Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

şimdi havuçlu nohutlu arpa şehriyeli bi pirinç pilavı yaptım süper görünüyo kızlar renk muhteşem :) yanınada tavuk kızarttım oda çıtır çıtır :) havuçlu kekimle ıspanaklı kekimde tamam onlarda süper görünüyo aferim bana :9

napıyım siz yemekten bahsetmişsiniz kıskandım bende :teytey:

Selam kizlar nasilsiniz?
Yaklasik 2 haftalik bir aradan sonra burdayim tekrar, özlemisim KK'yi a.s
21. Subatta Istanbul'a uctum, 26. Subat'ta nikahimiz oldu, nikah islemlerini merak eden arkadaslar vardi bir günde hallettik biz, birde ben yurtdisinda yasadigim icin benden sadece nüfus cüzdanimi istediler, esimden istediler herseyi ikametgah vs, saglik raporunuda nikah dairesinde yaptirdik, pazartesi hallettik hepsini persembe'ye gün aldik ve evliyiz artik :asigim:

Dügün tarihimde belli oldu, 17 Ekim 2009 hihoyyyt

1 Martta döndüm yine Almanya'ya, 3 gün oldu ve coook özledim biricigimi off gelde simdi 7 ay bekle, nasil gecicek bu zaman senağlama

pamukşekerim birazdan ağlamaya başlıcam ama,havuçlu kekle ıspanaklı kek mi yaptın :çok üzgünüm:,hala eşimi bekliyorum ben ya,sıkıldım artık :1no2:
hevincim gözün aydın canım,artık sende evli bir bayansın :1rolleyes:,canım 7 ay uzun gibi ama bak nasıl geçiyor zaman,benim 4 ayı doldu.hala inanamıyorum,nasıl geçti peki canım anlatsana

dirimcim canım yaa nası gülümsüyorum sana nasıl acıkmışsın sen böylee ayy :) canım benim kuru ekmek olsada güzer gider sana şimdi..
krep öyle ekmek gibi olmuyor tabi kıvamını tututurusan valla börekten bile güzel oluyor. biraz hamurunu bekletip yaptım geçen gün süper şişti arası açıldı yumuşacık oldu. çok katı olusa hamur ekmek gibi oluyor ama cıvık bi hamur süper leziz oluyor şekerim..

şimdi sofraya oturucaz ama aklım sende kaldı dirimcim inşallah gelmiştir eşin..

hevin cim gözün aydın çabuk geçer vakit hazırlıklar derken.. mutluluklar canım şimdiden..

dirim'cim sagol canim, vallahi etrafimdakilerde diyor evlisin artik ona göre diye, ama ben nedense öyle hissetmiyorum sonucta esim yanimda degil istanbulda bense burda, ama onun soyismini tasimak bile beni heycanlandiriyor :asigim:
ah canim ya insallah cabuk gecer, 3 gün oldu ayri kalali ama cok özledim ne yapcam bilmiyorum, Allah yardimcim olsun :1no2:

Cok güzel gecti, 9 gün beraberdik, beni havaalanindan aldiginda o kadar heycanlandimki, bi kez daha anladim özlemek cok güzel bir seymis, cünki o özlemin sonunda sevgiliye kavusmak var ya iste hersey bedel o an icin dakikalarca sarildi havaalaninda :asigim:

Vardigimin ertesi günü esimin babaannesine gittik ziyarete, cok güzel gecti akrabalari falan hepsi vardi, ertesi gün nikah islemleri icin yola cikti 4 saatte isimiz bitti ve persembeye gün verdiler, nikahimiz eyüp nikah salonunda kiyildi harika bir yer gercekten ben sadedir diye düsünmüstüm ama masa falan harika süslenmisti. Benim sahidim eltim oldu(cok seviyorum onu ondan o olsun istedim), esiminde en yakin arkadasi oldu. Nikahimizi Mahmut Tuncer Show'da nikahlari kiyan o adam kiydi, ben sonradan ögrendim o oldugunu tanimiyordum bile

