte:))
canım annenin geliri var mı?dirimciğim babam anneme boşanalım diyor adam boşanma davası açmıyor ne biçim işse görümcemde beni parmağında oynatmaya çalışıyor
angel, dirim, mutlukız, jazmin günaydın can arkadaşlarım
nasılsınız ?
mutlucum peki eşinin ailesi babanla teyzenin durumundan haberdarmı ?
inşallah angel hayırlı bişeydir cnm ben oruçken zaten kan şekerim düşüyor tansiyonla beraber görümcemin işi gücü kalmadı benle kafayı bozdu evet annem babamdan en yakın zamanda boşanmalı maden annemi istemiyor köle gibi kullanmanın bir anlamı yok
İnşallah tatlım:Saruboceq:
Evet illa ki suyunu çıkaracağızkaydirigubbakcemile3
dirimciğim babam anneme boşanalım diyor adam boşanma davası açmıyor ne biçim işse görümcemde beni parmağında oynatmaya çalışıyor
angel, dirim, mutlukız, jazmin günaydın can arkadaşlarım
nasılsınız ?
mutlucum peki eşinin ailesi babanla teyzenin durumundan haberdarmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?