Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşbuldum canımcımm
hiç sorma bi oturamadım evde hatta yarın akşamda yemeğe davetliyiz
belimde çok ağrıyo tatlımya oturuyorum ağrıyo kalkıyorum ağrıyo ne yapıcam bilmiyorum doktora gitmeyede korkuyorum

[

AMİNNNNNNNNNNN.
Siz nikahı önceden kıydınız sanırım,neden?
Yazdıysanda kaçırmışım özür

evet canim önce kiydik nikahi vize islemleri icin, birde ev tutcam ya burda bekarim desem iki-üc oda vermezler burda bir oda verirler sadece evli oldugumu gösterirsem ev bulmamda daha kolaylasir birde biz dügünden sonra beraber dönmek istiyoruz buraya o yüzden simdiden kiyalim dedik birde bir haftalik iznim vardi isyerinden firsat bu firsat dedim gecen hafta atladim ucaga askimin yanina istanbula gittim :asigim:

jnaz'cim cok gecmis olsun tatlim :çok üzgünüm:

bana simdilik müsade yaprak dökümü basliyor izleyenlere iyi seyirler, izlemeyenlerede KK'da iyi forumlar diliyorum a.s.

hayirli aksamlar kizlar :1hug:

Anladım cnm,hayırlısı olsun Allah yollarınızı mutlulukla birleştirsin inşallah.

Ben de şimdi DVD de film izleyeceğim-SİBİRYA EKSPRESİ-umarım güzeldir.

Bu arada değişik bir tarzda film izlemek isteyenleri-Benjamin Button un Hikayesi'ni-Çaylak Milyoner(Oscar ödülü alan-çok değişik değil ama başrol oyuncusunu ilk filmi olmasına rağmen taktir ettim)
vede romantik film sevenleri Sevgi Fırtınası isimli izlemeye davet ediyorum.Birde macera sevenler Ölüm Yarışı-Zor Karar isimli filmleri izleyebilirler.Daha çok var ama şimdilik aklımdakiler bunlar idare edin canlarım.

Hadi ben kaçtım....

canımyaa çok iyi yapmışsın bi bakmışsın 7 ayda geçip gitmiş ve aşkınla birliktesin
bizede hep hayal gibi gelirdi nişanlanıcazda evlenicezde 4 yılı devirdik ve 4 aydırda evliyiz ...
çok sağol bu arada ,,
iyi seyirlerr

mısracımm sanada iyi seyirlerr
harikasın tatlımya yemek tarifleri derken şimdide film tavsiyeleri
araştırayım ben bahsettiğin filmleri
hadi bende kaçtım güzeller eşim geliyormuş yolda :teytey:

bak yaralım hiç pas veriyor mu,çakır gözlüm kesin tadına bakıyordur :asigim:.yanımıza da gelmiyo :çok üzgünüm:
yaralım hem yeriz hem spor yaparız olmaz mı:1rolleyes:

uyy canım benim günaydın
niye gelmeyeyim canım
kızların dediği gibi eşim geldi

börekte güzel olmuştu ıslak kekte
bizimki afiyetle yedi.

maşallah sizlerde iyi sohbet etmişiniz ben yok ken.misafirim gelecek
diye erkenden kalktım ortalığı topladım
bekliyorum
dürülecek çamaşırlar var 2 sepet gözümde büyüyorlar
dünkü temizliğin yorgunluğu var daha.
buğünde giremem kızlar.
beni unutmayın emiiii

oo günaydın kızlar çakırımda gelmiş,kulağını bayağı bir çınlattım canım,börekleri,kekleri yersen öyle olur kaydirigubbakcemile2,canımız çekti,güzel olmuştur tabi çakırım yaptı dimi :1rolleyes:,bende bugün yaparım inşallah,canım şimdiden tiramisu çekti dün yemekteyizde vardı.

SAĞLAM AİLENİN 3 ÖZELLİĞİ
Evliliği bir arada tutan harcın malzemeleri sevgi, saygı ve güvenden oluşur...

Sevgi ateştir, ilgilenmezsen söner

Sevgi bir ateştir. Sürekli yakılması ve beslenmesi gerekmektedir. İlgilenilmediğin de ateş nasıl sönerse sevgi ateşi de öyle söner gider. Sevgiyi ateşleyen birinci şey ilgidir. Ateşe değer vermektir, bakımını yapmaktır. Herkesin yaşadığı bir evi vardır. Evi yıkılmaktan, yıpranmaktan korumak için sürekli bakım ve ilgi gerekir. Bırakılırsa ev dağılır. Tamiri ertelenirse bozulmalar başlar. Belirli aralıklarla boya badana gerekir. Bir eşya bilgisizlikten tahrip olabildiğine göre insan ilişkilerinde en önemli bağ olan sevgi de sürekli bakım ve ilgiye alınmazsa dağılıp çürüyecektir.

