Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet salon genis olursa...ama sanki çok karanlik yaa
soyleyene bak benim esyalarimin hepsi siyah
ah be kuzum yokmu oyle siyah ve kirmizi ?
yafa kahverengi ama dekorasyonunu mavi yap yastiklar falan harika olur yada portakal rengi guzel bir uyum bence
yaralım nasıl yani,koltuklarım kırmızılı,yemek takımın siyah kırmızı değil kızyanlış mı anlattım.
cssa canım ne zaman ev alabilirsek ozaman taşınacağız.:Saruboceq::Saruboceq:
şöyle geniş bir mutfak istiyorum:Saruboceq:
Kızlar yemek takımı bu kadar koyu durmuyor gerçekte ve o uzun dolabı bide tv sehpasını almayacağım çünkü uzun dolaba gerek yok tv sehpası da tv ile almıştım...
Aslında beğendiğim daha güzeller var ama çok pahalı ..Bi de resimde bakın büyük dolapta ve aynalı dolabın kenarında gizli gözler var masanın üzerinde de iki tane açılan bölme var onlara tabak felan konuluyormuş bundan dolayı ilgimi çekti...
Krem koltuk falan kullansam diyorum olur mu ?
Allahım hepinize geniş geniş evler nasip etsin inşallah....
mısracım soğan suyunu neden içiyordun,canım ben çok oluyorum yasenağlama(anladın dimi),zaten kanım yok,kansızım napıcam ben yasenağlama
Canım ben pko hastasıyım yani yumurtalıklarımda epeyce sayıda kist var hem onun için hemde zayıflamak için içiyorum.Her ikisinede çok iyi geldi,ilk 15 günlük kürde.Şimdi ara verdim 4 gündür içmiyorum tekrar başlayacağım,tavsiye ederim.
Bunu bana yazdın herhal kaydirigubbakcemile3Öyle düşünerek cevap veriyom -tatlicadiarzu-
Yok be sihaylar çok garip duruyo ...
Turkuaz kahve koltuk nasıl olur CADIARZU
sarımsak,soğan derken inşallah eşim beni yollamaz
canım soğan kiste iyi geliyor yani öyle mi?ben çok oluyorum kistimde var ağlıcam ya,:çok üzgünüm:
Misraa'cim bilmiyordum yaaa :-((
pko ona mi deniliyor ?? merak edermisim de hatirliyormusun evlenmeden bir ay once gittim iste dogum kontrol hapi almak için de iki tane kist çikmisti
iste jinekologum bana kuvvetli bir dogum kontrol hapi vermisti kullandim dugunden bir hafta sonra gittik esimle bir birseyim kalmamis. geçenki kontrol da da hiç birsey yoktu Allaha sukur
demek sende de var off ama niye yaa bu kadinlarin çektigi ne acaba off ama...
Selam kızlar sizce bu yemek takımı nasıl ?
![]()
Canım kistlerin birçok türü var çikolata kisti,polistik over,dermoid kist....vs.
Benimki hormonlarımdan kaynaklı,yani vücudumda östrojen kadınlık hormonu çok az.Bu ada adet düzensizliğine,adet miktarının çok az olmasına,kısırlığa yol açıyor.
Senin ki daha normal bir türden olabilir.
ERKEK OLMAK İSTİYORUMMMMMMMM İMDATTTTTTT!
mavrulam bende kahve hastasıyım ve bence cok guzel
bende dugun hazırlıgı yapıyorum
yatak odasına karar veremedım kullanıslı olsun ıstıyorum
bana bu konuda yardımcı olurmusunuz
sız nasıl aldınız