Tebrik ederim cnm çokkk sevindim.:)))))))
Ay pamukşeker ne kadar güzel bir haber bu canım çok sevindim
Eee canım ilk kez anne olacaksın olacak o kadar Şenizçok saol mavrulam canım ya şaşkın şaşkın geldim ama sayenizde mutluluğumun tadına varıyorum
Eee canım ilk kez anne olacaksın olacak o kadar Şeniz
Eşine söyledin mi ?
daha sabah öğrendik sabahın köründe adam gitti test aldı geldi tabi zorla ona kalsa yarını bekleyelim diyordu sonra testi o yaptı ben heyecandan ölecektim çünkü :)
şeker leblebi canım benim çok teşekkür ederim evet ya benim bebişim topiğimizin ilk bebeği olacak hayırlısıyla inşallah :) hadi peşimden gelin bekliyorum sırada kim vaar :dance:
mısraa cım sanmıyorum tatlım ben sendne büyükümdür 30 um ben :) ıyy kocaman görünüyo yaaa :) valla kompelks yapıyodum zaten kociş doğurganlık yaşım geçecek hadi hadii diye diye nikah masasına oturttum sırnaşık şey
mısraa cım arada pek bişey kalmıyo canım benim :)
şeker leblebim sanada sıra gelecek unutma :)
yaralım canımm çok saol bitanem he ya benmişim :) çok şükür gerçi topicte benden başka bebiş düşünende yoktu zaten herkes evliliğin tadını çıkarcak olsun bende bebişimle çıkarırım inşallah :)
neyse ay çenem düştü ne çok konuştum dimi görmemişin bebişi olmuş hesabına dönmeyim bende :)
çok saolun kızlar mutluluğumu paylaştığınız için. şimdilik bi arkadaşımdan başka kimseye söylemeyi düşünmüyorum . annemlerede söylemiycem gidince süpris olsun hatta gittiğimde göbüşüm çıkmassa yine demiycem sırnaşık şey amma velakin canım konyanın etli pidesini çekiyo burnumda tütüyo arada neyse sabrediyim bari bide hiç yemediğim çengelköy hıyarını çekiyo canım minik minik salatalık hey allam delimiyim ne. kocişte ilk öğrendiğimizde sabahleyin ayvayı çok ye bebiş güzel olurmuş diyo :) her şey uçuşuyo adeta kendime bi geliyim en iyisi delikafadulden
hepinizi öpüyorum şekerler tekrar teşekkür ediyorum başınızı şişirdik bebişimle ben teyseleri
ay ay neler duyuyorum,nasıl süpriz oldu bana ya,pamuğum doğuru mu duydum kız,anne mi oluyoncanım çok sevindim,hadi uğurlu olsun,inşallah hayırlı bir evlat olur canım ya çok şaşırdım.
yaralım demek ilk benden bekliyordun hı :1rolleyes:,ne tesadüf hep ilk senden gelecek sanıyordum bu haber hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?