Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Hulya'cim çok geçmis olsun canim ya daha iyilesemedin demek
uzuldum gerçekten
dikkatli ol ya salgin falan mi var acaba bu aralar bilemiyorum ki :sm_confused:
ilaçlarin kullan canim
dogum gunu demek kutlu olsun o zaman ama uzme tatli canini hasta olmasaydin zaten surprizini yapacaktin
jestin guzel olmus canim...daha nice yillara ikiniz beraber insallah :1hug:

mrb kızlar..enim yemeklerim çok artmıyoda genelde çorbalarım artıyor çorbayı bi türlü az yapamıyorum

Misraa'cim evet gerçekten çok harika bir ustadir
verdigi butun tarifleri yapicam
bu arada Infanta isteyerek isden çikti sanirsam ve evde suan
sinavlari falanmi vardi hazirlik yapiyordu bilmiyorum
ve galiba evlerinde net yok...
gonuller bir olsun, burdan ona buyuk selamlar opucukler

canım isteyerek ayrıldı,biliyosunuz iş yerinde problemleri vardı,sormuştu bizlere çok bunaldım ayrılsam mı felan diye.vs...
hülyacım yinede çok hoş bir süpriz yapmışsın eşine,şaşırmıştır.ne güzel yakaydirigubbakcemile3
kızlar şuanda burçak yiyorum,pamukşekerim sen ne yapıyorsun bak ben abur cuburuda çok severim.canım kahvaltı yapmadan nasıl duruyorsun,hastalanırsın.az az atıştır :icecream:

bu yemek takımı hoş ama eğer konulacak salon genişse kendini daha ii gösterir bence

Ay yaralım benim rengim siyah kırmızı,yemek takımım siyah koltuklar kırmızı :dance:
mavrulam yemek takımının modeli hoş bence,renk olarak siyah nasıl olur bilemiyorum ama zevk meselesi,kahvede hoş duruyor bence,birde salon büyük olunca süper duruyor,of kızlar inşallah taşınırım bende ya :Saruboceq:

evet salon genis olursa...ama sanki çok karanlik yaa
soyleyene bak benim esyalarimin hepsi siyah
ah be kuzum yokmu oyle siyah ve kirmizi ?
yafa kahverengi ama dekorasyonunu mavi yap yastiklar falan harika olur yada portakal rengi guzel bir uyum bence

cssa canım şuanki evim küçük,taşınıcam diyede ne perde yaptırabildim istediğimden nede halı vs.mutfağa sığmıyorum,elimin altında ne varsa deviriyorum.:çok üzgünüm:

hani foto yaaaaaaaaa

ya banane yaaaa gormek istiyorum her zaman bunu istemisimdir her zamannnn
ama bulamamistim :çok üzgünüm:

hmm anladım canım kiralık mı eviniz.bende taşınıyorum şuanki oturduğum evde çok kötü sayılmaz çok geniş ama dolapları falan ufacık ama şimdi çook güzel bi ev tuttu annemler henüz biz görmedik ama 2 güne görcez inş.sen ne zaman taşıncaksın

merhaba yaralım çok güzel bir topic hazırlamışsın bende yaza evlenecekler arasındaym.nasıl evlilik peki ilk günleri heycanlı oluyormu.biz 6 yıl flört ettik Allah'ıma çok şükür çok mutluyuz bu böyle devam edyormu evliliktede

yaralım nasıl yani,koltuklarım kırmızılı,yemek takımın siyah kırmızı değil kız yanlış mı anlattım.
cssa canım ne zaman ev alabilirsek ozaman taşınacağız.:Saruboceq::Saruboceq:
şöyle geniş bir mutfak istiyorum:Saruboceq:

cssa canım şuanki evim küçük,taşınıcam diyede ne perde yaptırabildim istediğimden nede halı vs.mutfağa sığmıyorum,elimin altında ne varsa deviriyorum.:çok üzgünüm:

Uzulme bebem yaa e ama benimde evim kuçuk napalim
simdilik boyle oldu
Allah izin verirse, kendimize ait bir ev aldigimiz zaman genisini aliriz insallah
Sende alirsin tasinirsin
Genissssssss goccamannnnnnnn bir eve tasinirsin içine sinerek dosersin oturursun guzel arkadasim benim :1hug:

:teselli:inşallah canım,inşallah geniş evlerimizde otururuz.canım hayırlısı olsun

mısra cım bence sen verdiğin kiloları çok çalışmandan dolayı verdin çok koşturuyon hem evde hem işte belkide ondandır dimi;demişsin ama cnm her zaman bu kadar yoğun hareketli birgün geçirmiyorum.Sürekli pc başında rapor yazıyorum ne yazık ki, hareket ediyor olsam daha hızlı kilo verirdim.Ama şunu farkettimki soğan suyunu 4 gündür içmediğim için acıkıyorum

Kızlar yemek takımı bu kadar koyu durmuyor gerçekte ve o uzun dolabı bide tv sehpasını almayacağım çünkü uzun dolaba gerek yok tv sehpası da tv ile almıştım...
Aslında beğendiğim daha güzeller var ama çok pahalı ..Bi de resimde bakın büyük dolapta ve aynalı dolabın kenarında gizli gözler var masanın üzerinde de iki tane açılan bölme var onlara tabak felan konuluyormuş bundan dolayı ilgimi çekti...
Krem koltuk falan kullansam diyorum olur mu ?
Allahım hepinize geniş geniş evler nasip etsin inşallah....

Son düzenleme:

Canim oncelikle hosgeldin aramiza, umarim guzel vakitler geçirirsin
Vede simdiden Allah mesut bahtiyar etsin diyorum arkadasim :1hug:
Sanirim nisanlisin, yazin dugun varmis simdiden guzel dugun nasip etsin Allah :teytey:
Soruna gelince...umarim evlendiginde ayni bu sekilde mutlu olursun
Neden olmayasin ki ? aranizda, saygi, hosgoru, diyalog, guven, sevgi varsa neden degissin ki ? :1hug:
Aslinda bu konuda en kotu tecrubeye aitlerdenim
Bizim nisanlilik donemi zor geçti, ailesi çok seyler yapti bana ve aileme
Zaten sorunluyduk, evlenince, çok zor oldu benim için. zor alistim, çok kivrandim,çok sancilar çektim, baba evini çok ozledim o yuvaya ait olmadigimi hissettim, çogu zaman esimi birakip gitmek istedim
ama kaldim...buradaki dostlarimin sayesinde ve Rabbimin sayesinde kaldim ve mucadele ettim...içimdekiler esime, ailesine doktum. sinirlari koydum. disimi gosterdim. ailesinin yalanlarini ortaya çikardim. esime patladim derken duzeldik.
yavas yavas evime yuvama alistim. yatagima alistim. esime alistim.
ne kadar flort etsende ayni eve tasininca bi tuhaf oluyor insan. onunla yatmak onunla kalkmak...her yerde kokusu...zor alisiyor insan.
onemli olan aranizda ki saygiya, hosgoruye devam etmek
biraz uzun oldu kusura bakma
konusasim varmis demekki benim bugun :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…