Kalbinizi sakın eşyaya yönlendirmeyin

Evlilikte insanlar birbirlerine ilgilerini yitirdiler mi kalben ilgilerini başka şeylere yöneltirler. Çocuklara, kariyere, evin eşyasına, spora, modaya, ev temizliğine, araba tutkusuna, şöhrete, zenginliğe... Böyle durumlarda evlilik ihmal edildiği için bakımsız kalacaktır ve yıpranmalar, arızalar, yani sorunlar başlayacaktır.

Eğer erkek bencilse sorunlar başlar

Kendisini iş başarısına odaklamış bir kişi evlendiğinde eşine zaman ayırma ve ilgilenme gibi "gerçek dünya" ile karşılaştığında zihinsel bir pişmanlık hissedebilir. Eğer erkek bencilse sorun başlayacaktır. Evine zaman ayırmama gerekçesi olarak şöyle der "Ben zaten sizin için çalışıyorum, ekmek kavgası başka çarem yok". Kısa da olsa kaliteli bir beraberliği, hem iş hem ev başarısını beraber götürebileceğini düşünmezse fırtınalar başlayacaktır.

Diplomalı hizmetçilik mi?

Evini otel ve restoran gibi kullanan bir erkek eve geldiğinde "Nasılsın?" demeyi ihmal edecektir. Sevgi dolu bir bakışı, bir tebessümü esirgeyecektir. Bütün gün çocuklarla, mutfakla uğraşmış bir kadın kendisine değer verilmediğini hissettiği an evliliği sorgulaması doğal bir hakkıdır.

Kadınlardaki sorun

Eve, eşyaya kendisini kaptırmış veya çocuklarla ilgilenmekten kocasına "Hoş geldin" demeyen eşler nadir değildir. Bütün gün bakımlı ve göz alıcı bayanlarla bir arada olan erkek evde iyi bir anne, iyi bir ev hanımı ama iyi bir eş ve arkadaş olmayan kadınla uzun süre beraberse evliliği sorgulamaya başlayacaktır.

İyi işadamı olmak yetmiyor, İyi koca olmak gerekiyor

Evlilik danışmanına gelen bir danışana eşi ile ilgili bilgiler sorarız; kişisel geçmişi, zevkleri, nefret ettiği şeyler... Bu bilgileri alırken eşinin göz rengini bilmeyen erkeklere rastlamak mümkündür. İyi baba, iyi iş adamı olmak yetmiyor, iyi bir koca da olmak gerekiyor.

Dostluk mu, evlilik mi?

Evliliğin uzun sürmesi için tarafların eşit ve denk olması önemlidir. Bunun tek istisnası vardır, "Dostluk duyguları". Yan yana durduklarında karı koca diyemeyeceğiniz kişiler öyle paylaşımlar içindedirler ki beraber olduklarında kendilerini çok mutlu ve güvende hissederler. Böyle kişilerde sevgi yakalandıktan sonra bazı adet ve davranışlarla beslenebilmiştir.

Dostluk davranışının en önemli özelliği, 'onu' memnun etmeye çalışmaktır. Onun zevklerine, isteklerine ve beklentilerine uygun çabalar içinde olmak. Küçük hediyeler almak. En önemli hediyenin ona ayrılan zaman olduğunu bilmek. Kendi çıkarını ikinci planda tutmak. En önemli içten, karşılıksız, samimi sevgi. En iyi aşıkların en duygusal insanlar değil, birbirlerine en çok zaman ayıran insanlar olduğunu unutmayalım.

Sağlam ailenin 3 özelliği

1-BİRLİKTE ZAMAN
İş, eğlence, yemek gibi birçok alanda beraberler.

2-ÖVGÜ ve TAKDİR
Aile üyeleri karşılıklı ruhsal okşamalar içinde oluyor.

3-DİNE BAĞLILIK
Düzenli ibadet ediyorlar.

Günaydınnnnnnn çakırcım, dirimcim ,pınartuncaycım,pnr.cnr cim.
Güzel birgün dilerim

Canim hayirli ugurlu olsun hadi ne guzel tarih de belli
Nikahin da kiyilmis sanirim istek yapacaksin degilmi esine ?
a.s
yavas yavas hazirliklarina basla iste
birde ozlemen normal ama yinede bekarlik gunlerini tadini çikart :1hug:

Canim msj atmisin ama cevaplayamiyorum su sebeblerden dolayi;

daisy... isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.

Gunaydin Misraa'cim, gunaydin arkadaslar
Dun yine kaynatmissiniz okudum hepsine teker teker cevap veremesem de sizi okumak çok guzel.
Umarim hepiniz iyisinizdir....
Misraa'cim, iyiyim....

ben ne diyeceğimi bilemiyorum kızlar şaşkın ördek gibiyim anladınız sanırım çok garip bi duygu ama bi okadarda güzel çok erken oldu ama olsun jnazcım ve dirimcim valla sizleride okudukça aynı şeyden sizdede olabilirmiş gibi geldi sırnaşık şey çok üstü kapalı konuştum umarım anlatabildim ya hala şoktayımda ben :dance:

AYYYYYYYYYYY NOLDU?HAMİŞMİŞİN YOKSAM?:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…