Ikimizde avazimiz cikana kadar Eveeet diye bagirdik harika bir andi gercekten :asigim: ayak basma olayini ikimizde unutmustuk ta ki esimin arkadasi ayagina basss diye bagirana kadar, zafer benimdi ben bastim :teytey:

Evlenme cüzdani, tebrik belgesini ve bir evlilik fotograf albümünü bana verdi nikah memuru, esimede iki fincanli bir set verdi kahveyi ilk damat yapsin diyede hos bir espiri yapti kendisi a.s

Sonrada fotograf cekme olayi vs ve bitti, toplam 10 dk sürdü belki, sonradan videolari izlerken gül gül öldük, ikimizde imzayi attiktan sonra esimin arkadasi video cekilirken demezmi "usta 5 dkda insanin hayati sönüyor ya" diye, koptuk ikimizde onu duydugumuzda :dance:

Pamukseker'cim cok sagol canim benim :)

Cok uzun oldu kusuruma bakmayin :enbuyukkk:

nerde canımya eşimi bekliyorum çatlıyorum şuan inan.naptı bu çocuk ya
açıktım ve yalnızım şuan..herkes gitti,şaka gibi,evet pamuğum çok acıktım bugün nedense,yemekte yedim.çakır gözlüde börek,ıslak kek felan yapmış bugün,siz yaptıkça canım çekiyor,krep hiç yapmadım ama denicem,of ya bu çocuk nerde kaldı,kimse yok burda senağlama

hevin adına çok sevindim nikahınız çok güzel geçmiş.çok güzel şeyler bunlar ya,bir ömür hatırlıyorsun yerimseniben

hevin adına çok sevindim nikahınız çok güzel geçmiş.çok güzel şeyler bunlar ya,bir ömür hatırlıyorsun yerimseniben

Haklisin canim, darisi bekar arkadaslarimizin basina

Bu arada gelinlik sorunu vardi aramizda, esim cok acik giymemi istemiyor haliyle askisiz gelinligide kabul etmiyordu, benimde cok hosuma gidiyor öyleleri bi türlü ikna edememistim, gecen hafta bu zamanlar fatihe gittik gelinlikler carsisina dolastik öyle ikimizde bir gelinligi coook begendik özellikle duvagi cok güzeldi dantel islemeli ve uzundu tam istedigim gibi ve esimde cok begendi acik olmasina ragmen yalniz etek kismi fazla kabarik degildi üst kismi harikaydi diktirirsem öyle yaptirip etek kisminida kabarik yaptircam, hayalimdeki gelinlik :asigim:
Böyle yazarken bile heycanlaniyor insan :)

iyi akşamlar kızlarr
uğrayamadım pazartesiden beri nasılsınız bakalım keyiler yerinde mi?
hadi anlatayım niye giremediğimi:)
pazartesi günü öğlen kursa gideceğim dedimya size tam hazırlandım çıkıyodum görümcemle eşimin kuzeni geldi çatkapı kahve içmeye akşama kadar oturdular akşamda diğer görümcemin doğumgünü diye ben gittim onlara gece 12 yi geçiyordu eve döndüğümüzde
dünde sabahtan kursa gittim geldim evle uğraştım biraz sonrasında eşim aradı dükkanda değişiklik yapıcaklarmış sende gel fikir ver dedi bende gittim sonra 9 gibi hilal yani eşimin ortağının hanımı onunla bizim eve geldik eşlerde 1 de geldiler onların gitmeside 2 yi buldu . bugünde yine kurstaydım 4 gibi geldim hava çok güzel olunca havalandırdım heryeri dipköşe temizlik yaptım yeni oturdum
bu arada kızlaryaa benim felaket belim ağrıyor bugünlerde dün gece ağladım resmen ağrısından
sanırım ağır bişeyler kaldırdım ondan ne yapayım sizce ?
bu arada dirimcim gelmedimi hala eşin canım üzüldüm bak şimdi sana
pamukşekerimm ellerine sağlık tatlım maşallah sana
hevin hayırlı olsun canım Allah kavuştursun en kısa zamanda inşallahh
hadi ben bi geçmişi okuyayımda öyle geleyim :)

