Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ben bekarken annemin hazırladgı sofraya yemek için bile nazlana nazlana kalkardım, hiç bişey de yiyemezdim zaten aç aç oruç tutardım. öğrenciliğimde de eşim telefon ile kaldırırdı ben bitek su içip yatardım. ama dün akşam kuzu kuzu kalktım, yemek hazırlarken uykumda açıldı, hayatımda ilk defa biraz bişiler yedim sahurda. işin sırrı uykunun açılmasındaymış demekki..:)) başa gelen çekiliyo ne yapalım:)

caspery benim annemle aramda 2 sokak var ama ben bile özlüyorum ya 2 gün görmesem merak ediyorum hemen kayınvalidemlere gidince uğruyorum ama annemlere eşimle kapı komşuyuz biz çünkü

haklıısın simiciğim bende 3 te kalktım uykulu uykulu ama sonradan uykum açılda kendime geldi masayı hazırladım güzelce eşimi kaldırdım gerçi eşimin gözünü açması 15 dakika sürdü maşallah yani

suyun kaldırma kuvvetini kullansaydın kaydirigubbakcemile3

mutlukız sen o kdar yakında özlüyrsan ben napcam ya 2 saat mesafee hoş annem kızıo iki güne bi gelme evine alışamazsın die :)

benim eşimin maşallahı var o konuda hemen fırladı valla... hatta saat çalınca ayılamıyosan ben hazırlıyım sen biraz daha uyu dedi ama ben kıyamadım ona, utandım kalktım mecburen..

saatin çalmasıyla gözlerini açması bir olur eşimin, maşallahı var o konuda

ayy ne güzel biras uykucu benim aşkım ya şimdi bile kırk kez tel ediyorum öyle uyanıo sabahları falan bakalım evlenince nasıl kalkacak bi sürü öperek uyandıracakmışım yoksa kalkmazmış sıpa delikafaduldendelikafadulden

Ay kızlar Film odacığından geliyorum dazemuszemus

Aşk-ı Memnu,Yaprak Dökümü,Lost,Fringe amanın amannnnndelikafadulden

Aşk-ı Memnu'nun fragmanını izledim.Eylül'de başlıyormuş.Başlasın biran önce valla Bihter ile Behlül'ü kim yakaladı çok merak ediyorumalkisalkisalkis

Yaprak Dökümü'nde Ali Rıza Bey felç geçirmiş,Oğuz tekerlekli sandalyeyi sürüyor.Nejla mezar başında ağlıyor

Valla çatlıcam bir an önce Eylül gelsin-tatlicadiarzu-

evet dirimciğim orda birazdaha erkendir cnm bir ara bakalım ne kaybedersin cnm yoksa yine ararsın 5-10 dak.sonra
canım 12:48 de okunuyormuş
biraz önce konuştum :lepipuyorumnanaktan

valla iyi değerlendir bu günleri cnm sahurda falan annem hazırlar uyandırırdı ama dün gece kendim kalktım hazırladım uyandırdım eşimi bir tuhaf oldum ya
ya kendimi hayal ettimde :kedi:
tek başıma hazırlarken çatlardım heralde
kesin dayanamaz uyandırırdım ne uyuyosun kalk birlikte hazırlayalım canım sıkılıyor diye :kedi:

26 eylülde canım inş..

ayy şimdiden özlem çöküyo zaten napcaksam ben aynı şehirde olcaz ama özlerim ben annemii :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım hepimizin başından geçti
ama alışıyorsun ya
zaman herşeyin ilacı
şimdide eşim gitti diye ağlıyorum:sm_confused:

haklıısın simiciğim bende 3 te kalktım uykulu uykulu ama sonradan uykum açılda kendime geldi masayı hazırladım güzelce eşimi kaldırdım gerçi eşimin gözünü açması 15 dakika sürdü maşallah yani

dirim ya kıyamıyorum nedense kaldırmaya ama sabah namazını kıldık dediki benim uykum dağıldı uyuyamıyorum dedi benim çok uykum var dedim ve çup yatağa uyumuşum hemencecik

evet ali rıza beyi gördüm ya oğuz sürüyordu şok oldum:)))

ama aşkı memnuyu göremedim daha

zaten sadece ikisini seyrediyorumm başka dizi seyretmemkaydirigubbakcemile2

başlasada seyretsek dimi ya :1rolleyes:

dirim ya kıyamıyorum nedense kaldırmaya ama sabah namazını kıldık dediki benim uykum dağıldı uyuyamıyorum dedi benim çok uykum var dedim ve çup yatağa uyumuşum hemencecik
ay kendimi kötü kadın müzeyyen gibi hissettim :kedi:

evet ali rıza beyi gördüm ya oğuz sürüyordu şok oldum:)))

ama aşkı memnuyu göremedim daha

zaten sadece ikisini seyrediyorumm başka dizi seyretmemkaydirigubbakcemile2

Bizde kocişle bunları seyrediyoruz canımcımkaydirigubbakcemile5

Ama geçen sene Lost ve Prison Break'de vardı.Şimdi Prison bitti.Lost kaldı bir de Fringe diye yabancı bir dizi var o.Yeter zaten Sonra karakterler birbirine giriyorkaydirigubbakcemile3

Canım dur link atayım onu da izleyerimseniben

zaten kitabın orijinalinde de ali rıza beyler leylanın sevgilisine muhtaç kalıyorlar
tabii dizinin orijinallikle alakası kalamdı artık

at cicim bakayım bende:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…