Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canlarım bugün çok yoruldum ancak gelebildim,saat 5 gibi çıkacağım.Sizler neler yaptınız geçmişin hepsini okuyamadım

evet salon genis olursa...ama sanki çok karanlik yaa
soyleyene bak benim esyalarimin hepsi siyah
ah be kuzum yokmu oyle siyah ve kirmizi ?
yafa kahverengi ama dekorasyonunu mavi yap yastiklar falan harika olur yada portakal rengi guzel bir uyum bence

Bunu bana yazdın herhal kaydirigubbakcemile3Öyle düşünerek cevap veriyom -tatlicadiarzu-
Yok be sihaylar çok garip duruyo ...
Turkuaz kahve koltuk nasıl olur CADIARZU

yaralım nasıl yani,koltuklarım kırmızılı,yemek takımın siyah kırmızı değil kız :utangac:yanlış mı anlattım.
cssa canım ne zaman ev alabilirsek ozaman taşınacağız.:Saruboceq::Saruboceq:
şöyle geniş bir mutfak istiyorum:Saruboceq:

yok bebem yanlis anlamadim ben
dedim ki hani bende isterdim siyahli kirmizili dosemek salon oturma grubumla yemek odami ama olmadi cunku bulamamistim
buyuk eve çikarsam degistiricem ama kesinlikle
(insallah)
:Saruboceq:

mısracım soğan suyunu neden içiyordun,canım ben çok oluyorum ya :utangac:senağlama(anladın dimi),zaten kanım yok,kansızım napıcam ben yasenağlama
mavrulam canım hayalimde hep açık renk koltuklar vardı.krem istiyordum,ama uğraşamam.yastıklarım beyaz,onlar bile kirleniyor.hergün silemem ki :delphin:
serez canım önce bir tuhaf oluyorsun,aynı yerde uyuyorsun,çok garip gelmişti bana.ne garip geçen sene bu zamanlar bekardım.annem ve babamlaydım.onlarla yemek yiyordum.çayımı,kahvemi onlarla içiyordum.şimdi hayatım,yaşadığım yer,insan tamamen değişti.evdeki konumum da değişti,yiyiciden yemek yapan,evi temizleyen kişi oldum :çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook eşim hep der sen erkek olmalıymışsın diye,:jeyyar:

Anam dirim bakma böyle diyorum ama bende uğraşamam kremler felan benneyaptımkiBi de çalışıyorum yani vakit yok...

Kızlar yemek takımı bu kadar koyu durmuyor gerçekte ve o uzun dolabı bide tv sehpasını almayacağım çünkü uzun dolaba gerek yok tv sehpası da tv ile almıştım...
Aslında beğendiğim daha güzeller var ama çok pahalı ..Bi de resimde bakın büyük dolapta ve aynalı dolabın kenarında gizli gözler var masanın üzerinde de iki tane açılan bölme var onlara tabak felan konuluyormuş bundan dolayı ilgimi çekti...
Krem koltuk falan kullansam diyorum olur mu ?
Allahım hepinize geniş geniş evler nasip etsin inşallah....

Canım mobilya mı aldın?Resimler hangi sayfada görmek isterim

mısracım soğan suyunu neden içiyordun,canım ben çok oluyorum ya :utangac:senağlama(anladın dimi),zaten kanım yok,kansızım napıcam ben yasenağlama

Canım ben pko hastasıyım yani yumurtalıklarımda epeyce sayıda kist var hem onun için hemde zayıflamak için içiyorum.Her ikisinede çok iyi geldi,ilk 15 günlük kürde.Şimdi ara verdim 4 gündür içmiyorum tekrar başlayacağım,tavsiye ederim.

Bunu bana yazdın herhal kaydirigubbakcemile3Öyle düşünerek cevap veriyom -tatlicadiarzu-
Yok be sihaylar çok garip duruyo ...
Turkuaz kahve koltuk nasıl olur CADIARZU

Benim esyalari begenmedin mi kiz sennnn :mymeka:
Heeeee onu dicektimm bak
tv sehpasyla o buyuk dolabi begenmedim aslinda
yoksam bahu, masa, sandalyeler çok cici
krem koltuk iyi olurmu ? çabuk lekelenmez mi bebem ?
kenarlari deriden kahverengi, içi beyaz olanlardan alllll yerimseniben
yada turkuaz ile kahverengi karisimi yerimseniben

sarımsak,soğan derken inşallah eşim beni yollamaz :delphin:kaydirigubbakcemile4
canım soğan kiste iyi geliyor yani öyle mi?ben çok oluyorum kistimde var ağlıcam ya,:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
dirimc'im, niye ugrasiyorsun soganla sarmisakla ya ???
anlamadim ben
jinekolog sana diana degil kuvvetli bir hap verecekti onlar kistlerini öldureceklerdi
sonrada daha hafif olan dianayi verecekti
ne kullaniyorsun ??

