ya kızlar azcık canım sıkıldı
kayınvalidemleri aradım.görümcem çıktı azcık soğuk davranıyor
hissettiriyor ama sanırım bu soğuk savaş uzun süre devam edecek
ya kızlar azcık canım sıkıldı
kayınvalidemleri aradım.görümcem çıktı azcık soğuk davranıyor
hissettiriyor ama sanırım bu soğuk savaş uzun süre devam edecek
Neden soğuk davranıyor canım...:umursamaz:
canım geçen misafirliğe gittik
eşimin bütün sülalesi vardı.
akrabalarındaki bazı bayanların sürekli gelinler yapsın gelinler yapsın tavrına sinir oldum.
herkesin kendi genç kızı var.en ufak şeyde çay/su dibinde kızı var,kimse kızından istemiyor gelinlerden istiyor,dirim bir su getir,dirim çay getir.mutfakta iş yapıyoruz azcık oturdum,kızı da tepesinde dikiliyor,yada bulaşık yıkanacak hadi gelinler
en sinir olduğum şey
gelin olduğum için değil,saygımdan dolayı yapıyorum.bizde öyle şeyler yok,biraz yadırgadım,surat yaptım :umursamaz:
eve geldikten sonra eşimle tartıştım,eşimde sinirlendi annesini aramışlmaz:
farketmedim bile,konuşurken yakaladım ama iş işten geçmiş.görümcede bana küs
canım geçen misafirliğe gittik
eşimin bütün sülalesi vardı.
akrabalarındaki bazı bayanların sürekli gelinler yapsın gelinler yapsın tavrına sinir oldum.
herkesin kendi genç kızı var.en ufak şeyde çay/su dibinde kızı var,kimse kızından istemiyor gelinlerden istiyor,dirim bir su getir,dirim çay getir.mutfakta iş yapıyoruz azcık oturdum,kızı da tepesinde dikiliyor,yada bulaşık yıkanacak hadi gelinler
en sinir olduğum şey
gelin olduğum için değil,saygımdan dolayı yapıyorum.bizde öyle şeyler yok,biraz yadırgadım,surat yaptım :umursamaz:
eve geldikten sonra eşimle tartıştım,eşimde sinirlendi annesini aramışlmaz:
farketmedim bile,konuşurken yakaladım ama iş işten geçmiş.görümcede bana küs
Aynen canım...Gelinsin ya herşeyi sen yapacaksın.Sanki gelin değil hizmetçi almışlar.Allah'tan beimki öyle birşey yapmıyor;ama annemde vardır bu.Yandı bizim gelinkaydirigubbakcemile3
Boşver canım sıkma canını.Kendi kaybeder.İstediği gibi davransın.Sen takmadıkça daha da sinir oluryerimseniben
anlamadığım görümcem bana neden surat yapıyor ben o ortamda bulunanherşeyde gelinleri kullanıyorlar anlamıyorum ben ya benim eltimde artık ben kurtuldum iş yapmaktan eltim geldi o benden küçük o yapacak demişti gelin geldiğim gün çok sinirlenmiştim :umursamaz:
anlamadığım görümcem bana neden surat yapıyor ben o ortamda bulunan
hala/teyzelere sinir oldum ama
eşimde kızlar niye iş yapmıyor,hep gelinlerden istiyorlar diye annesini azarladı
eşime de kızdım annene niye söyledin diye,
20 yaşındaki kız nerdeyse çayını benden isteyecek,hiç gelemem öyle ya:sm_confused:
canım sistemde problem olabilirbu arada dirim ben yine resim ekleyemiyorum ya hata veriyor küçülttüm resimleri
canım benim annemde hiç bir zaman gelinler şunu yapın demez,banada demezay ne gıcıklar ya
annemlerde gelin otursun kız yapsın der kayınvalidemde:))
görümcem bana gıcık olurdu gidince bu ne ya gelin var diye şaka yollu laf sokardı:))
hatta kociş bi su istesin bişey istesin hemen karın burda ya neden ondan istemiyosun derdi hem yapardı hem sokardı(
kayınvalidem kaş göz kaldırmaktan tikli olucaktı yazık:))
kıslar bu arada size kayınvalidemle kayınbabamın resmini ekliyorum albüme bi bakın:))
çok konuşuyoruz ya görün istedimzemuszemus
kendimi bisküviye verdim
acıların çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?