- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 43
hoşbuldum canımcımmJnazcım hoşgeldin tatlım.Seninde günlerin epey yoğun geçiyor.
Belinede dikkat et lütfen,bel ağrısının ne demek olduğunu iyi bilirim,yatınca daha çok hissedersin,uyuyamazsın.
Ben de bel fıtığı var cnm,aman dikkat .
AMİNNNNNNNNNNN.
Siz nikahı önceden kıydınız sanırım,neden?
Yazdıysanda kaçırmışım özür
canımyaa çok iyi yapmışsın bi bakmışsın 7 ayda geçip gitmiş ve aşkınla birliktesinevet canim önce kiydik nikahi vize islemleri icin, birde ev tutcam ya burda bekarim desem iki-üc oda vermezler burda bir oda verirler sadece evli oldugumu gösterirsem ev bulmamda daha kolaylasir birde biz dügünden sonra beraber dönmek istiyoruz buraya o yüzden simdiden kiyalim dedik birde bir haftalik iznim vardi isyerinden firsat bu firsat dedim gecen hafta atladim ucaga askimin yanina istanbula gittim :asigim:
jnaz'cim cok gecmis olsun tatlim :çok üzgünüm:
bana simdilik müsade yaprak dökümü basliyor izleyenlere iyi seyirler, izlemeyenlerede KK'da iyi forumlar diliyorum a.s.a
hayirli aksamlar kizlar :1hug:
Anladım cnm,hayırlısı olsun Allah yollarınızı mutlulukla birleştirsin inşallah.
Ben de şimdi DVD de film izleyeceğim-SİBİRYA EKSPRESİ-umarım güzeldir.
Bu arada değişik bir tarzda film izlemek isteyenleri-Benjamin Button un Hikayesi'ni-Çaylak Milyoner(Oscar ödülü alan-çok değişik değil ama başrol oyuncusunu ilk filmi olmasına rağmen taktir ettim)
vede romantik film sevenleri Sevgi Fırtınası isimli izlemeye davet ediyorum.Birde macera sevenler Ölüm Yarışı-Zor Karar isimli filmleri izleyebilirler.Daha çok var ama şimdilik aklımdakiler bunlar idare edin canlarım.
Hadi ben kaçtım....
bak yaralım hiç pas veriyor mu,çakır gözlüm kesin tadına bakıyordur :asigim:.yanımıza da gelmiyo :çok üzgünüm:
yaralım hem yeriz hem spor yaparız olmaz mı:1rolleyes:
Selam kizlar nasilsiniz?
Yaklasik 2 haftalik bir aradan sonra burdayim tekrar, özlemisim KK'yi a.s
21. Subatta Istanbul'a uctum, 26. Subat'ta nikahimiz oldu, nikah islemlerini merak eden arkadaslar vardi bir günde hallettik biz, birde ben yurtdisinda yasadigim icin benden sadece nüfus cüzdanimi istediler, esimden istediler herseyi ikametgah vs, saglik raporunuda nikah dairesinde yaptirdik, pazartesi hallettik hepsini persembe'ye gün aldik ve evliyiz artik :asigim:
Dügün tarihimde belli oldu, 17 Ekim 2009 hihoyyyt
1 Martta döndüm yine Almanya'ya, 3 gün oldu ve coook özledim biricigimi off gelde simdi 7 ay bekle, nasil gecicek bu zaman senağlama
mısaracım ve sensıcım cok tesekkur ederım yardımlarınız ıcın
mısracım odan cok guzel olmus cok begendım ınsallah huzur ıcınde oturursun
ben kahve dusunuyorum ama daha acık bır ton da var sanırım cevız tonları onu da cok begenıyorum
bu arada mısracım verdıgın tarıfler cok guzel onlarla bır arsıv olusturmayı dusunuyorum:
ben ne diyeceğimi bilemiyorum kızlar şaşkın ördek gibiyim anladınız sanırımçok garip bi duygu ama bi okadarda güzel çok erken oldu ama olsun jnazcım ve dirimcim valla sizleride okudukça aynı şeyden sizdede olabilirmiş gibi geldi sırnaşık şey çok üstü kapalı konuştum umarım anlatabildim ya hala şoktayımda ben :dance:
AYYYYYYYYYYY NOLDU?HAMİŞMİŞİN YOKSAM?:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?