ben bekarken annemin hazırladgı sofraya yemek için bile nazlana nazlana kalkardım, hiç bişey de yiyemezdim zaten aç aç oruç tutardım. öğrenciliğimde de eşim telefon ile kaldırırdı ben bitek su içip yatardım. ama dün akşam kuzu kuzu kalktım, yemek hazırlarken uykumda açıldı, hayatımda ilk defa biraz bişiler yedim sahurda. işin sırrı uykunun açılmasındaymış demekki..:)) başa gelen çekiliyo ne yapalım:)
haklıısın simiciğim bende 3 te kalktım uykulu uykulu ama sonradan uykum açılda kendime geldi masayı hazırladım güzelce eşimi kaldırdım gerçi eşimin gözünü açması 15 dakika sürdü maşallah yani
tutar tutar
yepyeni bir aile kuruyorsun
var mı bundan daha güzeli
şimdiden mutluluklar
düğün fotosu isteriz ama
ayy ne güzel biras uykucu benim aşkım ya şimdi bile kırk kez tel ediyorum öyle uyanıo sabahları falan bakalım evlenince nasıl kalkacak bi sürü öperek uyandıracakmışım yoksa kalkmazmış sıpa delikafaduldendelikafaduldenbenim eşimin maşallahı var o konuda hemen fırladı valla... hatta saat çalınca ayılamıyosan ben hazırlıyım sen biraz daha uyu dedi ama ben kıyamadım ona, utandım kalktım mecburen..
saatin çalmasıyla gözlerini açması bir olur eşimin, maşallahı var o konuda
canım 12:48 de okunuyormuşevet dirimciğim orda birazdaha erkendir cnm bir ara bakalım ne kaybedersin cnm yoksa yine ararsın 5-10 dak.sonra
ya kendimi hayal ettimde :kedi:valla iyi değerlendir bu günleri cnm sahurda falan annem hazırlar uyandırırdı ama dün gece kendim kalktım hazırladım uyandırdım eşimi bir tuhaf oldum ya
canım hepimizin başından geçti26 eylülde canım inş..
ayy şimdiden özlem çöküyo zaten napcaksam ben aynı şehirde olcaz ama özlerim ben annemii :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben bekarken annemin hazırladgı sofraya yemek için bile nazlana nazlana kalkardım, hiç bişey de yiyemezdim zaten aç aç oruç tutardım. öğrenciliğimde de eşim telefon ile kaldırırdı ben bitek su içip yatardım. ama dün akşam kuzu kuzu kalktım, yemek hazırlarken uykumda açıldı, hayatımda ilk defa biraz bişiler yedim sahurda. işin sırrı uykunun açılmasındaymış demekki..:)) başa gelen çekiliyo ne yapalım:)
Ay kızlar Film odacığından geliyorum dazemuszemus
Aşk-ı Memnu,Yaprak Dökümü,Lost,Fringe amanın amannnnndelikafadulden
Aşk-ı Memnu'nun fragmanını izledim.Eylül'de başlıyormuş.Başlasın biran önce valla Bihter ile Behlül'ü kim yakaladı çok merak ediyorumalkisalkisalkis
Yaprak Dökümü'nde Ali Rıza Bey felç geçirmiş,Oğuz tekerlekli sandalyeyi sürüyor.Nejla mezar başında ağlıyor
Valla çatlıcam bir an önce Eylül gelsin-tatlicadiarzu-
başlasada seyretsek dimi ya :1rolleyes:Ay kızlar Film odacığından geliyorum dazemuszemus
Aşk-ı Memnu'nun fragmanını izledim.Eylül'de başlıyormuş.Başlasın biran önce valla Bihter ile Behlül'ü kim yakaladı çok merak ediyorumalkisalkisalkis
Yaprak Dökümü'nde Ali Rıza Bey felç geçirmiş,Oğuz tekerlekli sandalyeyi sürüyor.Nejla mezar başında ağlıyor
ay kendimi kötü kadın müzeyyen gibi hissettim :kedi:dirim ya kıyamıyorum nedense kaldırmaya ama sabah namazını kıldık dediki benim uykum dağıldı uyuyamıyorum dedi benim çok uykum var dedim ve çup yatağa uyumuşum hemencecik
evet ali rıza beyi gördüm ya oğuz sürüyordu şok oldum:)))
ama aşkı memnuyu göremedim daha
zaten sadece ikisini seyrediyorumm başka dizi seyretmemkaydirigubbakcemile2
Ay kızlar Film odacığından geliyorum dazemuszemus
Bizde kocişle bunları seyrediyoruz canımcımkaydirigubbakcemile5
Ama geçen sene Lost ve Prison Break'de vardı.Şimdi Prison bitti.Lost kaldı bir de Fringe diye yabancı bir dizi var o.Yeter zatenSonra karakterler birbirine giriyorkaydirigubbakcemile3
Canım dur link atayım onu da izleyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?