çok sevindim ya....bebekler artmış....canım ben güzelce bi dinleneyim,eylül ekim gibi diye düşündüm,başlıcaz inşallah....sende başla artık....
İnşallah cnm Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir bebiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevindim ya....bebekler artmış....canım ben güzelce bi dinleneyim,eylül ekim gibi diye düşündüm,başlıcaz inşallah....sende başla artık....
şaka yaptım canım ya...unutadabilirsin....dogru söylüyosun uzun zamandır yoktum,yazlıklardada internet yoktu....arada girdim ama yazmaya fırsatım olmadı...neler oldu bak merak ettim...:)
kaydirigubbakcemile5
evet cnm arttı
hayırlısı bakalım
darısı başımıza
sağlıkla sıhhatle inş.
Canlarım ben çıkıyorum çok öptüm ikinizide yarın görüşürüz.
ay ne güzel ankaradan kendime bi arkadas buldum.....yaşasın....ankaralılara 1 yıl boyunca dil döktüm,araşalım,görüşelim diye kimseden ses cıkmadı...inşallah biz görüşürüz angel ya.....
sende bebek calışmalarına başladınmı angel?
Canlarım ben çıkıyorum çok öptüm ikinizide yarın görüşürüz.
merhaba kızlarrr
bugün aranıza katılamadım malesefff arada bir açtım neti bir iki şey baktım çıktım
pek iyi değilim kızlaryaa midem felaket yanıyor ne uzanabiliyorum ne oturabiliyorum
yarında annemlere gideceğim kısmetse haftasonunuda orda geçiririz diye düşündük
beni merak etmeyin olur mu :)
güle güle git canım....iyi bak yaramazımıza....:) öptüm kocaman....Şeniz
hayırlısı canım....bende bu ay başlıcam...bi düşük yaptım,belki hatırlıyosundur...kanda bi problem cıktı,dr da ilaç verdi iki ay hem ilacımı kullandım,hemde güzelce dinlendim,bu ay allah izin verirse kan tahlilleri yaptırıp denemeye başlıcaz....ben ümitköyde oturuyorum,ama annemler yenimahallede,batıkent eryaman o tarafları bilirim,birgün ayarlayalım görüşelim canım....
merhaba kızlarrr
bugün aranıza katılamadım malesefff arada bir açtım neti bir iki şey baktım çıktım
pek iyi değilim kızlaryaa midem felaket yanıyor ne uzanabiliyorum ne oturabiliyorum
yarında annemlere gideceğim kısmetse haftasonunuda orda geçiririz diye düşündük
beni merak etmeyin olur mu :)
angel cım senide öpüyorum bitanemm Şeniz
özle beni olur mu :)
bende kaçıyorum,kociş gelmek üzeredir,nasıl olsa bundan sonra bol bol görüşücez....angel iyi akşamlar canım...jnazım senide öptüm tekrar....