Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Tebrik ederim cnm çokkk sevindim.:)))))))

çok saol mısracım ya daha kimselere diyemedim şaşkın şaşkın kaldım ortada :) çok garip bi duygu nedense bi arkadaşımdna sonra ilk sizlerle paylaşmak geldi içimden :) allahım isteyen herkese versin benimkisi biraz erken oldu 3 aylık evliliğe ama olsun güzel oldu :)

neyse kendime geliyim artık dimii

pamukşekercim hayırlı olsun:CüvCüv:Allah sana gıllicik elli, sağlıklı ve hayırlı bi evlat versina.s

pnr.cnr cim teşekkrü ederim Allah razı olsun amin

mısraa cım biz istiyoduk evet nedenide benim ablam korunmuştu evlendiğinde sonra 4 yıl bebeği olmadı o yüzdne korku vardı içimde. birde biz 5 yıldır birlikteyiz eşimle artık zamanı geldiğinde rabbim verince olsun dedik birde yaşım küçük değil o yüzdende erken olur diye düşünmedim.. amma politik açıklama yaptım

neyseee yeni gelin topiğini hamiş topiğine çevirdim ayıp banaa tamam sustum

çok saol canımcım şaşakınlığımı üzerimden atmama yardımcı olduğun için :)

günaydın arkadaşlar
pamukşeker, hemşom hayırlı olsun
allah sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin size
topikin ilk bebişi geliyor

şeker leblebi canım benim çok teşekkür ederim evet ya benim bebişim topiğimizin ilk bebeği olacak hayırlısıyla inşallah :) hadi peşimden gelin bekliyorum sırada kim vaar :dance:

mısraa cım sanmıyorum tatlım ben sendne büyükümdür 30 um ben :) ıyy kocaman görünüyo yaaa :) valla kompelks yapıyodum zaten kociş doğurganlık yaşım geçecek hadi hadii diye diye nikah masasına oturttum sırnaşık şey

76 doğumluyum :dance:

hb mısraaacım

pamukşeker ben gelemem valla peşinden kusura bakma :roflol:

Pamugum, hemsocum
Hayirli ugurlu olsun, ay çok sasirdim yahu
çokda sevindim senin adina
Ilk hamisimiz sensin ne guzel bir duygu :dance:
Teyzos oluyoruz simdi oylemi :uhm:
Allah Allah sasirdim kaldim yaa

Geçenlerde sormuslardi...kim once hamile kalir sizce diye
Ben Dirim yada Infanta demistim amma velakin Pamugumuzmus

Oleyyy Bebis geliyorrr :teytey::teytey::teytey:

mısraa cım arada pek bişey kalmıyo canım benim :)

şeker leblebim sanada sıra gelecek unutma :)

yaralım canımm çok saol bitanem he ya benmişim :) çok şükür gerçi topicte benden başka bebiş düşünende yoktu zaten herkes evliliğin tadını çıkarcak olsun bende bebişimle çıkarırım inşallah :)

neyse ay çenem düştü ne çok konuştum dimi görmemişin bebişi olmuş hesabına dönmeyim bende :)

çok saolun kızlar mutluluğumu paylaştığınız için. şimdilik bi arkadaşımdan başka kimseye söylemeyi düşünmüyorum . annemlerede söylemiycem gidince süpris olsun hatta gittiğimde göbüşüm çıkmassa yine demiycem sırnaşık şey amma velakin canım konyanın etli pidesini çekiyo burnumda tütüyo arada neyse sabrediyim bari bide hiç yemediğim çengelköy hıyarını çekiyo canım minik minik salatalık hey allam delimiyim ne. kocişte ilk öğrendiğimizde sabahleyin ayvayı çok ye bebiş güzel olurmuş diyo :) her şey uçuşuyo adeta kendime bi geliyim en iyisi delikafadulden

hepinizi öpüyorum şekerler tekrar teşekkür ediyorum başınızı şişirdik bebişimle ben teyseleri

ay ay neler duyuyorum,nasıl süpriz oldu bana ya,pamuğum doğuru mu duydum kız,anne mi oluyon canım çok sevindim,hadi uğurlu olsun,inşallah hayırlı bir evlat olur canım ya çok şaşırdım.
yaralım demek ilk benden bekliyordun hı :1rolleyes:,ne tesadüf hep ilk senden gelecek sanıyordum bu haber hihoyyyt

kızlar ya bugün canım çok sıkkın,hastaneye gitmiştim,eşim izin alıp beni almaya geldi.eşim aceleyle çıkmış iş yerinden.ruhsatta iş yerinde tabi.al sana ceza,canım çok sıkıldı.bide benim yüzümden oldu.kendimi suçlu hissediyorum :1no2:

ay ayy ayy bende hemen teyze moduna girdim yaaa kaydirigubbakcemile3
Canim benim çok sevindim inan ki...
Doktora git, kan aldir, kontrol ettir, doktorunun haberi olsun, sen orda heyecanlisin, ben burda :1hug: a.s.

Yok bebem ilk annisimiz Pamugumuz ne guzel dimi :teytey:
Ikinci sen oyle geliyor içimden birde infanta ama o artik gelemiyor yaa
:çok üzgünüm:
Allah isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin insallah :Saruboceq:
Canlarim benim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…