Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

valla burdaki topikten aldım cnm kk da yemeklerin olduğu yerde hamur işleri varya işte ordan aldım cnm
canım ben burdan bir halleyli pasta tarifi almıştım da dehşetti yani
çok ağır oldu,eşim sevdi ama ben yiyemedim,gerçi börek için bu geçerli değil tabi
önemli olan içini hazırlamak

Hoşgeldin canım a.s.

Havada çok sıcak.Allah kolaylık versin Mısracım..

Değişmez canım,hatta daha da sever seniopuyorumnanaktan
Erkekler askerden sonra daha bir uslu olurlarmış:kedi:
evet evet alkisalkisalkis

tabii şekerim al dök salatalarada dök dök yee sırnaşık şeykaydirigubbakcemilecokacimcoook

:)))))

aRKADAŞLAR O KADAR YORULDUM Kİ BUGÜN ANLATAMAM SİZE ŞU ANDA SİZE YAZARKEN HARFLER FALAN UÇUŞUYOR GÖZÜMDEN.iŞLERİM HEP DIŞARIDAYDI DAHADA BİTMEDİ :((((((

sİZLER NASILSINIZ?

pATATES BÖREĞİ İÇİN PATATESLER HAŞLANIR CANLARIM BİRAZ TUZ -KARABİBER-KIRMIZIBİBER VEDE KİMYON ÇOK YAKIŞIR İÇİNE.

hoşgeldin canımın içi
valla ben orta halliyim
koptum burdan iyicene
seni görünce selam vereyim dedim

sen nasılsın cnm
yine yoğun ve yorgunsun:(((

mrb arkadaşlar nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür
umarım sizlerde iyisiniz.

mrb canım
nasılsın
ben de orta halli devam:))

canlarım ben çıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar yarın nasipse görüşürüz kendinize iyi bakın kocaman öpüyorum hepinizide fısıtıklar byby

valla dirimciğim ilk kez denemeyi düşünüyorum inşallah iyi olur tatlım ya
canım ben börek yaparken hep 1 su bardağı süt,yarım su bardağı yağ eğer peynili yapacaksam içine bir yumurta kırıp,bu karışımı yufkaya sürerim
patatesli yapacaksan içine haşlanmış patates,maydonoz,karabiber,pulbiber,tuz,soğan(koymayabilirsin)
koyup rulo yaparım
peynirlide zaten,peynir ve maydonoz var,onunda tepsiye yayarım 6 kat,
ben sodalı yapmıyorum,kafam eserse koyuyorum bazen
kimileri süt yerine yoğurt da koyuyor

2 ay olacak evleneli bende kilo aldım yaww arkadaşlar nasıl verilecek bu kilolar çare bulan varmı?
hoşgeldin canım

canlarım ben çıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar yarın nasipse görüşürüz kendinize iyi bakın kocaman öpüyorum hepinizide fısıtıklar byby
görüşürüz canım
canım bugün erken çıkıyorsun fisfisfis

Görüşürüz canımcım.Sen de kendine iyi bakŞeniz

2 ay olacak evleneli bende kilo aldım yaww arkadaşlar nasıl verilecek bu kilolar çare bulan varmı?

Hoşgeldin canım a.s.

Maalesef saldım artık kendimi;çünkü önüne geçemiyorumkaydirigubbakcemile3

Evet jazmincim ne yazık ki 7 ye kadar buradayım.

Yarın erken geliyorum erken çıkacağım inşallah.
Akşamada Ebru Gündeş konserine gideceğiz

Back