kızlarr bu aradaa
perdeleri alırken neye dikkat ettiniz?
ip perde , stor, tül perde
seçme sebebiniz neydi??
örnekli modellerde ekleyebilir misiniz??
Cok saçma birsey
Yani bereketle ne alakasi var hayret birsey
Ben bez kullanmistim ama saklamadim
Kimisi de bi gun esim bana ifitira atarsa elimde olur en azindan dusuncesinde
tuhh saklasaymisim ki acaba ???
aman ne saçmalık durup durup sonradan mı iftira atacak bakire değildi diye
o zaman adama demezler mi şimdiye kadar aklın neredeydi diye
Doublebump cnm ben perdeleri geçen hafta yaptırdım cumartesi günde takıldılar.Salon ve yatak odası yere kadar uzun,yanlarında fonları var.Store ların kullanışı zor uğraşamam dedim.
Sadece mutfak stor onuda yılda bir yıkarım balkonda :))))olur biter.
Stor perde harika birsey...ama kiraciyim ben ve perdeci sakin ablacim
kendi evin olsun, o zaman al dedi onlarin boyunu degistiremiyormussunuz
ok dedim...odama yatak ortume gore aldim
bos odaya spor tipli soyle renkli renkli bir perde aldim
ama salonuma boydan boya vtrin takimin kahverengisine uyacak guzel bir perde seçtim
yeni çikanlardan idi ve çok zarif bi gun çeker getiririm
mutfaga ise ip perde, çok guzeller onlarda
hihoyyyt
ayy aklıma bişey geldi. dün mü ne bi topicte okudum, kanlı çarşafını evin bereketi diye saklayan varmış. ben hiç duymamıştım, var mı böyle bişey? bide birisi çarşaf değilde bir beze silindim onu saklıyorum demiş. eveett bu konu hakkında bilgi alalım :jeyyar:
evet mısra storları bende duydum çok kullanışlı değil zahmetlilermiş baya :)
mutfak ve salona bende ip perde düşünüyrum :) ama annem mutfak takımı yaptıştı içinde perdesi de var ve onuda stor prde gibi yaptırıcam diyo. en azından hem çeyiz hem yeni ev bi süre serersin diyo. kırmakta istemiyorum. iadre edicez biraz değil mi :))
YA benim annemde bazi seyleri kendi sevkine göre almis. Bir catal bucak takimi almis, aman allahim. Ama nasil söylerim bunu ona? Kiramiyorum, ama her gün alinan seyler degil ki, degil mi?
Canim ip perde çok hos duruyor ya inan bana, asiri bir hava veriyor hele mutfak için
tavsiye ederim ustelik kullanmasi çok çok kolay
Canim...sakin kirma...:1hug:
Takimmi almis tamam onu kullanirsin, sende ya gunluk yada misafir için bir takim alirsin zevkine gore, olur biter
ama anneni kirma, benim annemde çogu seyi kendi zevkine gore aldi
simdide kullanirken, annemmm canim annemmm diyorum, bazen tebessumle bazen çok ozleyince aglayinca
a.s.
Ben annemi simdiden özlüyorum :a015:
Annem günlük icin aldi, artik annemi yanliiz birakmiyorum carsiya giderken ;-) Diger takimi secerken mutlaka yaninda bulunacagim :smiley-cool:
Bu ozlem çok ayri be bitanem...
Evlendigin ilk gunden itibaren kafan dank ediyor yemin ederim
Biliyorum, suan nisanli olan kizlar heyecan bitiyorlar, onlari bazen dinledigim zaman.hey gidi heyy bende bi kaç ay once boyleydim
yapmayin kizlar sabredin, gidince çok zor olacak diyesim var ama...
yasayan bilir ancak
:teselli:
zor..çok zor...
:a015:
Klozetin falan üstüne konan banyo takımı kullanıyor musunuz?Benim midem bulanıyor nedense makineye atmak istemem onu.Öbür türlü de banyo kel kalıyor.Lavabonun önüne sadece aldım.Bir de duşakabinden çıkarken banyo kaydırmazı aldım.Sizler ne kullanıyorsunuz?Nasıl baş ediyorsunuz?
İlk defa böyle bir konuda muhabbete giriyorum,kahretsin.Evli barklı kadın demek bu olsa gerek...kaydirigubbakcemile3Kendimi kötü hissettim şimdi.lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?