pamukşekerim birazdan ağlamaya başlıcam ama,havuçlu kekle ıspanaklı kek mi yaptın :çok üzgünüm:,hala eşimi bekliyorum ben ya,sıkıldım artık :1no2:
hevincim gözün aydın canım,artık sende evli bir bayansın :1rolleyes:,canım 7 ay uzun gibi ama bak nasıl geçiyor zaman,benim 4 ayı doldu.hala inanamıyorum,nasıl geçti peki canım anlatsana
hevin adına çok sevindim nikahınız çok güzel geçmiş.çok güzel şeyler bunlar ya,bir ömür hatırlıyorsun yerimseniben
Oh ohh ne guzel Lirik'cim, bende çok severim gezmeyi, o zaman evet iple çekmen normalbende iple çekiyorum insallah çabuk gelir yaz
Gule gule arkadasimm, yarin gorusmek uzere insallah, çok çok optum senii
Hadi bitanem kos eve makarna yemege, o zaman bu aksam hepimiz yaprak dokumunu izlerken nescafemizi yapiyoruz, birbirmizi içimizden aniyoruz, ve guzel bir aksam geçiriyoruz
çok çok optummmmmmmmm a.s.
jnaz'cim, misraaa'cim cok sagolun kizlar tesekkür ederim a.s.
bu arada Misra'cim sana ne kadar tsk etsek az tariflerin harika gercekten gecmisi biraz okudum patatesli pizza ve peynirli ekmekleri hafta sonu yapmayi düsünüyorum, simdiden alisayim mutfaga bitanecime kendi ellerimle yemek yapmayi cok istiyorum (becerirmiyim orasi muamma tabi) cokacimcoook sırnaşık şey
ve esinle aranizin düzelmesine coook sevindim canim, üzüldüm olanlari okuyunca, hepimize yardim etmeye calisiyorsun burda senin üzülmeni asla istemeyiz Allah ömür boyu mutluluk versin
Canım benim mutfak işlerini sakın kafana takma,1-2 kez yapınca alışırsın herşeyin kıvamını tutturursun.Yardım içinse her zaman burdayım.
İyi dileklerin için teşekkür ederim tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?