Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

şekerleblecim paylaşımın için çok sağol canım
çok ilginçmiş gerçekten :)
ayy canımcım aman dikkat bende çok korkarım böyle şeylerden ...

iŞ EV EVLİLİK HAYAT HERŞEY BENİ YORUYOR ARTIK
canımyaa hiç kıyamıyorum sanada işin zaten başlı başına çok zor bide evde mutsuz olmanda cabası
inşallah atlatırsın bugünleride tatlımya ...
hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım benim altınlarımda duruyor öyle abim kuyumcu onun kasasına koyduk burda hırsızlık olayları çok oluyormuş takmıyorum durmasın evde dedim

]

Bu arada, Jnaz hamile mi kizlar ? oyle bisiler duydum daa
dogru mu ya ?
yoksam benmi herkesi hamile biliyorum :-D
bitanemm nerden duydum bakim sen CADIARZU

hadi geçmiş olsun diyeyim kayınvaldene de tatlım aman sana sarmasında yerimseniben

oh ohh dirimcimm ellerine sağlık eminim çok güzel olmuştur diyette olmasaydım hemen denemiştim
oy oy oyyy sende ele karışanlar kervanına girdin demek canım rabbim yardımcın olsun :Saruboceq:

Ay cnm yaz gelinleri topiğindeydim,bende dinleneceğim biraz.Yemekte yiyesim gelmedi,süte bisküvi batırıp yedim :) Diyet miyet hak getire :)

Bir film bulup izleyeyim bari

Bu arada Gizli Dosyalar diye bir dizi var,onun filmi çıkmıştı birkaç ay önce izledim çok güzel.Ajanlı -maceralı türde film sevenlere tavsiye ederim.Bugün ne izlesem acaba?

ben geldim kızlar
kimsecikler yok galiba

jnazcım sen nekadar yoğunsun maşallahh
ben kurstan sıkılırdım
şahsen.

eşim diyor halkeğitime gideyim
gidebilecegin kurs varsa
git diyor
ama burada küçük biryer bakalım nasıl olacak.

Aybikecim yapcak bişey yok üzülme geçecek inşallah herşey.

Çakırcım git tabi kurslara ahhh benim vaktim olsa da gidiversem bir sürü boyama kursuna nerdeeeeeeeee

günaydın kısslar
sabah çok erken saatteyiz ama ben pzt kadar evdeyim
rapor aldım tekrar dün doktora gittim. o da dinlenmen lazım dedi
bilgisayarıda eşim işe giderken götürdüğü için akşama kadar
nete giremeyeceğim :-(((
kendinize iyi bakın akşama görşürüz inş.

Günaydın kızlar,dün ben yoktum izinliydim.topikte sessizleşmiş öyle:1no2:
canlanın kızlar,inanın bende çok yorgunum,bugün misafirlerim geliyor,dün kek yaptım,hayret hiç parçalanmadı sonra börek hazırladım.bugün sadece fırına vericem.bugünde tiramisu yaparım.dün hiç dinlenemedim.ama keyifli olmaya çalışıyorumhihoyyythihoyyyt
angel geçmiş olsun neyin var???kötü birşey yoktur umarım
mısracım,inşallah bugün iyisindir,kız nazar mı deydi sana,bu aralar yorgunluk var sende
çakırım sen nasılsın,pamuk şekeri de yok ne zamandır
sensicim iyi yapmışsın canım evde durdurma,yatırım yapmış olursun hem hihoyyyt
jnazcığım yaralımdan bişeyler duydum ama sanırım biraz erken.hayırlısı olsun canımcım :1rolleyes::dance:
yaralım inşallah kolun iyileşir canım,kol ağrısı da hiç çekilmez bilirim :1no2:

Gunaydin arkadaslar ben geldimmmmmmmmm

Nasilsiniz bakiyim ??? nasilsiniz iyimisiniz ? neler var neler yok bakalim anlatin kimler var burda ??

Isdeyim...aksam doktorda randevum var...offfffffffff

tamam, kusura bakmayin tekrar, eger burasi sizin igi alaniniz degilse, baslik yaniltiyo, haberiniz olsun

Baslik benim basligim...eger bi kaç sayfa once bi soru sorduysan da gormediysem affet, maalesef her gun giremiyorum dolayisiyla da her sorular soruya cevap veremiyorum...
yardimci olabilirsem buyur....:sm_confused:

angel'cim, geçmis olsun canim
Insallah tez zamanda iyilesirsin ve aramiza donersin
Operim seni bitanem

dirim'cim ve Seker Leblebim gunaydin canlarim
Nasilsiniz bakiyim ?
Yine sessizlik dustu buralara...
Ya nerdesiniz kizlar yaaa :-((
Dun is çikisi babiskom geldi aldi beni, bi yerde randevumuz vardi yani bizim evin orda annemle falan
esiminde bi arkadasiyla isi vardi o yuzden babam geldi
onunla gittik annemi aldik ve aksam 9 a kadar beraberdik...
itiraf edeyim...o an orda kalmak istedim...

Merhaba canlarım.ışlerimin yoğunluğu nedeniyle gündüz saatlerinde pek gelemiyorum.Acaip derecede yorgunum,birde uykusuzluk eklenince bugün çöktüm.Yüzüm kireç gibi olmuş resmen

Umarım sizler iyisinizdir.

Jnazcım aldığımız duyumlar doğru ise tebrik ederim.
Dirimcim kolay gelsin cnm.
Sensicim iyi yapmışsın altınları bozdurmakla.
Angel cım umarım akşama görüşürüz.
Şeker leblebicim kaç günün kaldı çok az kaldı değil mi?
Yaralım cnm dostum nasılsın ,kolun ne durumda umarım iyileşmiştir.Dr kolun için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…