Jnazcım hoşgeldin tatlım.Seninde günlerin epey yoğun geçiyor.
Belinede dikkat et lütfen,bel ağrısının ne demek olduğunu iyi bilirim,yatınca daha çok hissedersin,uyuyamazsın.
Ben de bel fıtığı var cnm,aman dikkat .

jnaz'cim, misraaa'cim cok sagolun kizlar tesekkür ederim a.s.

bu arada Misra'cim sana ne kadar tsk etsek az tariflerin harika gercekten gecmisi biraz okudum patatesli pizza ve peynirli ekmekleri hafta sonu yapmayi düsünüyorum, simdiden alisayim mutfaga bitanecime kendi ellerimle yemek yapmayi cok istiyorum (becerirmiyim orasi muamma tabi) cokacimcoook sırnaşık şey
ve esinle aranizin düzelmesine coook sevindim canim, üzüldüm olanlari okuyunca, hepimize yardim etmeye calisiyorsun burda senin üzülmeni asla istemeyiz Allah ömür boyu mutluluk versin

Yaz aylarını hiç ama hiç sevmiyorum.Sizin heyecanınızı anlıyorum tabi direkt tatil moduna girip,deniz güneş ne güzel diyorsunuz.Bu anlamda Antalya da yaşamak ve deniz tatili yapmak bizler için hiç cezbedici değil ne yazık ki.Deniz burnumun dibinde,yürüyerek 10 dk giriyor musun diye soracak olursanız koca yaz boyu 1-2 kez ancak özellikle son 2 yıldır.
Zaten güneşede alerjim var anında tenim leke oluyor,yaz kış 50 faktör koruyucu krem sürüyorum.Deniz kenarındaki mısraaa yı bir görseniz ölürsünüz gülmektendelikafaduldenKafada puşi gibi şal,kocaman güneş gözlüğü,bikininin üstünde koskocaman sarılı tül ve şemşiye altında kitap gazete okuyan bir tip.delikafadulden

Canım benim mutfak işlerini sakın kafana takma,1-2 kez yapınca alışırsın herşeyin kıvamını tutturursun.Yardım içinse her zaman burdayım.

İyi dileklerin için teşekkür ederim tatlım.

mısaracım ve sensıcım cok tesekkur ederım yardımlarınız ıcın
mısracım odan cok guzel olmus cok begendım ınsallah huzur ıcınde oturursun
ben kahve dusunuyorum ama daha acık bır ton da var sanırım cevız tonları onu da cok begenıyorum
bu arada mısracım verdıgın tarıfler cok guzel onlarla bır arsıv olusturmayı dusunuyorum:

Daisy cim ne demek mobilya konusunda pek yardımcı olamadım bile.

Pratik tariflerin devamı mutlaka gelecek.Tabi sizin yapılışını merak ettiğiniz bir şey olursa çekinmeden sorun lütfen,biliyorsam mutlaka anlatırım:)

Canım benim mutfak işlerini sakın kafana takma,1-2 kez yapınca alışırsın herşeyin kıvamını tutturursun.Yardım içinse her zaman burdayım.

İyi dileklerin için teşekkür ederim tatlım.

cok sagol canim benim hersey icin Allah seninde herseyi gönlüne göre versin :1hug:

AMİNNNNNNNNNNN.
Siz nikahı önceden kıydınız sanırım,neden?
Yazdıysanda kaçırmışım özür

evet pratık tarıflere cok ıhtıyacımız olacak ben sımdıden denıyorum bır kac sey bos zamanlarımda evlenınce zorluk olmasın dıye tabı bu arada senın gıbı becerıklı olmakta lazım oda ben de var mı pek sanmıyorum

Canım benim ben birçok çeşit biliyorum ama neye yarar.Eşim yemiyor
Senin içindede gizli bir beceri vardır mutlaka :)
Bir süre sonra ortaya çıkar şaşar kalırsın kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…