sarımsak,soğan derken inşallah eşim beni yollamaz :delphin:kaydirigubbakcemile4
canım soğan kiste iyi geliyor yani öyle mi?ben çok oluyorum kistimde var ağlıcam ya,:çok üzgünüm:

Canım benim evet kistlere iyi geliyor.
Ben vakti zamanında tedavide oldum diane35 ve antrocor(yalnış yazmış olabilirim)içtm.Sonuç;kistler yerinde duruyor üstelik artarak :(

Misraa'cim bilmiyordum yaaa :-((
pko ona mi deniliyor ?? merak edermisim de hatirliyormusun evlenmeden bir ay once gittim iste dogum kontrol hapi almak için de iki tane kist çikmisti
iste jinekologum bana kuvvetli bir dogum kontrol hapi vermisti kullandim dugunden bir hafta sonra gittik esimle bir birseyim kalmamis. geçenki kontrol da da hiç birsey yoktu Allaha sukur
demek sende de var off ama niye yaa bu kadinlarin çektigi ne acaba off ama...

Misraa'cim bilmiyordum yaaa :-((
pko ona mi deniliyor ?? merak edermisim de hatirliyormusun evlenmeden bir ay once gittim iste dogum kontrol hapi almak için de iki tane kist çikmisti
iste jinekologum bana kuvvetli bir dogum kontrol hapi vermisti kullandim dugunden bir hafta sonra gittik esimle bir birseyim kalmamis. geçenki kontrol da da hiç birsey yoktu Allaha sukur
demek sende de var off ama niye yaa bu kadinlarin çektigi ne acaba off ama...

Canım kistlerin birçok türü var çikolata kisti,polistik over,dermoid kist....vs.
Benimki hormonlarımdan kaynaklı,yani vücudumda östrojen kadınlık hormonu çok az.Bu ada adet düzensizliğine,adet miktarının çok az olmasına,kısırlığa yol açıyor.
Senin ki daha normal bir türden olabilir.

ERKEK OLMAK İSTİYORUMMMMMMMM İMDATTTTTTT!

Selam kızlar sizce bu yemek takımı nasıl ?

resim.php

Canım bana rengi çok koyu geldi.Mobilya kaplaması koyu,camları ve sandalyeleride siyah yapmışlar daha çok kararmış sanki,Birde fuzuli parçaları çok bana sorarsan.Tv sehpası ve yanındaki büfe gibi.Ama tabi ki kullanacak olan sensin kesin bunu alacaksan krem renk koltukla kombine et,sandalyelerde krem olsun.Camlarıda ya düz yada buzlu yaptır derim nacizane önerim tatlım.

mavrulam bende kahve hastasıyım ve bence cok guzel
bende dugun hazırlıgı yapıyorum
yatak odasına karar veremedım kullanıslı olsun ıstıyorum
bana bu konuda yardımcı olurmusunuz
sız nasıl aldınız

Canım kistlerin birçok türü var çikolata kisti,polistik over,dermoid kist....vs.
Benimki hormonlarımdan kaynaklı,yani vücudumda östrojen kadınlık hormonu çok az.Bu ada adet düzensizliğine,adet miktarının çok az olmasına,kısırlığa yol açıyor.
Senin ki daha normal bir türden olabilir.

ERKEK OLMAK İSTİYORUMMMMMMMM İMDATTTTTTT!

anammm ben bunlari bilmezdim yaaa :sm_confused:
amma karisik seyler varmis boyle offf
bilmiyorum ki bitanecim ben agrilarim var dedim ekografi çekti kist var dedi hemde iki tane dedi sonra hap verdi bir ay sonra gel dedi gittim tamam gitmisler dedi
yeni hap verdi
bu kadarini biliyorum iste
geçmis olsun bebem
kadin olmak çok zorrrr senağlama

mavrulam bende kahve hastasıyım ve bence cok guzel
bende dugun hazırlıgı yapıyorum
yatak odasına karar veremedım kullanıslı olsun ıstıyorum
bana bu konuda yardımcı olurmusunuz
sız nasıl aldınız

canim nasil yardimci olabiliriz ?
nasil aldiniz diye sormussun ne diyim ki..
yatagimizin basi var ama ayagi yok duz ucu yani cunku esim uzun boylu ve artik modern yataklar oyle ustelik ortuler daha guzel duruyor diye oyle aldik
kahverenkli aldik
dolap normal boyda bi tarafi esime ait digeri bana
ayyy nasil anlattim ama yaa kaydirigubbakcemile3

slm yaralım sana mutluluklar dılerım.bende yenı evlıyım 6 ay oldu nasıl kılo aldın ya benım de zayıf olmakla bı problemım var galıba evlılk bana yaramadı

yaralım doktor banada bir hap vermişti 10 gün kullan dedi,gittim kistin geçmiş demişti,3 ay sonra tekrar çıktısenağlama
kızlar hala iş yerindeyim,çıksam gitsem artık ya

Back